|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
7.7.2015 13:17:30   
jess021
Ma UM koji porezi, da placaju porez ne bi bili u ovoj krizi.
No da ne idemo off, def zakljucujem da ipak necu kupovati kucu u Grckojuser posted image

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
   RE: Letovanje 2015
7.7.2015 13:22:13   
Anoniman
ahahaha a ja redovno placam porez pa hoce da nam sruse ovo sto dogradjujemo umesto da se raduju vecoj cifri , ccccc!

necu ni ja ni da kupujem , ni da letujem ove godineuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 577
   RE: Letovanje 2015
7.7.2015 13:28:00   
Maraj
Um ma kakav porez u Grckoj. Kao sto si videla svi apartmani kuce pa i neki hoteli nemaju krov vec ravnu plocu. Po njihovom zakonu to se smatra nedovrsenom kzcom tako da porez ne placaju na nedovrsenu kucu. Ako planiras da kupis nekretninu i da dobijes drzavljanstvo za sebe i svoju porodicu moras da ulozis/kupis nekretninu u vrednosti ne manjoj od 250 000e. Ako otvoris svoju prodavnicu npr da prodajes giros prve dve godine ne placas porez(po zakonu-dok se "ne snadjes"). Imali su 15.platu do skoro...(a svi znamo da godina ima 12 a ne 15 meseci)
plus more, masline, narandže! Ma sve im Bog dao!
Tako da Grcka je zakon!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
   RE: Letovanje 2015
25.7.2015 13:03:07   
mama krava
Ja samo hocu da i ovde ostavim trag i da od srca preporucim smestaj na Tasosu u onoj vili koju mi je Gagana preporucila!!! Ako je neko zainteresovan javljam na pp sve detalje...

Vila se zove Pefkari Studios i smestaj je bolji cak i od nekih hotela u kojima sam bila! Sve cisto, organizovano, pristupacno, plaza savrsena za decu...mi se nauzivali dve nedelje!

user posted image


pogled sa nase terase!

< Poruku je uredio mama krava -- 25.7.2015 13:04:49 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 579
   RE: Letovanje 2015
25.7.2015 13:10:52   
vikiveki
Baš je lepo mama krava...mi idemo na Crnogorsko primorje...iznenada smo se odlučili jer smo dobili neke pare,da idemo u Grčku je neizvodljivo pošto nemamo pasoše,tako da ostaje jedina solucija CG.
Ima li neko neku preporuku za neki smeštaj u Baošićima ,išli bi tamo ali neznamo gde bi se smestili,treba nam apartman.

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 580
   RE: Letovanje 2015
26.7.2015 15:31:48   
vikiveki
Da li je neko skoro bio u Baošićima i ima li nuku preporuku za smeštaj?

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 581
   RE: Letovanje 2015
27.7.2015 12:33:48   
nata11
MK prelep pogled user posted image

_____________________________





(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 582
   RE: Letovanje 2015
27.7.2015 12:46:23   
vonavoj
Mk,prelepo!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 583
   RE: Letovanje 2015
28.7.2015 8:46:39   
vikiveki
Ja ću po svoj prilici odustati od letovanja ove godine,ne mogu naći ništa slobodno od apartmana sve je već rezervisano,ostali samo oni najskuplju apartmani.user posted image

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 584
   RE: Letovanje 2015
28.7.2015 11:02:44   
Torbica
MK prediiiivno!
Da podelim nase utiske iz hotela Theoxenia (Uranopolis). Bili smo 21 nocenje, i kad vam kazem da smo samo jedan dan otisli na drugu plazu, jasno vam je. I to smo otisli na plazu koja nam je bila prethodne godine omiljena (Xiropotami kod Jerisosa) a tu nam je bila na 20 minuta voznje.
Hrana u Hotelu fenomenalna, imali smo PP. Za rucak smo uzimali hranu u Hotelu pored, Hotel Akti sa predivnim restoranom na plazi koji ima sjajne cene! Giros je do samog kraja naseg boravka bio 2.5 eur a onda poskupeo na 2.9 Eur. Veliki izbor sveze ribe i kojecega bas pristupacno, i tu na korak bukvalno. Bilo je dana da smo jeli voce i keksice izmedju dorucka i vecere a klinci i mi smo svaku veceru zapoceli supicom a u nastavku ko sta voli. Sve pohvale za restoran naseg hotela.
Plaza je sa leve strane vecinom pescana, bazeni cisti, higijena fenomenalna na oba mesta, prezadovoljni smo. Ovo je stariji hotel ali spremacice i sve ostalo ucine da se osecate super, svakodnevno peskiri i ciscenje sobe.
Guzve i nije bilo preterano, u restoranu nikad nismo cekali duze od dva minuta, cak su klinci sami birali, mesta na bazenu i plazi smo hvatali ujutro i nijednom nismo izvisili. Super smo prosli!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 585
   RE: Letovanje 2015
28.7.2015 15:29:24   
Didy
MK, Kakav pogled! user posted image Moraćemo Tasos ponoviti, mm i ja smo bili dok se još deca nisu rodila, obećali smo sebi da moramo s decom ponoviti.
Torbi, baš mi je drago što ste se tako lepo proveli.
Ja tek sad vidim da nisam pisala kako je nama bilo na moru. Mi smo bili između Kasandre i Sitonije, tj. između prvog i drugog prsta u hotelu Sonia village kod Gerakinija, ali praktično van mesta. Znači samo hotel koji ima svoju plažu i tu su samo gosti hotela. Hotel je na samoj plaži, bukvalno nam je od sobe do mora trebalo dva minuta mravljeg hoda (dečjim tempom) user posted image . Plaža je fina, peščana, plićak je dug, ima i deo sa stenama, pa može i da se roni s maskama. Soba nam je bila baš prostrana, deca su imala krevete na sprat i to im se baš dopalo, peškiri i posteljina se menjaju na svaka dva dana, čisti se svakodnevno. Imali smo pp, ali je hrana bila odlična, ručak nam uopšte nije falio. Doručak bogat švedski sto, večeru smo, što kaže Torbica, započinjali supicom, pa onda ko šta hoće, a bilo je izbora. Između smo jeli voće ili sladoled, deca krofnu ili kukuruz na plaži, mi kafu ili mm pivo...
Ono što nam se najviše dopalo jeste animacija u hotelu, za čistu desetku je. Nismo mrdnuli nigde iz hotela ni preko dana, ni uveče. Svakog dana na plaži je bila joga ili pilates, pa zumba u moru, pa rekreacija na bazenu i to je bilo sjajno zezanje, i mali i veliki, i muški i ženski, svi smo se zezali. Takmičenje u pravljenju dvoraca od peska, dečja olimpijada, grčko veče... Inače svako veče je bilo tematsko - prvo je išao mini disko za decu, uz razne dečje pesme su pravili zajedničke koreografije, pa onda bude ili veče gusara (vežu im svima marame na glavu, iscrtaju ih po licu, pa traže zlatnike oko hotela da bi mogli da otkupe blago (slatkiši) od zlog gusara),ili lov na duhove ili havajsko veča na plaži ili uzo veče za mame i tate... Ma, sjajni su bili! Upoznala sam ljude koji kažu da su se i ovog leta ponovo vratili u hotel samo zbog animacije. Ima i igraonica u hotelu, Sofija je jedno prepodne tamo provela kad je padala kiša. Ima igralište za decu (tobogani, ljuljaške, klackalice), tereni za košarku, fudbal, odbojku za malo veću decu, stoni tenis, bazen... Bukvalno da ne mrdneš nigde 10 dana. Mi smo pretposlednjeg dana otišli malo do Sitonije i poslednji dan kad smo izašli iz sobe smo proveli na Lagomandra plaži na Sitoniji. Sitonija nam se baš. baš dopala, mislimo da će nam to biti destinacja sledeće godine.
Jedina zamerka je što more kod hotela nije onako tirkizno čisto kao na poluostrvima ili na ostrvima, već bude malo mutnije jer je praktično u samoj dubini zaliva. I što nas vreme nije baš najsjajnije poslužilo, padala nam je kiša prvih dana, ali ne toliko da se nismo mogli kupati. Imali smo dobro društvo (išli su prijatelji s nama) i baš smo se naodmarali i nauživali.
Kako nam je plaža bila baš, baš blizu, moj najveći gušt je bio da ustanem pre svih, odem da se isplivam ranom zorom dok još nikog nema na plaži i dok je voda mirna kao ogledalo, vratim se, moji se taman bude, idemo na doručak, pa opet na plažu. E, to mi je bio baš pravi merak. I popodne dok je Sofija spavala, ako Stefan ne zaspi, povedem njega na bazen, uvalim se u ležaljku i čitam knjigu. Ili odem sama kad ostali zaspu. To su bili momenti čistog hedonizma. user posted image

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 586
   RE: Letovanje 2015
28.7.2015 16:40:05   
choopa choops
user posted image Divno MK user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 587
   RE: Letovanje 2015
28.7.2015 19:34:02   
gagana83
MK bas mi je drago da ste uzivali i da vam se dopao smestaj koji sam preporucila user posted image

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 588
   RE: Letovanje 2015
29.7.2015 12:48:15   
mama krava
Gagana, puno ti hvala!user posted image

Osim što smo se fenomenalno proveli, upoznali smo sjajne ljude, vlasnike koji su nam uvek bili dostupni i prijateljski nastrojeni. Uveče bismo uvek malo posedeli sa njima i razgovarali. Imaju malsu decu pa smo imali sličnih tema. Njihovoj ćerki je bio rodjendan tokom boravka, pa smo imali mini žurku i posluženi smo tortom i klinci su malo djuskali...

Kada smo odlazili moja deca su dobila poklone od njih...

Ma savršeno nam je bilo. Mi ćemo se sigurno vratiti tamo!


(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 589
   RE: Letovanje 2015
29.7.2015 14:51:00   
Torbica
Didy, fenomenalan opis, bravo! user posted image
MK, kako ste se hranili tamo?

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 590
   RE: Letovanje 2015
29.7.2015 15:20:14   
vikiveki
user posted image Didy,to je znači bio super hotel za porodicu sa malom decom,ja ću sada na vreme rezervisati i obezbediti deci pasoše za iduću godinu...pravac Grčkauser posted image

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 591
   RE: Letovanje 2015
29.7.2015 15:35:10   
mama krava
Torbice, malo sam kuvala, malo smo jeli po restoranu...sve u svemu jako sam zadovoljna kako sam se organizovala. Imali smo skroz funkcionalnu kuhinjicu, a jedina mana je što nije bilo rerne, ali dobro...
Kao što znate, meni je frka zbog onog mog alergičara da idem u hotel sa plaćenom hranom , jer bi to značilo da moram svakodnevno da vučem kuvara za rukav da pitam za sastav svakog jela. Tako da mi je u poredjenju sa tim kuvanje bilo manji maltretman. user posted image
Ali zaista, nije mi ništa posebno teško paalo. Čak sam jednog dana kuvala suljpa. Moji to vole i jelo se dva dana!user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 592
   RE: Letovanje 2015
29.7.2015 17:28:55   
Torbica
MK, svaka cast!
Ja ako mogu da biram, hotel.. Mada smo isli i samo smestaj, ne kazem. Ma samo nek se ide, kako god.

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 593
   RE: Letovanje 2015
29.7.2015 18:10:13   
Ivanka 75
I ja sam kuvala pasulj na moru, pravila palacinke i pitu! user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 594
   RE: Letovanje 2015
30.7.2015 7:53:03   
gagana83
Moj najveci kulinarski poduhvat na moru je pire i peceno meso user posted image
I mi kombinujemo, malo restoran, malo kuvam, s tim sto se to kuvanje uglavnom svodi na gotova smrznuta jela iz Lidla i Carefoura tipa musaka, lazanje, pistacio koja su odlicna a jeftina. To nisu gotova jela poput ovih nasih izz limenke koja su masna i prezacinjena.
Za 5e evra dobijete rucak za dvoje, uz to salatica i super. Ukljucim rernu kad dodjemo sa plaze i nakon tusiranja stigao rucak. Una je odusevljena tim lazanjama i pistaciom.
A za dorucak smo cesto kupovali gotove smrznute pite, takodje iz Carefoura, ima ih raznih, i sa sirom i sa spanacem i slatkih.
Ali sam se zato uzelela pasulja pa sam kad smo se vracali u motelu Dzep jedva docekala da narucim pasulj user posted image

< Poruku je uredio gagana83 -- 30.7.2015 7:55:48 >


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 595
   RE: Letovanje 2015
19.8.2015 14:16:47   
dunja RR
Mama krava, Turska .. kako ću znati recimo šta ulazi u ALLINC tj. da recimo ne naručim piće koje ne ulazi u ALL. Jel to negde obeleženo, ili ti kažu ili kako?

Da li si slučajno išla do Kemera, mislim baš do gradića? Ja razmišljam da odemo jednom dva put, ima samo 7 km do tamo, i verujem da ima nekih busića. Pitala sam i na Putovanja.info, već nekoliko puta ali ni glasa, izgleda da ko dođe u rizort, ne mrda odatle user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 596
   RE: Letovanje 2015
19.8.2015 15:09:34   
mama krava
user posted image user posted image user posted image

Kažu ti da se to dodatno plaća...bar je tako bilo u ovim hotelima gde sam ja bila. U Kemer nisam išla, jer smo bili u Čamjuvi koja je 12km od Kemera.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 597
   RE: Letovanje 2015
19.8.2015 17:21:03   
dunja RR
Oki, hvala vi :)

A jel smem u TR da dojim na plaži? user posted image Kontam da neće biti problema, ali ipak da priupitam da li imaš iskustva, s obzirom da je muslimanska zemlja.
U Egiptu sam bila, i prštali toplesi na sve strane (uglavnom Ruskinje i po koja naša), pa kontam da i ja mogu u TR da izvučem sisu, al u druge svrhe user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 598
   RE: Letovanje 2015
19.8.2015 18:08:25   
wivern
Dunja za (.) ne znam, ali obicno u all ne ulaze strana alkoholna pica, masaze i tako neke stvari. Mada sto kaze Milkica sve ce vam reci.

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 599
   RE: Letovanje 2015
19.8.2015 19:45:12   
emicaa
E pa da se i ja prijavim ovde,mi ćemo za 58 dana na Kretu,nikako da zapamtim kako se tačno zove mjesto user posted image
U cjenu je sve uračunato,let,smještaj i hrana i sigurna sam da ćemo uživati,samo da bude toplo user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Rin...
Uživajmo u lepom vremenu uz L'Erbolario SUN!
Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here