| 

| Korisnici na ovoj temi: niko |  | 

|        | Korisnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 26.12.2016 18:59:43
 | 
 |  |  |  

|  Animsaj9   
   | Da onaj malo puniji uglavnom  budu oko 2000, sto je previse,  pa cemo iskoristiti  na to. Da dobija se i za pola godine i godinu,  posle vise ne? jel da Anck?

...jer nisam u mogucnosti :P ...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 26.12.2016 19:13:10
 | 
 |  |  |  

|  LauraAndrija   
   | Da, dobija se to znam, ja sam dobila za cerkicu sa 6 meseci pa se godinu, ali tad nije bilo vaučera za c&a, vec samo za kozmetiku. Mislila sam da se sa godinu dana ne dobija za c&a, ok sad znam. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 26.12.2016 19:26:05
 | 
 |  |  |  

|  Anck Su Nmaun   
   | E pa to me znam, mi smo dobili za rodjenje i za 6 mes. A citala sam  negde da se dobija do druge godine..  nek me neko ispravi ako gresim. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 26.12.2016 22:24:45
 | 
 |  |  |  

|  dddaca 
   | Mi smo dobili i sa 18 meseci. Ne ynam da li ce stici nesto za drugi rodjendan. Mada mi skoro nista ne iskoristimo od tih kupona |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 23.2.2017 15:20:36
 | 
 |  |  |  

|  Dragce86   
   | Iz godine u godinu - pokloni sve manji : pre nekoliko dana sam podigla MALI paket babylove pelena i u plasticnoj vrecici mini uzorke Sebamed kozmetike - sapunic, po 20ml gel i sampon za tusiranje..Dotle je dosao DM. Bar da je veliko pakovanje pelena pa za to vredi ici. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 23.2.2017 15:51:21
 | 
 |  |  |  

|  IvanaSK RR   
   | Dragce, pa nije to nikakva novost. I DM i Lilly daju malo pakovanje pelena, koliko znam nikada nisu ni davali veliko pakovanje. 

Jer smo tako u mogućnosti!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 23.2.2017 16:12:31
 | 
 |  |  |  

|  Dragce86   
   | Ne znam kako je pre bilo, nama je prva beba, i iskreno su me razocarali. TSV diskont daje bolji paket od njih! Ovamo smo dobili - paket pelena ( isto malih ) ali i 5-6 kozmetickih proizvoda od po 250ml i vl.maramice.   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 23.2.2017 17:07:54
 | 
 |  |  |  

|  suzi kju   
   | Nema tu razočarenja. Dobro je dok bilo šta daju. Nisu u obavezi da daju išta. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 23.2.2017 17:56:08
 | 
 |  |  |  

|  emicaa   
   | Dragce slazem se sa Suzi,mogu da daju ali i ne moraju.Lijepo od njih sto daju bilo sta.Koliko se beba rodi,pa zamisli da svima daju po veliko pakovanje pelena,stvarno nebi imalo smisla 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 23.2.2017 17:59:15
 | 
 |  |  |  

|  veselicaa   
   | Poklon je bas super,pelene uvek dobro dodju,kakve veze ima sto je malo pakovanje, a i ona kozmetika iako mala posluzi. 
 < Poruku je uredio veselica -- 23.2.2017 18:00:29  >
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 23.2.2017 19:27:46
 | 
 |  |  |  

|  Anck Su Nmaun   
   | Pa dobro, sto kazu  poklonu se u zube ne gleda, ali od DM-a posle dobijas iu te knjizice sa popustima. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 27.3.2017 18:54:15
 | 
 |  |  |  

|  Mariya   
   |  forum image hosting Ovo smo mi dobili u martu u Dm.
 Slažem se, bolje išta nego ništa. Pogotovo ovi uzorci, malo pakovanje pa super dođu za poneti.
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 27.3.2017 21:28:00
 | 
 |  |  |  

|  Duškić   
   | Bas sam pisala o tom Diskontu, ja nisam uzimala njihov paket,  ali jeste moja drugarica..Uzela sam u dm..takav je isti bio i pre tri god i sad. A paket onaj u porodilistu nema ni trecina od pre... |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 7.6.2017 6:34:57
 | 
 |  |  |  

|  IvanaSK RR   
   | Devojke, kada ste dobili vaucer na kucnu adresu sto stize kad beba napuni godinu dana? 

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 7.6.2017 6:48:42
 | 
 |  |  |  

|  Anck Su Nmaun   
   | Mi jos nismo, mislim da to malko kasni. Bice |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 8.6.2017 10:29:18
 | 
 |  |  |  

|  Bunnyca   
   | Kod mene nema nista u porodilistu, nista se ne dobija pri otpustu. 
 TSV diskont daje paket uz otpusnu listu, tako da to moze odmah da se dobije, dok Lilly i DM daju uz iyvod iz MKR znaci morate da cekate da dobijete izvod

A naknada od drzave za prvo ili drug i svako naredno dete koliko cujem kasni po 3 meseca
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 8.6.2017 10:32:52
 | 
 |  |  |  

|  IvanaSK RR   
   | Da, tako je i kod nas. Osim sto sam dobila nesto smesno  u porodilistu. I ovde kasni roditeljski dodatak (ako mislis na to).

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 8.6.2017 13:38:33
 | 
 |  |  |  

|  Anck Su Nmaun   
   | Ja sam dobila neke paketice sa prvim radosnica i neke dzidzabidze. Mada da sam V rodila samo par dana ranije dobila bi svasta i pelene i neku cebad . Mama pored mene krevet dva dana pre nas porodjena upala u tu neku deciju nedelju il sta je vec i dobila 3 paketa..svega i svacega   
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 3.9.2017 8:09:01
 | 
 |  |  |  

|  medamisko   
   | Da, ali kad bi mogli da prilagode i da ne menjaju stalno. Evo i za primanja i pdv i sve nije fer prema mamama. Ako se sad pkrodis dobijes toliko, ako kasnije toliko, pa hajde i to da pocnemo da kalkulisemo. Strasno. A dobila sam isti paketic taj u Dm-u,

< Poruku je uredio medamisko -- 3.9.2017 8:10:05  >
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 3.9.2017 8:16:02
 | 
 |  |  |  

|  krin 40   
   | Sa ovim se apsolutno slažem.Ja se porodila 31.5 a već 1.6 objavili da od juna sve mame dobijaju po 10 hiljada 

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 3.9.2017 13:47:18
 | 
 |  |  |  

|  mama Jo   
   | Super, skromno ali dobro dodje 😊 Da li ima neka mama iz Novog Sada da zna da li grad daje nesto za drugo dete?
 Znam da drzava daje onih oko 6000 din.dve godine, zar ne?

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 4.9.2017 7:47:31
 | 
 |  |  |  

|  IvanaSK RR   
   | Tih 6000 daje država, da. I to je roditeljski dodatak. 

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 4.9.2017 8:14:23
 | 
 |  |  |  

|  krin 40   
   | A AP daje ali,valjda,samo za treće dete 

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 4.9.2017 12:44:12
 | 
 |  |  |  

|  mama Jo   
   | Da, moguce da je samo za trece, citala sam davno da ne daju nista za drugo, ali kao mozda se nesto promenilo u medjuvremenu... izgleda da nije 😊 Moja drugarica iz BG je dobila za drugo 10.000 od opstine...
 Pa rek'o mozda se i kod nas nesto promenilo...
 Kako god, za decu uvek ima i novaca i svega, samo da su nam zdravi i dobri 😍
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Besplatno poklon paket  za svaku novorodj... 4.9.2017 13:31:40
 | 
 |  |  |  

|  krin 40   
   | Imaš i ti sada pravo na 10 hiljada.To je valjda usvojeno na republičkom nivou 

|  
			|  |  | 

Anketa

Kazi mi kazi kako da te zovem!?miciliDa li vam se svidja zensko ime Lena?Da (
56%)

Ne (
22%)

Onako (
22%)
 Ukupan broj glasova: 125
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi 
svoju anketu!