|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vozačka dozvola
30.1.2012 11:15:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: Tash

A gde se upisuje da sam je produžila? 

U čip.

Jaooo kako mi je pun q čipova, to znači da ja takve info treba da pamtim. Mnogo je bilo jednostavnije dok je tetka na šalteru rukom ili kucaćom mašinom upisala do kada važi. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 226
30.1.2012 11:56:43   
*Alexx*
Ali ne moraš da pamtiš. Samo menjaj godinu na onom drugom datumu (datum poslednje registracije).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
30.1.2012 12:03:59   
Anoniman
Ma shvatila sam kad sam postovala. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 228
22.2.2012 8:18:44   
Anoniman
Vlasnici automobila kojima u novim saobraćajnim dozvolama nije upisan podatak o maksimalnoj dozvoljenoj masi vozila, moraće zbog administrativne greške da izvade novu saobraćajnu dozvolu. To će ih stajati dodatnih 1,200 dinara.
DALJE

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 229
22.2.2012 8:36:24   
Anoniman
Aj bar nešto da me omaši. Malo je falilo da budem među onima koji moraju da menjaju saobraćajnu. Nama je registracija polovinom januara i mm me ubeđivao da u decembru uradimo tehnički, sreća pa nismo, sad bi ponovo menjali dozvolu, strašno!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 230
22.2.2012 15:11:49   
indy_25
Pala sam danas iz vozackog ispita user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
23.2.2012 12:56:44   
maslackic
Evo ovde da pitam, mozda neko zna...

da li se voznja sad polaze po starom zakonu ili novom tj da li su uveli teorijsku nastavu...cene da li znate od prilike

kojiko traje obavezna obuka, koliko casova..

U par auto skola sam videla da reklamiraju neke cene sa 20 casova voznje i kazu da sa tim fondom casova moze da se dobije dozvola...ja koliko se secam bilo je potrebno 40 kom.user posted image

naravno meni bi super bilo da moze i sa 20da sto pre zavrsim sa tim...

zna li neko ukratko postupak sada...ja sam zbunjena

na sajtu jedne skole pise :
1. Potrebno je obaviti lekarski pregled u zdravstvenoj ustanovi za vozača motornog vozila za kategoriju koju želite, ili da preko nas dobijete uput za obavljanje lekarskog pregleda pri čemu imate mali popust na cenu istog.

2. Upišete se u Auto Školu
3. Odslušate nastavu ili položite test na lični zahtev,

4. Završite praktičnu obuku od obaveznih 40 moto časova,

5. Položite ispit iz teoretskog dela,

6. Položite ispit iz praktičnog dela (vožnje),

7. U policijskoj upravi podignete vozačku dozvolu.

a kada sma ih zvala kazu da moze i 20casova i bez stavke br 2...user posted image user posted image

hvala devojkeuser posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 232
23.2.2012 13:05:40   
Anoniman
Ne znam sad, ali ranije su sa 20 časova mogli da polažu oni koji su prethodno imali položen PSP. Dok položiš PSP, možeš pola od tih 20 da izvezeš, a veruj mi da će ti ta praksa više značiti nego PSP...

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 233
23.2.2012 13:22:48   
maslackic
Evo dve ponude koje sam nasla na onim sajtovima sa popustima , nije vazna cena,(meni je bitno da sto pre dobijem papir) ali nije mi i dalje jasna procedura, za polaganje ,

SA 40 i SA 20

u ovoj drugoj skoli su mi rekli da je individualno, nekome treba 20 casova, a nekome i vise od 40...a ja sve mislim da tu nestima, a imam i njegov mail u kom lepo pise ne treba PSP ili po novom AM...jos kaze ,polaze se po starom...

bas sam guska sto to nisam ranije zavrsila

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 234
23.2.2012 21:34:24   
maslackic
sledeci mesec krecem na voznju user posted image kod preporucenog instruktora..regularno , 40 kom casova user posted image
i Gae, moze i ta varijanta, polozis PSP sama se zove AM( kategorija AM) i jos 20kom casova...

Direktna veza do poruke: 235
24.2.2012 14:47:44   
Anoniman
To ti kažem, dok ti položiš psps izvezla si časove i imaš više iskustva i sigurnija si. Nemoj da zaboraviš da ćeš dete da voziš, mnogo će ti značiti svaki minut prakse. Srećno!

Direktna veza do poruke: 236
27.4.2012 23:27:47   
indy_25
Maloprije mi je instruktor poslao poruku i rekao da iman prakticno polaganje sljwdece sedmice. Vec me panika uhvatila. Ako ovaj put padnem idem na specijalno polaganje. Imam pitanje sta mislite da popijem casu vina prije polaganja cisto da me opusti jer sam nevidjena panicarka. Prosli put sam uzela tabletu za smirenje ali mi je srce lupalo nenormalno nisam nila skoncentrisana uopste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
27.4.2012 23:50:40   
madre
ako mislis da ces sa tom casom vina postici to sto zelis, ne vidim razlog da je ne popijesuser posted image samo nemoj da se zanesesuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 238
28.4.2012 0:03:03   
indy_25

IZVORNA PORUKA: madre

ako mislis da ces sa tom casom vina postici to sto zelis, ne vidim razlog da je ne popijesuser posted image samo nemoj da se zanesesuser posted image

Ma ne znam obicno kad popijem casicu vina opustim se al sam pri sebi. Uopste me nije strah voznje i placam bezveze casove jer intruktor pije kaficu dok vozim ali kad je tu examinator ja se tresem ko prut srce mi nenormalno lupa preznojavam se imam panicni napad. I kontam bas mi treba nesto da se opustim a casa bjelog vina nije nista i nece da smrdi.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 239
28.4.2012 0:04:32   
jovicaa
ja ni u kom slucaju ne bih pila alkohol pred polaganje, zamisli da se osetis u kolima ..... odmah obaranjeuser posted image
ja sam jeziv tremaros, ali sam polozila iz prve, kako ne pitajte... ali stvarno sam dobro vozila, a bila sam ubedjena da cu polagati jedno sto pedeset puta.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 240
28.4.2012 0:08:12   
madre
joj, indi, izvini molim te, ja sam mislila da polazes testove! i sad citam tvoj post i vidim da si lepo napisala da je prakticni u pitanjuuser posted image u tom slucaju ne znam sta da ti kazem, mislim da sama znas da procenis najboljeuser posted image
ja nisam kompententna, napila sam se jednom strasnoooo od nepune dve case sangrijeuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 241
28.4.2012 0:08:22   
indy_25
I ja sam u Bosni polozila iz prve a ovdje drugarice moja ovo mi je cetvrti put da izlazim. A kako starim sve sam vise panicarka.

Madre testove san polozila iz prve i to na holandskom a holandski mi jos nije savrsen mislim nikada nece ni biti a bilo ih je dosta koji su pali. Mogu ja teoriju i kad me niko ne nadgleda al kad je neko tu ko mora da me ocijeni ja se izgubim totalno. Pa znaci da ne uzmem vino mislite da ce da smrdi? Joj pa ne znam sta da radim opet cu pasti :(((

< Poruku je uredio indy_25 -- 28.4.2012 0:12:25 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 242
28.4.2012 0:14:29   
jovicaa
stvarno mislim da alkohol u kolima moze da se oseti, i mala kolicina... nemoj da rizikujes..
probaj nekako da se malo iskuliras... idi na neke dodatne casove pre polaganja, da bi bila malo sigurnija u sebe?
ili popusi malo one vase dozvoljene supstance...user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 243
28.4.2012 0:17:08   
madre
ma ako to tebe ne osamuti, onda samo rokajuser posted image reci da si spremala sarana u umaku od belog vinauser posted image
u najgorem slucaju mozes da padnes, mislim ne mogu ti oduzeti dozvoluuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 28.4.2012 0:18:57 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 244
28.4.2012 0:20:54   
indy_25
Ma imacu jos jedan cas prije polaganja cisto bezveze. Nemam problem kad znam da me niko ne ocjenjuje i sasvim normalno vozim moj instruktor je svaki put iznenadjen kad mu kazem da sam pala a i mm jer zna da sam vozila i njega sam vozila. I svi me pitaju sta mi se desi tada.

Pa jel me zezas jovicee il stvarno mislis da uzmem koji dim ?Ali bojim se da se ne pocnem smijati jer ja to ne konzumiram pa se bojim da me ne opali pravo. Probacu mozda da vidim kako cu se osjecati.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 245
2.5.2012 9:36:17   
indy_25
Drugarice moje cuvajte mi fige :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 246
2.5.2012 10:18:45   
Lilla
Sretno user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 247
2.5.2012 11:59:41   
indy_25
I pala sam cetvrti put :) ah sta da se radi. Sljedeci put idem na polaganje za.debile tamo ce me pustiti.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 248
2.5.2012 13:31:44   
NadaR
Aaaa , pa kako Indy ? user posted image

I kakvo je to polaganje za debile?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 249
2.5.2012 20:59:06   
indy_25
Ne znam nado kako ali eto padoh :) ma nije polaganje.za.debile nego ga ja tako zovem. to je polaganje za ljude koji imaju strah i preveliku tremu na examenu. I onda te odvedu na posebno mjesto gdje nema guzve. I onda odes sa ispitivacem na kafu ili ruccak prije ispita pa pricate o svemu da te kao on opusti. I tako krenes da vozis ako on vidi da padas u paniku onda mozes stati i da malo dodjes sebi pa onda krenes ponovo. oni to zovu personalno polaganje.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Да ли се ваше дете прво одвикло од пишкања у пелену или од какања и да ли постоји одређени редослед којим једно долази прво, а када друго?

Click Here