Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:12:28
|
|
|
|
mamamikka
|
bravo za sve nas! baš je bilo interesantno! čestitke svim dobitnicima i naravno čestitam ringeraja.ba! sledeći put ćemo biti još bolje!
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:13:03
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Aaaaaa Haaaaaaaa!!! Suprise!!! Nije gotovo još uvek Čestitke RR.ba na pobedi ( zasad ) ( a sad ,zgaziće nas Trca i Liliana ) Ma nećemo ( )
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:13:16
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle sada cemo znati kako daj da na vreme pravimo dnevnike, albume.....
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:15:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Khm i da - BRAVO za sve nas, bravo što smo razmirice ostavile po strani i stale jedna uz drugu! Volem vas sve
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:17:09
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: adulence toliko pozitivne energije na rr....presrecna sam....a revans jeeesssss.....bice strava...... Bas tako.. Cestitam RR.ba
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:17:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Khm i da - BRAVO za sve nas, bravo što smo razmirice ostavile po strani i stale jedna uz drugu! Volem vas sve Tako je Trco, to je smisao svega!
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:18:32
|
|
|
|
dunja RR
|
dajte neku muziku
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:20:50
|
|
|
|
Olga75
|
pa ne zamajavajte me majku mu di ocete muziku ovde il tamo
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:21:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR dajte neku muziku Ova pesma samo zato jer je RR.rs mislim jedina RR gde su sve narodnosti iz bivše nam SFRJ KLIK
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:22:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: lesica RR Aaaaaa Haaaaaaaa!!! Suprise!!! Nije gotovo još uvek Čestitke RR.ba na pobedi ( zasad ) ( a sad ,zgaziće nas Trca i Liliana ) Ma nećemo ( ) Jok , bre!!!
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:22:41
|
|
|
|
Trcosava
|
A kako ništa ne ide bez narodnjaka.... Red je da KLIK
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:26:18
|
|
|
|
Dada81
|
Jeee,tako je Trcooo, ova pesma ce uvek zato trajati
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:27:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa di mi još jedan post??? Još jedan narodnjak i neću više majke mi! Fali mi bre jedna svadba da se iskačem i isplačem kao čo'ek! Raspali!
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 18:34:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Štaaaaaaa.... Biće revansh! Odo da oštrim kandže
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 19:08:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bravo zene Dunja divan tekst
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 19:16:06
|
|
|
|
milenatea
|
Dunja stvarno si predivno napisala suze su mi posle. Bravo za sve nas, zivela nasa RR Dodje mi da za revans uzmem bolovanje pa da visim na RR
< Poruku je uredio milenatea -- 15.3.2013 19:17:11 >
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 19:22:45
|
|
|
|
Skockica
|
jeee revans, ja tek sad videla a bas sam se bila ubedacila sto je kraj. Bravo za nas i cestitke za rr.ba
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 19:31:28
|
|
|
|
nina26
|
Bravo RR-ajke, bas sam pomislila, kako smo se lepo udruzile, i prvi put saradjivale, bez ikakvih razmirica i negativne energije ja sam pomogla koliko sam mogla
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 20:44:04
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja tek sad videla ovu temu....Bilo je super ovih dana...ja sam pružila sve od sebe i naučila da se snalazim na RR portalu,kako se otvaraju nove teme,postavljaju slike,albumi,dnevnici Sada sve znam i spremna sam za novi okršaj samo da bude što pre, dok ja još nisam počela da radim Sve čestitke za sve devojke khm, mislim trudilice,trudnice,majke i posebno za pobednike devojke koje su se najviše trudile
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 20:47:45
|
|
|
|
salle
|
za revans smo spremne kao zapete puske, kada se udruzimo, jos bolje nego sada, pa niko nam nece prici sa poenima najbolje smo
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 21:07:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ovo je bilo skroooz ludo... A stvarno, s mnogim forumasicama sam se zblizila Drage moje, super ste sve bile! Svaka cast!
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 21:09:52
|
|
|
|
Anhelito
|
Bravo za nas i za RR.ba
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 21:39:14
|
|
|
|
daca78
|
Cestitam vam sto se pokazale koliko velika srca imate i sto ste bile fenomenalneeeeeeeeeeeeeeee BRAVOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 21:41:17
|
|
|
|
imperial
|
Superiška za revanš,jedva čekam,samo nam javite na vreme,da bi kao što rekoše,sredile kuću,oprale kosu i tako to,radujemo se
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 22:27:49
|
|
|
|
Leax
|
svima nama koji smo se borili do samog kraja i nasim divnim moderatorima koji su nas bodrili i davali nam podrsku. Bas nam je i trebalo ovo takmicenje na kojem smo se medjusobno bolje upoznale ,udruzile ,divno zabavljale a bogami i obnevidele od hvatanja drveca Cast mi je sto sam deo ove zajednice na kojoj druzenje i prijateljstvo jos uvek postoje. Juupiii za revans jer sada cemo biti spremnije .Cestitke pobednicama do sledeceg susreta Veliki ljubac za moje divne druge
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.