Lu
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Znam da ćete mi, kao i svi koje sam pitala, reći da nisam normalna, ali interesuju me vaša mišljenja. U junu ću napuniti 30 i to mi deluje strrrašno. Gotovo je, nisam više mlada, ulazim u zrele godine. Počinjem da lovim promene na licu i telu, opterećena sam kada ću roditi drugo dete,... ma, kao da punim 50! A kažu da se žene najlepše i najopuštenije osećaju u tridesetim... Šta vi mislite? IZVORNA PORUKA: gagana83 KLIK IZVORNA PORUKA: gina Ja koja imam skoro 38 godina ti kažem da tvoj strah nema nikakve veze sa realnošću! Rodila sam bliznakinje sa 37, oporavila sam se od porođaja brzo kao kad sam rodila sina u 28, puna sam snage i energije, moje telo se nije nešto preterano izmenilo za sve ove godine osim što sam nabacila koji kg od trudnoće sa bliznakinjama. Zrelija sam, manje tolerantna i veruj mi mnogo iskusnija sa ljudima u ovim godinama. IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: gagana83 KLIK E bas sam htela da stavim ovu pesmu!Kad sam videla naziv teme to mi je bila jedina asocijacija IZVORNA PORUKA: simke Ja za nekoliko meseci punim 33 godine,a rodila sam sa punih 32 Osecam se odlicno,kao da mi je deset godina manje.Ne marim za bore,jer one su po meni simpaticne,a mogla bih i da se ugojim koju kilu IZVORNA PORUKA: luma Prvo sam saslušala pjesmu, i meni je prva asocijacija. I ja imam istu dilemu, iako imam 34. Mislim da je do mene problem. OPUSTILA sam se što se tiče svega. Više sam vodila računa o sebi (kremice, vježbe, čitanje, spavanje...) sa dvadeset nego sada. Kao da sam upala u neku mašinu koja me melje. Dijete, posao, kuća, roditelji...itd ja sam samu sebe u tome izgubila. Mislilila sam da se samo ja tako osjećam, da sam sebična. Ali IZVORNA PORUKA: Mivica IZVORNA PORUKA: luma Mislilila sam da se samo ja tako osjećam, da sam sebična. Ali Eeeeeee, luma... Ma, ja se osećam super, nikad bolje. Imam 3-4 kg koje treba da skinem, ali nisu mi bauk. Oduvek sam izgledala mladoliko (geni), nisam zapustila svoj izgled iako ne radim i imam dete... Ali...odnekud uvek iskoči to "ali"... IZVORNA PORUKA: luma Ma ni ja draga ne izgledam loše, barem po reakciji (mišljenju) drugih. Posebno suprotnog pola. Ali ne pazim više na sebe kao prije, nemam vremena ,a a ni volje... I sve mislim od sutra ću biti ona stara Maja (biciklo, plivanje,klizanje=sport, koji obožavam, ali nikako pet minuta za sebe). I proletiće ove DOBRE tridesete! Nije me strah starenja pošto sam stvarno sve proživjela (u dvadesetim), nego trenutnog "zastoja". Ma pukla me neka loša noćas. Trebal bih biti OK, a ja... IZVORNA PORUKA: JULIE Za nedelju dana ulazim u dvadesete
|