Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.4.2011 16:50:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
U trenerku
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.4.2011 16:53:03
|
|
|
|
Nina...
|
Ja sam na poslu u toplesu..... Salim se naravno...
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.4.2011 23:52:12
|
|
|
|
AndreaK
|
Za sada trenerka... uskoro pidzama...
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 22.4.2011 9:48:37
|
|
|
|
NadaR
|
Lila trenerka, bijela majcica i pink papuce. Naravno , kod kuce sam , necu takva na ulicu
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 12:42:33
|
|
|
|
PoisonEve
|
Iscepana majca na bretele, neki stari sorc mm i papuce
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 12:44:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih najradije bila gola, ali nije primereno-na poslu sam Letnja teget 'aljinica, beli kaiš i bele baletanke
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 12:47:05
|
|
|
|
MarijaBg
|
Mnogo je vruce, u spavacici sam jos uvek, mada izgleda kao haljinica a i sama sam kuci sa bebom
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 12:49:21
|
|
|
|
Snelle
|
Haha, koja tema Košulja, lanene pantalone i rimljanke
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 12:49:48
|
|
|
|
Jeca*
|
teget uske 3/4 pantalone, teget majica i bele cipele (kao patikice) - cekam depilaciju pred more pa nema suknjica jos koji dan
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 12:50:30
|
|
|
|
viking
|
Lepo sam obučena danas
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 12:51:25
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Lepo sam obučena danas
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 13:21:33
|
|
|
|
Jele
|
Spavaćica koja izgleda kao haljina i morala sam da navučem donji deo pidžame, koji izgleda kao trendža da otvorim kapiju ovima iz vodovoda, spavaćica tek što pokriva dupe
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 14:28:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pitale me komšije zakoga se to lepo oblačim kad sam kod kuće i čuvam dete A ja im kažem "za sebe!!!" Danad sam obukla narandžastu kratku pamučnu suknju (malo iznad kolena) i narandžasto-bež majicu na bretele koja po dnu ima karnerić.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 15:24:08
|
|
|
|
bebać
|
Bijela puf haljinica od happeninga, do koljena i bijele puf sandale sa pijace Izgleda da je dobro, svirali su mi neki iz auta
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 16:04:48
|
|
|
|
NadaR
|
Kupaci ,cijeli dan.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 16:31:03
|
|
|
|
bea83
|
Nisam obučena šalim se malo, imam na sebi tigrastu kratku spavaćicu ceo dan i ne izlazim nigde
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 16:47:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* teget uske 3/4 pantalone, teget majica i bele cipele (kao patikice) - cekam depilaciju pred more pa nema suknjica jos koji dan jao istooooo:) kuvam se u pantalonama na ovoj vrućini
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.8.2011 16:48:57 >
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 21:34:26
|
|
|
|
Brana
|
Trenutno sam u donjem i gornjem vesu A danas sam za polje obukla bermude i majicu na bretele..
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 21:43:52
|
|
|
|
Cuftas
|
papuce i gace, a uskoro mislim da iskocim iz koze posto klimu nemam a u stanu je milion stepeni
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 21:45:46
|
|
|
|
Brana
|
A gornji deo? salim se,ista situacija za klimu,jos mi na 8 spratu
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 21:57:44
|
|
|
|
degu
|
Ovde striptiz Ja sam obučena i donji veš i helanke i majčica
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 22:00:04
|
|
|
|
Brana
|
Ti si ovde izgleda jedina obucena ali to je zato sto imas klimu..
< Poruku je uredio Brana -- 24.8.2011 22:01:30 >
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 22:00:47
|
|
|
|
Cuftas
|
IZVORNA PORUKA: Brana A gornji deo? salim se,ista situacija za klimu,jos mi na 8 spratu nema gornjeg dela, bele domacinke i papuce i pivo, izgledam ko Homer Simpson, nikakva erotika samo prezivljavanje
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 22:01:40
|
|
|
|
Cuftas
|
Veverice, ti si se odselila u Laponiju?
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 24.8.2011 22:02:40
|
|
|
|
Brana
|
Da znas da je prezivljavanje..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
PrevaraDa li bi ste oprostile partneru prevaru ?ne (
63%)

da (
10%)

mozda (
13%)

zavisi (
15%)
Ukupan broj glasova: 380Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!