Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ja ću vam iskreno reći, kod nas se usisava 1x nedeljno: nedeljom. Tad mm usisava od poda do plafona sve. Tada prebrišemo prašinu, podove, riba se kuhinja, kupatilo. Ako kod mene hoćete da dođete u zaista čisto, to je nedelja popodne. Posle toga nema ništa od sterilisanja. Kuhinja se briše češće, prosto, ima mrvica, šporet se zaprlja, pa smrdi kad upališ ringlu, a oduzima 2min vremena, te mi nije teško, nekad ga brišem i svaki dan. Kupatilo po potrebi, nekad brišem wc šolju svaki dan (eh kada bi se ti dečaci skoncentrisali da pogode wc šolju! ), nekada ne. Podove prebrišem još jednom negde sredinom nedelje (sreda ili četvrtak). Prašinu vidim samo na TV i tom elementu na kom stoji TV (pošto je tamne boje), sve ostalo mi je natur bukva, i tu se ne vidi (što ne znači da je nema, ali ne dajem ni 5 para na to). Dakle, ne, ne živimo u extremno čistim uslovima, niti to želim. Ja cistim prasinu dva puta nedeljno, usisavam nekada svaki drugi dan (mm izvede E u drugu prostoriju ili napolje, a vec se navikla pa zadnja dva dana usisavam bez problema), sporet svaki dan, sudovi isto, podovi svaki drugi, kupatilo isto. I uvek mi nesto nesredjeno - mozda neoprane plisane igracke ili neopeglane stvari.
|