|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
14.1.2015 13:12:41   
margom
Joooj dace Bog da nam ova godina bude talija....user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1751
14.1.2015 13:31:26   
margom
Palcice a gde i kada si ti radila histero? Jesi li cekala da te dr Bane posalje ili si pre toga ?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1752
14.1.2015 15:36:49   
Maraj

IZVORNA PORUKA: margom

A kakva am je situacija sa bilansom uspeha u Valjevu......koliko imamo trudnica sa foruma u Valjevu.....nisam kompletno iscitala temu, pa rekoh da priupitam upucenije devojke...... a navijam za sve ostale.....idemooooo !

Juce bas rekli 35 beba se rodilo prosle god u Valjevu

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1753
14.1.2015 17:36:56   
margom
Lepo, lepo, al ne rekose jel to sve od VTO i od koliko je to ukupno pokusaja, tj. parova... cisto radi statistike......ali dobro, nema veze, bitno je da se bebane radjaju.....i da su zive i zdrave....user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1754
16.1.2015 20:54:38   
PalcicaBg
Da,to je iz VTO,e sad dal je prvi,drugi put,FET,to se ne zna...Mozda je bilo i vise trudnoca,ali nazalost nisu sve istrajale do kraja.
Ja sam radila histero u Visegradskoj pre 2 god,tada sam zakazala odmah za naredni ciklus.Nije me Bane slao,tada jos nisam bila u postupku,to je bila dijagnosticka histero.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1755
16.1.2015 21:04:17   
margom
Znaci ides ponovo iako si bila pre dve godine...a jel postoji neki razlog sto ides sada osim misljenja doktora da je dobro uraditi je re VTO.... A gde ides ovog puta?

Direktna veza do poruke: 1756
16.1.2015 21:47:02   
PalcicaBg
Ne idem ponovo,meni doktror nije tad trazio jer sam radila pre toga.
A sada idem na fet u Valjevo,imamo tamo 4 zamrznute blaste.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1757
16.1.2015 22:03:50   
margom
Aha, sorry pogresno procitah recenicu....i ja sam zakazala u Specijalnoj bolnici Beograd za sledeci ciklus, kod prof Radulovica. Taman ocekujem u to vreme poziv za prve konsultacije u Valjevu, naravno ukoliko mi ovi kreteni u Visegradskoj izdaju resenje....A ako ne, idem da pravim spektakl tamo.....

Direktna veza do poruke: 1758
16.1.2015 22:05:04   
margom
A kazi mi kako ste planirali za FET, hocete li vracati po jednog ili po dva eskimceta....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1759
16.1.2015 22:24:28   
PalcicaBg
Drzim palceve za resenje i da histero prodje u najboljem redu.
Vratice mi 2,po 2 zamrzavaju.Znaci 2 pokusaja.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1760
16.1.2015 22:28:14   
margom
Joooj znaci blizanci eskimcici blago nama....jos da bude kombinacija bata i seka i eto veseljaaaaa...... Dace bog da nam svima krene , dajemo sve od sebe...Nego nema nam veteranki foruma da navrate, verovatno ih bebane okupirale hehehe......

Direktna veza do poruke: 1761
17.1.2015 8:15:50   
PalcicaBg
Uh draga,skromna sam ja,neka bude jedno user posted image
Aj pa da sledece godine u ovo vreme i mi budemo zauzete bebama.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1762
17.1.2015 11:38:49   
margom
Poljubac za zelju user posted image ..... Ja se inace sada mucim sa kandidom koja mi se aktivirala nakon UZ i kolposkopije sa struganjem i paljenjem mesta gde mi je nekada bio polip, posto su mi to radili dan za dan pocetkom nedelje, a ja sam osetljiva uzasno sto se tice sluzokoze i bilo kakvog cackanja u donjem kraljevstvu user posted image .....A postala sam imuna nansve vaginalete, pijem cajeve protiv kandide u litrama, secer sam skoro skroz izbacila, hranim se bez glutena, ne znam vise sta da radim.....a hocu da sve bude cisto pred histeroskopiju..... a joooj da poludi covek vise....a imam jednu malu molbu, aj mi opisite kako izgledaju prve konsultacije kod dr Baneta, jel radi pregled, UZ itd.

Direktna veza do poruke: 1763
17.1.2015 12:59:53   
PalcicaBg
Uh,valjda ces je istrebiti sto pre.
Prva konsultacija je samo razgovor,doktor pogleda sve analize sto imas,ono sto si spremala za komisiju i jos nesto pored toga ako si radila,pita za postupke ako si imala,porodicna anamneza,i sl.Sve to ubaci u komp,dogovorite se kad bi radili postupak,izracuna kad da krenes sa mikroginonom i to je to.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1764
17.1.2015 13:19:39   
margom
To znaci da Valjevo ide obavezno na duzi protokol ? Ili je to od zene do zene ? Mikroginon je bese kontracepcija.....jbg, ja ko' pala s' duda, nikada do sada nisam koristila kontracepciju pa ne znam nista ko tele....

Direktna veza do poruke: 1765
17.1.2015 14:03:19   
PalcicaBg
Ne znam da li svaka koristi mikroginon,u mojoj grupi su sve zene koristile.E sad ko je na kratkom protokolu on ne.
To je samo jedan mesec,koliko da se smire jajnici pred stimulaciju.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1766
17.1.2015 14:23:15   
margom
Leleee , znaci nista od prirodnih radova onda hehehehe.....ma nema veze, samo da se nesto desava.....kako si ti podnela Mikroginon?

Direktna veza do poruke: 1767
17.1.2015 14:58:17   
PalcicaBg
Pa mesec pred vto nista,sem ako ne pijes mikroginon onda vredi pokusati jos jednom.
Ja nisam osetila,kao da ga nisam pila.Neko lose podnosi,al sve je to individualno.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1768
17.1.2015 15:12:42   
17 joka
Devojke user posted image jako puno srece

a tebi Palcice najvise zelim ostvarenje snauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1769
18.1.2015 12:50:16   
PalcicaBg
Hvala Joko,takodje user posted image user posted image
Nema te...kako si mi ti?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1770
18.1.2015 16:26:08   
17 joka
Svasta se izdesavalo,sad od svega odmaram

ali bicu ja ponovo u ovim temamauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1771
19.1.2015 20:39:12   
margom
Dobila resenjeee ! Jupiiiiiiiiiii ! user posted image Proslog ponedeljka drugostepena, citava frka oko polipa koga ima-nema, i danas zovu da dodjem po resenje...naravno, brzinom munje se stvorih u pet do dva i oteh onoj Mici ubici na salteru taj papir zlata vredan hehehe......A bas se spremala da zbrise ranije kuci...... E sad cekamo na poziv za prvu konsultaciju....a mozda da ja njih pozovem za nedelju dana, sta mislite?
Joko hvala puno na lepim zeljama, uzvracamo istom merom, stacti planiras dalje ?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1772
19.1.2015 21:18:39   
Maraj
Margomuser posted image divno!!! Ma sta te briga zovi ti njih i reci da imas papir! user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1773
19.1.2015 22:20:12   
margom
Da znas Maraj, tako cu da uradim.......Nego kako si ti prosla na FET-u?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1774
19.1.2015 22:46:05   
PalcicaBg
Super Margom! Sacekaj malo pa pozovi za 10ak dana,ipak treba malo vremena dok resenje stigne u Va.Mozda oni to kompjuterski odmah prosledjuju,ali nece te sigurno odmah zvati.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
7 neobičnih činjenica o spermi
Istražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...

Anketa

Patkice i ribice
Pansophia

Da li koristite prilikom kupanja bebe, ako je curica gumenu ribicu igracku za vodu, a ako je decko gumenu patkicu?

Da (26%)

Ne (74%)

Ukupan broj glasova: 73

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here