|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
25.3.2015 14:37:33   
Yellena008
Bravo Jacika....nema je da se javi....lutala kao i ja posle konsultacije...nije odmah dosla kuci garantovano. Margom sta biiiiiii? Hocemo izvestajjjjj....

< Poruku je uredio Yellena008 -- 25.3.2015 14:38:18 >

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2026
25.3.2015 14:49:15   
lakixox
Drage moje evo napokon dobrih vesti posle ona dva stidljiva folikula sada su tri na desnom od 9 i dva na levom od 8 i 7...jedino endometrijum tanak 3. Nastavljamo dalje i kontrola u petak.
Uzela ananas i brazilski orah pa se nadam udebljanju endo
user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2027
25.3.2015 14:51:18   
JACIKA77
lakixox user posted image bice tu dosta folikula...polako ali sigurno...i ti si u petak na kontroli u 8h...znaci upoznacemo se Yellena ti i ja...samo kako da te prepoznamo user posted image

< Poruku je uredio JACIKA77 -- 25.3.2015 14:52:59 >

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2028
25.3.2015 14:57:24   
margom
Eeeeee pa stigla i najmatorija koka...evo da vam skucam kakvo je aktuelno stanje...Prvo da nam pohvalim Lakixox koja je nakon prvobitnog soka u petak i stanja pocetne depresije (user posted image ) danas izletela iz ordinacije sve poskakujuci sa osmehom od uva do uva......od dva folikula brojcano stanje naraslo na pet juupppppiiiiiiii.......user posted image ...mnogo mi je drago za nju, lepo joj stoji da se smeje..... Kod moje malenkosti situacija je sledeca...na 7dc endometrijum 6,7mm....na desnom jajniku 5-6 folikula i to uniformisanih od 8-9 mm....na levom otprilike isto toliko i to iste velicine....doktor rece da imamo finu brigadu djaka iste velicine, nijedan ne odskace.....Terapija nepromenjena, sledeca kontrola u petak , pa u subotu..tada bi mozda mogao znati kada ce biti stop inekcija.......A da, ukljucice mi i CTX od petka ili subote...
Inace imamo i jedan hiper u najavi, i to kod moje koleginice sa kojom sam najbliza u grupi....doktor se bas sokurao jer na samo jednom jajniku ima preko 70 folikulcica i vec su krenule tegobe, pa joj je zabranio odlazak iz VA..... Odmah smo otisli da jurimo surutku i mladi sir.....
To je to, tim je i dalje vrhunski, ne bih ja tu nista menjala.....user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2029
25.3.2015 15:03:53   
JACIKA77
ajojjjjjjj...zar je moguce toliko folikula....sigurno ima policisticne jajnike...znaci koko i tebe cu da vidim u petak...jel ti zakazano u 8h...ides li basom ili kolima da krenemo zajedno

< Poruku je uredio JACIKA77 -- 25.3.2015 15:05:20 >

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2030
25.3.2015 15:18:18   
lakixox
Jacika ja sam jedina niska plavusa sa dugom kosom...Margom i ja smo malo brbljive pa nije tesko promasiti

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2031
25.3.2015 15:21:11   
lakixox
Margom sta je sa devojkom iz Kraljeva? Brinula je da joj ne prekinu proces

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2032
25.3.2015 15:26:29   
JACIKA77
lakixox i ja sam jedina niska plavusa sa kratkom kosom... i isto sam brbljiva...xexexe

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2033
25.3.2015 15:38:33   
margom
'De si lepotice......jel lepo napisah da ti mnogo lepse cuci kada si nasmejana.....user posted image ....bas mi je drago za tvojih pet boraca, mozda tu iskoci jos neki.......
Elem, sto se tice devojke iz Kraljeva, ostalo je da cekaju petak, jer je taj jedan folikul narastao na 23 mm, u sustini rano je da rade punkciju jer su drugi nezreli...idu na srecu, koliko sam ja shvatila.....
Yellence, jeste, devojka ima PCOS, ali ovo je previse i za takve slucajeve......Valjda ce se to malo primiriti.....
Jacika kolima idemo, jer cemo ostati tamo verovatno dva dana, a i vucemo stvari zbog toga.... mozda odemo i sutra popodne, videcemo.......
Znaci u petak zurkaaaaaa....... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2034
25.3.2015 16:37:07   
PalcicaBg
Devojke srecno,da vam ovo prolece bude najlepse do sada!
Sta vam je to CTX?
Mi prosle godine to nismo primale.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2035
25.3.2015 17:02:50   
Yellena008
Joj ekipa u petak....ahahaha...bicemo svi izgleda....Lakiloxx extra za tebe...bas se radujem....a ti matora koko kako sebe nazivas Margom...sta ti jerekla vidovita Yellena,a? Jesam rekla da ces me premasiti sa folikulima...bas mi drago....joj sto se radujem zbog svih nas....moji su velicine 10 i 9mm...sta mislis hocu li i ja dolaziti u subotu???

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2036
25.3.2015 17:10:47   
JACIKA77
U petak zurka user posted image

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 2037
25.3.2015 17:14:33   
margom
Yellence ne znam sta bih ti rekla, sada se vise nista ne zna i sve je individualno....mozda cemo morati svakoga dana od petka....ko zna..... user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2038
25.3.2015 17:17:19   
Yellena008
A kazi mi jesi nasla stan? Koliko kosta i tako to?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2039
25.3.2015 17:37:57   
margom
Ne, nismo mi ni trazili stan, vec neki apartman na noc-dve....nasli smo pristojan smestaj u hotelu Narcis, sve ostalo mi je bilo bas bzvz....mislim, ne trazim ja luksuz, ali da je barem cisto.....A videcemo da li cemo i kada nociti tamo...user posted image

Direktna veza do poruke: 2040
25.3.2015 17:45:27   
margom

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Devojke srecno,da vam ovo prolece bude najlepse do sada!
Sta vam je to CTX?
Mi prosle godine to nismo primale.

"Lekovi za stimulaciju ovulacije se obično kombinuju sa lekovima iz grupe koju zovemo agonisti (Suprefact, Decapetyl, itd) ili antagonisti (Cetrotide). Oni omogućuju ujednačeniji rast folikula i time kvalitetnije jajne ćelije, a ujedno i sprečavaju prevremeno pucanje folikula." To sam nasla za CTX...

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2041
25.3.2015 18:17:03   
Yellena008
Pa ja sam nesto kapirala da uzmemo smestaj,ali nije toliko strasno ni da se polako vratimo kuci kad obavimo et...imamo 70km pa nek mm vozi polako sta da radimo....a ja da pozadi u kolima namestim sebi krevetic....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2042
25.3.2015 18:23:19   
JACIKA77
yellence i ja idem posle transfera odmah za Bg...normalno sedim kao suvozac,ne mora da se lezi...nece to nigde da ispadne user posted image

Direktna veza do poruke: 2043
25.3.2015 18:38:56   
Yellena008
Da znas...nece to nigde...mislim da nije nigde kao kuci...

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2044
25.3.2015 18:57:42   
margom
Slazem se.....i ja planiram isto....eventualno da se izvalim na zadnje sediste, a da povedem brata kao vozaca.....a posle kod kuce leskarenje......ma samo da dodjemo dotle.....user posted image

Direktna veza do poruke: 2045
25.3.2015 19:03:55   
Yellena008
Tako sam i ja mislila....jeste na bolovanju ili radite???

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2046
25.3.2015 23:09:22   
Dinak

IZVORNA PORUKA: lakixox

Drage moje evo napokon dobrih vesti posle ona dva stidljiva folikula sada su tri na desnom od 9 i dva na levom od 8 i 7...jedino endometrijum tanak 3. Nastavljamo dalje i kontrola u petak.
Uzela ananas i brazilski orah pa se nadam udebljanju endo
user posted image

Nemoj da brines, do ET svaki dan ananas i sveza cvekla (mozes cediti sok), u proseku se endometrijum povecava za 1mm dnevno. Kod mene je bilo isto tako, a sad sam evo 8. nedelja user posted image

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2047
25.3.2015 23:33:55   
Yellena008
Zene a koliko treba da bude debeo endometrijum? Pitam posto ja nemam pojma sta kako treba da bude...

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 2048
25.3.2015 23:45:12   
Štetica
Ako me secanje sluzi minimum je 7-8mm,ali racunaj na to da endometrijum raste i posle aspiracije. A sto se putovanja tice,mozete slobodno da se vratite kucama sa transfera,i da slusate svoje telo kako vam diktira do bete. Kad vam se lezi lezite,setajte,nema potrebe biti prikovan za krevet. Izbegavajte guzvu i zatvoren prostor zbog virusa,a sve drugo opusteno. Cak i to lezanje kod njih posle transfera je vise za mirnu savest vasu i njihovu nego sto ima medicinske osnove.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2049
25.3.2015 23:45:17   
Štetica
Ako me secanje sluzi minimum je 7-8mm,ali racunaj na to da endometrijum raste i posle aspiracije. A sto se putovanja tice,mozete slobodno da se vratite kucama sa transfera,i da slusate svoje telo kako vam diktira do bete. Kad vam se lezi lezite,setajte,nema potrebe biti prikovan za krevet. Izbegavajte guzvu i zatvoren prostor zbog virusa,a sve drugo opusteno. Cak i to lezanje kod njih posle transfera je vise za mirnu savest vasu i njihovu nego sto ima medicinske osnove.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here