Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 20:14:14
|
|
|
|
adulence
|
Dunjice nasa draga srecno...nista lepse nisam mogla da procitam...
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 20:43:43
|
|
|
|
anajid
|
Draga Dunja cestitam od srca!Neka je momce zivo i zdravo,neka ste srecni svi skupa!Zelim brz oporavak!!!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 21:00:12
|
|
|
|
mihi
|
Draga Dunja konačno je došao i dan da zagrlis svoju bebu sada znas o čemu smo pričali dok si se mukotrpno borils za njega. Uzivaj u svom detetu i sa svima koji su ga željno iščekivali. Moram da poželim da dečak dobije i batu ili seku uskoro. Ljubim te.
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 21:13:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
cestitke DUNJA od srca
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 21:28:55
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Dunja cestitam,neka je decko ziv i zdrav 100 godina
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 21:31:23
|
|
|
|
zece
|
Dunjiceee cestitamneka e ziv i zdrav i sinot golem da raste
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 21:42:51
|
|
|
|
blau
|
Draga Dunja, od srca ti cestitam i zelim sve najbolje!!!!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 21:50:34
|
|
|
|
MarijaBg
|
Ovo je tako lepa vest! Cestitam od srca, uzivajte oboje, uskoro ce i tata sa vama, zasluzili ste
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 22:22:29
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dunja cestitam ti od srca . Dobrodosao deckicu dragi, da si nam ziv, zdrav i srecan
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 22:33:57
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cestitamo draga. Ljubi bebu
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 22:56:36
|
|
|
|
tamaricapn
|
cestitam Dunja da je ziv i zdrav puno puno godina
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 23:04:30
|
|
|
|
pahulja76
|
CESTITAM DRAGA!!! Ostvario ti se najveci san
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 23:11:55
|
|
|
|
Mariya
|
Cestitam!!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 23:12:13
|
|
|
|
Lilla
|
Dunjice!!! Ne pamtim kada sam zanji put navratila ovdje i veceras me nesto lupi da pogledam teme, kad ono prvo pa musko Tako se radujem Cestitam tebi i tvojoj jacoj polovici i zelim vam od srca sve najljepse! Da se uvijek i citav zivot ponosite svojim zrnom srece! Maleno prde ljubim i zelim mu da uvijek bude zdrav i sretan!
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 13.6.2014 23:59:18
|
|
|
|
Azra_
|
Dunja, neka vam je živ i zdrav. Mamina i tatina doživotna radost i ponos! I da, neka bude hrabar i istrajan na mamu!
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 0:21:31
|
|
|
|
Chipsy
|
Draga, cestitam ti Stostruko si zaradila svaki sekund ove srece
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 0:26:57
|
|
|
|
Leax
|
Draga Dunja cestitam tebi i srecnom tati neka vam je deckonja ziv, zdrav, srecan ,... Zelim vam da se sto pre oporavite i da idete svojoj kucici pa da svo troje uzivate Ljubi milog malog bebana
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 0:31:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Dunja čestitam i tebi i ponosnome tati....da uživate svo troje u sreći i ljubavi
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 6:44:46
|
|
|
|
moja ciklama
|
< Poruku je uredio moja ciklama -- 14.6.2014 6:49:27 >
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 18:22:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
Danas nema nikakvih novih Vesti. Kako su Dunja i malecki? Jel se novopecena mama dobro oporavlja? Danas je vec sigurno mnogo bolje u odnosu na juce...Lesice puno ih sve Pozdravi ako je cujes!!!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 18:40:52
|
|
|
|
Olga75
|
evo da ja apdejtujem porodila se u totalnoj sad je ok a bebac je med medeni , isti je mama ja ne znam kako cemo ga zvati al javice se Dunjica vec a da ponovim bebac je secer , pupu ne isao na oci
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 20:24:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hvala Olga puno . Jedva cekam da se Dunja javi na raport na razgovore mama
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 20:47:57
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči moja draga,konačno je na svet stigao dugo očekivani momak!! Ne stigoh od Mile da navijam ali bitno da je sve prošlo dobro,sada ga prigrli i sva muka koju si prošla neka bude ružan san Čestitamoooooo
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 21:09:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cestitam draga Dunjice.. ljubimo vas punooooo!!!!1
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 14.6.2014 21:46:39
|
|
|
|
jole82
|
Dunjči draga čestitam ti od srca Nek vam je dečkonja živ i zdrav
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
svekrvaicika26da li se slazete sa svekrvomda (
56%)

nee (
17%)

trpim je zbog muza (
28%)
Ukupan broj glasova: 225Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!