Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 12:28:21
|
|
|
|
margom
|
Ma ja hocu da odem ranije, ali ne znam sta da kazem, jer nemam nista na papiru, a ovde ti traze sve napismeno...jednostavno ce mi reci dodjite kada vam napisu, a tada ce biti kasno, jer ce mi vec to trebati.....''bem ti drzavu....nista nije sinhronizovano....jedino da idem da molim ginekologa da mi prepise na neko poverenje, pa da posle saljem po nekom izvestaj iz Valjeva.....Ali ne znam ni koje doze, ni sta tacno...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 12:49:35
|
|
|
|
Yellena008
|
Zene drage vi stigoste do posle ET....Joj ja ne znam ni sta sad treba a kamoli posle...ajmo polako jedno po jedno...Stetice ispricaj nam sta nas ceka na drugoj kontroli....ja primam menopur jednu dozu i gonal duplu dozu jos veceras pa sutra u 8h moram da sam u Va....sta me ceka????
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 12:53:47
|
|
|
|
margom
|
Yellenfe, u pravu si, mi vec u porodilistu hehehehe....Ali znaci i da znas sta te ceka, a za to je nasa Stetica prilicnog iskustva, profesionalac.... U ravu si, i mene zanima kako to sada salje ide, jos koliko puta otprilike treba ici na kontrolne UZ, jer nama je skoro svima u petak bio 2dc, sto znaci da ti Yellence ides sutra na 6dc, a mi ostali na 7dc na sledeci UZ....Kafa se otprilike ocekuje stop inekcija i aspiracija posle toga ?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 13:39:21
|
|
|
|
Yellena008
|
To to Margom...to su pitanja...to nas za sada interesuje...ne uvodi u porodiliste pre vremena...ne mogu da popamtim...hoces da pocnem da puhcem kao kad se poradjam a nisam ni trudna...znas da sam problematicna i sa pamcenjem injekcija a kamoli nesto vise...sto bi rekli matematicari ne uvodu trecu nepoznatu kad ne savladasmo ov jednacine sa dve nepoznate...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 13:44:18
|
|
|
|
jess021
|
Margom, to sve zavisi kako zena odreaguje na stimulaciju. Ja sam primala stop injekciju kad su folikuli bili oko 18-19mm, nakon 36h ide aspiracija. Ja sma primila ovaj put Pregnyl u subotu uvece, a aspiracija je bila u ponedeljak prepodne. Na uz u toku stimlacije sam isla 4-5 puta.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 15:30:25
|
|
|
|
arucak
|
Skijasice ,Uzicanko moja Veliki pozdrav,pratila sam i tebe kao i ostale devojke na forumu?Dokle si stigla?Strasno iz Uzica da idem u Bg a Valjevo mi tu?!Koliko si cekala na drugostepenu?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 15:51:54
|
|
|
|
arucak
|
Zene ja sam popizdela! Otisla sam kod ginekologa sa svim rezultatima ,brisevima ,sve sto treba za Vto sve ok brisevi sve sve.Dodjosmo do indeksa telesne mase ja mrsava fali mi tri kila da bi ono bilo srazmerno znaci visoka 165 teska 51 kaze odbice vas na indeksu dodjite kad se ugojite koliko treba!Kakav bre indeks ko to gleda!Ja uopste nisam mrsava na svoju visinu sam normalna
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 15:53:01
|
|
|
|
arucak
|
I nije mi dala uput za komisiju jel ona mene zajebava
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 15:54:08
|
|
|
|
zece
|
Aman bre kod vas ima i bmi indeks boze
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 16:01:32
|
|
|
|
JACIKA77
|
svasta,mora da ti da uput za komisiju a njihovo je da li ce da te puste ili ne...zali se,napravi frku,trazi da ides kod nacelnika...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 16:10:21
|
|
|
|
arucak
|
Daj bre oni su me i sjebali sa svojim neznanjem ukljucivali utrogestan hranili vanmatericnu dok nije pokao jajovod naprave invalida od zdrave zene i jos ima obraza da se debilise sa indeksom!Cuj indeks!nigde nisam cula da to traze .Otisao je muz tamo ja vise nemam zivaca nizasta
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 16:10:46
|
|
|
|
Yellena008
|
Bas tako...Jacika je u pravu....ne treba nju da interesuje BMI index to nek komisija odluci....idi zali se....sta oni tu gledaju...meni niko do drugoatepene nije pominjao BMI index....moraju da ti daju uput.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 16:14:56
|
|
|
|
JACIKA77
|
I mene su tek u Frontu merili i odredili koliki mi je BMI...do tada jedi malo vise da nabacis koje kilo ako je bas to problem ali jos nisam cula da su nekoga odbili zbog mrsavosti,zbog debljine jesam ustvari receno im da mora da smrsaju dok ne krene stimulacija
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 16:45:33
|
|
|
|
Yellena008
|
Jacika kad ides opet na kontrolu???
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 16:59:56
|
|
|
|
JACIKA77
|
U petak u 8h...da vadim krv i ako je sve ok da mi daju stimulaciju
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 17:42:58
|
|
|
|
Yellena008
|
Bice dobro....drzim fige.....ja idem sutra....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 17:49:11
|
|
|
|
JACIKA77
|
i ja tebi drzim sutra fige
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 18:43:25
|
|
|
|
margom
|
Leleleeee vidim ispade frka sa Aruckom.....kakav bre crni BMI, meni to niko nigde nije pominjao, tek me dr Bane u VA pitao za tezinu i visinu.....gluposti, al'' u nasoj drzavi svako voli da bude Mica ubica i da "mu se moze" da nas zaj''bava za badava ! To dok covek ne napravi haos i ne postroji ih sve, ne vredi.....Ja ovoliku kolicinu izivljavanja psihickog, a ponekada i fizickog (pri pregledima) na pacijentima ne mogu da shvatim. Sto se tice zelje da svako bude glavni i taj "koji se pita za nesto", to mi je jasno, takav smo narod i to nam je svojstveno, ali malopre pomenuto izivljavanje nikako. E sad se ona jedna jedina nasla pametna da nekom meri BMI, a posao joj je da ispise upute i prosledi zenu dalje....strasno....i posle nam kazu BEZ STRESA I NERVIRANJA... a izvin''te kako to, molicu lepo..... Elem, Yellence, drzim ti pesnice sutra, javi nam sta si uradila i kakvi su tracevi aktuelni hehehehe... Mi te pratimo u sredu, tada sam na programu ja, a mislim i Lakixox...a Jacika u petak, pa se mozda tada i vidimo svi.....
< Poruku je uredio margom -- 23.3.2015 18:47:27 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 18:49:44
|
|
|
|
Yellena008
|
Bice dobro....svima...najiskrenije se nadam....a bilo bi lepo da se vidimo u petak svi....joj bas bi bilo super....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 18:51:59
|
|
|
|
Yellena008
|
Zelim od srca da smo svi srecne ruke....jer nam treba srece....Arucak bice i kod tebe dobro,idi opet ako treba kod drugog ginekologa,pusti tu budalu sto izmislja pravila....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 18:58:21
|
|
|
|
margom
|
Yellence, ne brini, ne gine nam makar jedno zajednicko cekanje necega.....ima da se istracamo za medalju.... ..... Ma mora da bude super, nema sta...samo sve moramo verovati u to ! Javni se sutra cim mognes.....ja drzim cvrstooooo pesnice !
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 19:19:06
|
|
|
|
Yellena008
|
Vaziiiiii.....javljam se cim stignem....obavezno...hvala punooooo.
< Poruku je uredio Yellena008 -- 23.3.2015 19:20:16 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 20:08:03
|
|
|
|
Skijasica
|
Arucak, molim te napisi mi u pp koji ginekolog ti je to rekao. U upustvu lepo pise da bmi ne sme da predje preko 30, a ne pise nigde kolika je donja granica, tj. koliko ne smes da budes mrsava. Zenice stop injekciju primate otprilike neki 10 dan od pocetka stimulacije. I to je individualno. Dr ce na osnovi velicine jc odrediti kada ce vam biti stop. Meni je u prvom postupku bila 10. dan u drugom 9. dan. Samo se opustite i ne mozgajte previse, verujte mi mnogo bolje prodju zenice koje to olako shvate i ne uzbudjuju se previse. Znam da je to mnogo lakse reci, nego sprovesti ali probajte. Arucak mi trenutno odmaramo i ne mislimo o VTO. Naravno, necemo odustati ali cekamo da prodje neko vreme. Svima vam zelim uspeh i srecu!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.3.2015 21:25:18
|
|
|
|
zece
|
I moj endokrinolog me zbog toga iznervirao oti mi je rekao da jedem puno da zbog toga kacujem na kilazi
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.3.2015 16:42:15
|
|
|
|
margom
|
Yellence, ziva li si? Ja da gvirnem dal' si se javila....
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?