Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 14:37:33
|
|
|
|
Yellena008
|
Bravo Jacika....nema je da se javi....lutala kao i ja posle konsultacije...nije odmah dosla kuci garantovano. Margom sta biiiiiii? Hocemo izvestajjjjj....
< Poruku je uredio Yellena008 -- 25.3.2015 14:38:18 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 14:49:15
|
|
|
|
lakixox
|
Drage moje evo napokon dobrih vesti posle ona dva stidljiva folikula sada su tri na desnom od 9 i dva na levom od 8 i 7...jedino endometrijum tanak 3. Nastavljamo dalje i kontrola u petak. Uzela ananas i brazilski orah pa se nadam udebljanju endo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 14:51:18
|
|
|
|
JACIKA77
|
lakixox bice tu dosta folikula...polako ali sigurno...i ti si u petak na kontroli u 8h...znaci upoznacemo se Yellena ti i ja...samo kako da te prepoznamo
< Poruku je uredio JACIKA77 -- 25.3.2015 14:52:59 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 14:57:24
|
|
|
|
margom
|
Eeeeee pa stigla i najmatorija koka...evo da vam skucam kakvo je aktuelno stanje...Prvo da nam pohvalim Lakixox koja je nakon prvobitnog soka u petak i stanja pocetne depresije ( ) danas izletela iz ordinacije sve poskakujuci sa osmehom od uva do uva......od dva folikula brojcano stanje naraslo na pet juupppppiiiiiiii....... ...mnogo mi je drago za nju, lepo joj stoji da se smeje..... Kod moje malenkosti situacija je sledeca...na 7dc endometrijum 6,7mm....na desnom jajniku 5-6 folikula i to uniformisanih od 8-9 mm....na levom otprilike isto toliko i to iste velicine....doktor rece da imamo finu brigadu djaka iste velicine, nijedan ne odskace.....Terapija nepromenjena, sledeca kontrola u petak , pa u subotu..tada bi mozda mogao znati kada ce biti stop inekcija.......A da, ukljucice mi i CTX od petka ili subote... Inace imamo i jedan hiper u najavi, i to kod moje koleginice sa kojom sam najbliza u grupi....doktor se bas sokurao jer na samo jednom jajniku ima preko 70 folikulcica i vec su krenule tegobe, pa joj je zabranio odlazak iz VA..... Odmah smo otisli da jurimo surutku i mladi sir..... To je to, tim je i dalje vrhunski, ne bih ja tu nista menjala.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 15:03:53
|
|
|
|
JACIKA77
|
ajojjjjjjj...zar je moguce toliko folikula....sigurno ima policisticne jajnike...znaci koko i tebe cu da vidim u petak...jel ti zakazano u 8h...ides li basom ili kolima da krenemo zajedno
< Poruku je uredio JACIKA77 -- 25.3.2015 15:05:20 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 15:18:18
|
|
|
|
lakixox
|
Jacika ja sam jedina niska plavusa sa dugom kosom...Margom i ja smo malo brbljive pa nije tesko promasiti
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 15:21:11
|
|
|
|
lakixox
|
Margom sta je sa devojkom iz Kraljeva? Brinula je da joj ne prekinu proces
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 15:26:29
|
|
|
|
JACIKA77
|
lakixox i ja sam jedina niska plavusa sa kratkom kosom... i isto sam brbljiva...xexexe
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 15:38:33
|
|
|
|
margom
|
'De si lepotice......jel lepo napisah da ti mnogo lepse cuci kada si nasmejana..... ....bas mi je drago za tvojih pet boraca, mozda tu iskoci jos neki....... Elem, sto se tice devojke iz Kraljeva, ostalo je da cekaju petak, jer je taj jedan folikul narastao na 23 mm, u sustini rano je da rade punkciju jer su drugi nezreli...idu na srecu, koliko sam ja shvatila..... Yellence, jeste, devojka ima PCOS, ali ovo je previse i za takve slucajeve......Valjda ce se to malo primiriti..... Jacika kolima idemo, jer cemo ostati tamo verovatno dva dana, a i vucemo stvari zbog toga.... mozda odemo i sutra popodne, videcemo....... Znaci u petak zurkaaaaaa.......
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 16:37:07
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Devojke srecno,da vam ovo prolece bude najlepse do sada! Sta vam je to CTX? Mi prosle godine to nismo primale.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 17:02:50
|
|
|
|
Yellena008
|
Joj ekipa u petak....ahahaha...bicemo svi izgleda....Lakiloxx extra za tebe...bas se radujem....a ti matora koko kako sebe nazivas Margom...sta ti jerekla vidovita Yellena,a? Jesam rekla da ces me premasiti sa folikulima...bas mi drago....joj sto se radujem zbog svih nas....moji su velicine 10 i 9mm...sta mislis hocu li i ja dolaziti u subotu???
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 17:10:47
|
|
|
|
JACIKA77
|
U petak zurka
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 17:14:33
|
|
|
|
margom
|
Yellence ne znam sta bih ti rekla, sada se vise nista ne zna i sve je individualno....mozda cemo morati svakoga dana od petka....ko zna.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 17:17:19
|
|
|
|
Yellena008
|
A kazi mi jesi nasla stan? Koliko kosta i tako to?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 17:37:57
|
|
|
|
margom
|
Ne, nismo mi ni trazili stan, vec neki apartman na noc-dve....nasli smo pristojan smestaj u hotelu Narcis, sve ostalo mi je bilo bas bzvz....mislim, ne trazim ja luksuz, ali da je barem cisto.....A videcemo da li cemo i kada nociti tamo...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 17:45:27
|
|
|
|
margom
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg Devojke srecno,da vam ovo prolece bude najlepse do sada! Sta vam je to CTX? Mi prosle godine to nismo primale. "Lekovi za stimulaciju ovulacije se obično kombinuju sa lekovima iz grupe koju zovemo agonisti (Suprefact, Decapetyl, itd) ili antagonisti (Cetrotide). Oni omogućuju ujednačeniji rast folikula i time kvalitetnije jajne ćelije, a ujedno i sprečavaju prevremeno pucanje folikula." To sam nasla za CTX...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 18:17:03
|
|
|
|
Yellena008
|
Pa ja sam nesto kapirala da uzmemo smestaj,ali nije toliko strasno ni da se polako vratimo kuci kad obavimo et...imamo 70km pa nek mm vozi polako sta da radimo....a ja da pozadi u kolima namestim sebi krevetic....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 18:23:19
|
|
|
|
JACIKA77
|
yellence i ja idem posle transfera odmah za Bg...normalno sedim kao suvozac,ne mora da se lezi...nece to nigde da ispadne
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 18:38:56
|
|
|
|
Yellena008
|
Da znas...nece to nigde...mislim da nije nigde kao kuci...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 18:57:42
|
|
|
|
margom
|
Slazem se.....i ja planiram isto....eventualno da se izvalim na zadnje sediste, a da povedem brata kao vozaca.....a posle kod kuce leskarenje......ma samo da dodjemo dotle.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 19:03:55
|
|
|
|
Yellena008
|
Tako sam i ja mislila....jeste na bolovanju ili radite???
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 23:09:22
|
|
|
|
Dinak
|
IZVORNA PORUKA: lakixox Drage moje evo napokon dobrih vesti posle ona dva stidljiva folikula sada su tri na desnom od 9 i dva na levom od 8 i 7...jedino endometrijum tanak 3. Nastavljamo dalje i kontrola u petak. Uzela ananas i brazilski orah pa se nadam udebljanju endo Nemoj da brines, do ET svaki dan ananas i sveza cvekla (mozes cediti sok), u proseku se endometrijum povecava za 1mm dnevno. Kod mene je bilo isto tako, a sad sam evo 8. nedelja
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 23:33:55
|
|
|
|
Yellena008
|
Zene a koliko treba da bude debeo endometrijum? Pitam posto ja nemam pojma sta kako treba da bude...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 23:45:12
|
|
|
|
Štetica
|
Ako me secanje sluzi minimum je 7-8mm,ali racunaj na to da endometrijum raste i posle aspiracije. A sto se putovanja tice,mozete slobodno da se vratite kucama sa transfera,i da slusate svoje telo kako vam diktira do bete. Kad vam se lezi lezite,setajte,nema potrebe biti prikovan za krevet. Izbegavajte guzvu i zatvoren prostor zbog virusa,a sve drugo opusteno. Cak i to lezanje kod njih posle transfera je vise za mirnu savest vasu i njihovu nego sto ima medicinske osnove.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2015 23:45:17
|
|
|
|
Štetica
|
Ako me secanje sluzi minimum je 7-8mm,ali racunaj na to da endometrijum raste i posle aspiracije. A sto se putovanja tice,mozete slobodno da se vratite kucama sa transfera,i da slusate svoje telo kako vam diktira do bete. Kad vam se lezi lezite,setajte,nema potrebe biti prikovan za krevet. Izbegavajte guzvu i zatvoren prostor zbog virusa,a sve drugo opusteno. Cak i to lezanje kod njih posle transfera je vise za mirnu savest vasu i njihovu nego sto ima medicinske osnove.
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?