|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lepe vesti
23.4.2011 20:53:15   
New Mom
Čestitam, tetka!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 501
23.4.2011 21:02:49   
Olga75
cestitam tetka , zvizni jednu i na moju glavu user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 502
23.4.2011 21:07:25   
Maya21
tetka cestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 503
23.4.2011 21:27:55   
Dada81
Zaova mi se porodila ,danas u 17 h ,ja čula pre sat vr.(u Dragiši M.ne daju tel.odmah ,meni ovde lično babica donela, valjda da ne zaspim user posted image ) i baš sam nešto bila poletna ,sad sam umorna user posted image user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 504
23.4.2011 21:55:47   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Dada81

Zaova mi se porodila ,danas u 17 h ,ja čula pre sat vr.(u Dragiši M.ne daju tel.odmah ,meni ovde lično babica donela, valjda da ne zaspim user posted image ) i baš sam nešto bila poletna ,sad sam umorna user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam Dado user posted image I ja sam se porodila u Mišoviću i odmah su mi doneli telefon da se javim svojima user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 505
23.4.2011 22:03:06   
anajid
Dada81 i Gagi cestitam vam!Tetka i ujna sad nazdravite i roknite koju ljutu!Samo neka se lepe stvari dogadjaju!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 506
23.4.2011 22:07:16   
JMPM

IZVORNA PORUKA: gagi

Hvala draga,tetka je vec pod gasomuser posted image

Gas,gas,tetka,samo udri user posted image !Cestitam user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 507
23.4.2011 22:08:00   
JMPM

Cestitam ujana-tako sam ja zvala moju ujnu kad sam bila mala user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 508
23.4.2011 23:18:02   
IVA 11

Cestitam Dadana, sad tek vidim, a u silnim porukama koje razmijenismo danas ne stize i ovo da mi kazes! user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 509
24.4.2011 9:25:52   
Dada81
Hvala vam ,Snelle,Anajid ,JMPM, Ivo user posted image user posted image
Baš ,Ivo ,a ispričale se ,mi user posted image A,javili nam eto sinoć oko 9.pa ja odmah posle napisala ovde.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 510
24.4.2011 9:27:20   
Dada81
tetka Gagi čestitke,takođe user posted image user posted image Meni lepše zvuči tetka ,nego ujna user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 511
24.4.2011 9:28:00   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: Snelle

Čestitam Dado user posted image I ja sam se porodila u Mišoviću i odmah su mi doneli telefon da se javim svojima user posted image

Dado,Gagi,cestitam user posted image user posted image user posted image

Meni je isto sestra odmah dala telefon,cim su me izneli iz sale...Isto sam se porodila u Misovicu.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 512
24.4.2011 10:53:52   
Dada81
Hvala Nensi user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 513
27.4.2011 12:22:52   
jance
upravo sam saznala sa fejsa da se porodila nasa drugarica-poznanica pre tacno 20min, dobili su malu Minu user posted image

izuzetno sam srecna zbog oboje, jer su u kasnim tridesetim, imaju za sobom 3 neuspele VTO, ni sama ne znam vise koliko operacija, kiretaza, inseminacija.. posle svega je ipak prirodno zatrudnela, prelezala bukvalno celu trudnocu toliko da su joj misici na nogama atrofirali jer je bila celo vreme otvorena i morala strogo da lezi, i evo skoro na termin je rodila zdravu devojcicu.. i da, kad je usla u 9. mesec krenuo joj je kamen u bubregu pa je jos na sve to zadnje 2 nedelje provela u bolnici na infuziji....

cuda su ipak moguca i desavaju se user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 514
27.4.2011 12:27:19   
NadaR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 515
27.4.2011 12:28:45   
Anoniman
Uvek je lepo ovako nesto cutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 516
27.4.2011 12:29:44   
Vika
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 517
27.4.2011 12:30:39   
viking
Uh, kakvo mučenje, ali isplatilo se! Svaka čast  i neka im je sa srećom! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 518
27.4.2011 12:33:36   
Dada81

IZVORNA PORUKA: verolino

Uvek je lepo ovako nesto cutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uvek ,uvek ,slažem se! Predivno i neka im je sa srećom! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 519
27.4.2011 15:24:31   
jance
evo sada konacno imam i neke konkretnije informacije, devojcica je 2900g teska i 48cm dugacka, obe se dobro osecaju i malecka je bas zivahna user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 520
27.4.2011 15:29:44   
Anoniman
Nek je ziva i zdravauser posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 521
27.4.2011 15:33:37   
JMPM
Sunce majusno,neka je ziva i zdrava sto godina user posted image  user posted image !Borac mali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 522
28.4.2011 14:13:28   
Daca88
Evo jedne lepe vestiuser posted image
Danas sam upoznala Olgu RR,Olginog muža i zverčicu.
Olgauser posted image user posted image user posted image
Divni ljudiuser posted image
Marija je mnoogo lepa i slatka devojčicauser posted image
Šteta samo što smo se upoznale u dispanzeru jer su i Marija i Alen bolesniuser posted image
Nadam se da će sledeći susret biti za neki lepši povod.
P.S. Zahvaljujem draga još jednom tebi i tm na prevozuuser posted image
Inače...počela neka kiša da štrapi,pa nas je Olgin muž odbacio autom do moje mame.
Etogacuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 523
28.4.2011 14:14:45   
AndreaK
user posted image ko je koga prepoznao?

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 524
28.4.2011 14:17:21   
AndreaK
Slicno sam ja upoznala Limunadu, njenog muza i bebce...dok sam u cekaonici porodilista cekala red za CTG... zapricale smo se i na osnovu njene price o porodjaju shvatila sam o kome se radi...user posted image

Do tada nije imala puno slika na RR, pa je nisam mogla znati na osnovu njih...

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mame zarađuju prodajom svog mleka bodibild...
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tela u mali biznis. Sve veći broj majki radi upr...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Treća seka
Enalen

Ako se 2 sestra zovu Mia i Una, koje se bolje slaže za treću

Miona (31%)

Jana (69%)

Ukupan broj glasova: 36

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here