jelena038
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Ebo vas život, ove moje banjalučanke nisu normalne nikako Sa Gagi sam izašla jedno veče, i ženi pade na pamet u ponoć da zove muža da nas upozna I navalila, vi ste isti, vi ste isti, moraš ga upoznati .. I ebote, dođe čovek Kad ono, stvarno mi isti Napričasmo se mi pošteno ostatak večeri I u autu dok nas je vozao, reče ženi, pa Eugenija je moja ljubavnica .. Uglavnom, super je lik, imali smo dosta zajedničkih tema! Ali ipak je Gagi moja drugarica i nju više volim A i njih dvoje su pravi tim! Onda na Demofestu nabasam na Jelenu038, i ona sa mužem Jaooo, moraš upoznati Eugeniju, reče mu ona, i kaže meni, čak sam otvarala po rr neke linkove sa tvojim slikama i pokazivala te mužu da vidi jel te možda zna, gradska raja, ovo, ono Ajd dobro, ok je i on, nasmijan tip, nije mu lako sa ovom malom beštijom Kad u neka doba stiže meni sms od Jece: Evo nas na livadici, ajd dođi Naravoučenije: Ekipa je u BL - dođite i posjetite blentavu raju sad sam tek videla ovo ziva istina! eugi, falisss!