Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca E da, ako ne nadjem temu, imam pitajne u vezi plocica u kupatilu. Kakva su vam iskustva sa podnim plocicama? Treba da se stave i u uzidanu tus kabinu, pa se plasim da bi se sjajne bile bas klizave. A ove mat sto gledam, izgledaju kao da su bez glazure pa mislim da bi se tu brzo nakupio kamenac i ostaci sapuna po coskovima, bez obzira na to koliko se riba. Bas sam u dilemi IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Daco, sestrine i podne i zidne su glatke skroz. Juce kupila gumiranu stazicu za kupatilo. IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: dddaca E da, ako ne nadjem temu, imam pitajne u vezi plocica u kupatilu. Kakva su vam iskustva sa podnim plocicama? Treba da se stave i u uzidanu tus kabinu, pa se plasim da bi se sjajne bile bas klizave. A ove mat sto gledam, izgledaju kao da su bez glazure pa mislim da bi se tu brzo nakupio kamenac i ostaci sapuna po coskovima, bez obzira na to koliko se riba. Bas sam u dilemi Daco, mi smo skoro renovirali jedno od kupatila. Na podu su pločice onako malo hrapave, sa teksturom drveta, na zidu su glatke. Nemam problem sa čišćenjem. U ostalim kupatilima planiram granitne pločice, kao što imam u kuhinji. IZVORNA PORUKA: dddaca I te granitne imaju glatke i mat. A ove mat sam nailazila i na neke bas grube, koje su mi vise za neke terase, spoljasnje prostore jer su dosta grube na dodir. A ima i onih koje imaju glatku povrsinu, blago neravnu, tako da i one dolaze u obzir. Polirani granit cu za zidove, a moram da priznam da sve vise razmisljam o tim sa teksturom drveta za pod. Mislim da bi se one najmanje klizale, a to mi je bas bitno zbog kabine IZVORNA PORUKA: Ana RR Imaš tačno oznaku koja pokazuje hrapavost i za koji su prostor. Ako su baš previše hrapave onda su više za spolja i verujem da bi ih bilo teže čistiti u tuš kabini npr. Da, jako lepo izgledaju te drvene, nama su se lepo uklopile. Na zidu je dezen mermera ali sam tražila da bude diskretna šara.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|