Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 11:12:54
|
|
|
|
adulence
|
Hehe eeto pomoci....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 11:36:30
|
|
|
|
New Mom
|
Za nas ostaje sarma za danas, za klince supa iz kesice i slani stapici, povracaju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 11:46:37
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ima li neka od vas neki lep recept za slatke mafine? Ima li neko da da recept
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 12:55:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas ce biti spagete sa mlevenim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:30:18
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene przeni fileti soma u prezli, krckavi, prilog pirinac i zelena i kupus salata. Viviveki imas temu mafini, ukucaj u pretrazivac, ja sam pravila Olgine mafine i super su
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:31:55
|
|
|
|
isidora88
|
belo meso seckano na kockice, udinstano sa lukom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:50:41
|
|
|
|
jole82
|
Lignje i krompir salata sa posnim tartar sosom by me
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:56:25
|
|
|
|
minnica
|
Danas supa, kuvano meso i paradajz sos i posni kolač od Figaro 88 iz RR kuhinje. Ukućani kažu da je lep.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:00:43
|
|
|
|
nata11
|
Nikog nema kuci tako da cu za veceru lisnatu pogacu da umesim i posluzim sa sirom i ajvarom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:36:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Ovo sam videla na fcb i mnogo mi je bilo smesno Draga, sta ima za rucak? Nista, mili moj! Pa i juce je bilo NISTA!? E pa skuvala sam za dva dana!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:48:02
|
|
|
|
Olga75
|
bareni pirinac i sargarepa , kuvani krompir ,supa iz kesice - hello kitty po zelji donosioca ove benge , suvi perec i stapici veselo nam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:48:11
|
|
|
|
anajid
|
Spagete i sos bolonjez.Za veceru kiflice slane i slatke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 16:16:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam ipak na kraju napravila palačinke sa tikvicama slane i mafine ,super su ispali
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 17:17:28
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ovo sam videla na fcb i mnogo mi je bilo smesno Draga, sta ima za rucak? Nista, mili moj! Pa i juce je bilo NISTA!? E pa skuvala sam za dva dana!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 17:21:23
|
|
|
|
adulence
|
Meracim se da pravim pitu sa pecurkama...samo da mm donese pecurke...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 17:53:27
|
|
|
|
Lu
|
Danas pileća prsa u vrhnju i šarene makaronice. Sutra bi kuhala kiseli kupus sa suhim mesom a onda trebam nešto posebno za R pošto on to ne voli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:29:32
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ovo sam videla na fcb i mnogo mi je bilo smesno Draga, sta ima za rucak? Nista, mili moj! Pa i juce je bilo NISTA!? E pa skuvala sam za dva dana! I ja sam kuvala za dva dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:45:51
|
|
|
|
viking
|
Viki, mislim da imaš celu temu za mafine. IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: vikiveki Ima li neka od vas neki lep recept za slatke mafine? Ima li neko da da recept
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:53:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Znam Viki videla sam i napravila sam one mafine sa seckanom čokoladom...super su ispali,deca su sve pojela nisam ni stigla da ih uslikam. Ja htela da slikam i stavim sliku ali ostah i bez slike i bez mafina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:55:25
|
|
|
|
jovana jojo
|
Danas sam pravila grašak a sada pravim palačinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 19:14:44
|
|
|
|
nata11
|
Lisnata pogaca mi nije ispala Mleko mi je bilo vrelo, najverovatnije sam tu pogresila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 21:53:40
|
|
|
|
Torbica
|
Nato . Ja sam primetila kad u pekaricu stavim bas toplu vodu - manje naraste. Najbolje je mlako. Ja sam danas nobles! Mi smo za veceru imali sendvice sa dimljenim lososom i maslinama, mm i ja smo se bas najeli. Na raznim keterinzima, poslovnim ruckovima bude, a veceras sam nas castila. I sad pijuckamo vino, sve mi je lepo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 21:56:21
|
|
|
|
jovana jojo
|
Torbice baš znate da uživate...ako ako tako i treba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 22:03:15
|
|
|
|
Torbica
|
Jovana Sutra mislim da cu spanac sa ribljim pljeskavicama, a moram i pire krompir. Zelena salata svakako i imam grasak corbice. Najmladji nesto nije odusevljen spanacem, sto mi je cudno, jer niko nije izbirac..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 22:06:58
|
|
|
|
isidora88
|
sutra idem na rucak, jedva cekam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?