Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:27:22
|
|
|
|
Bibilib
|
Laku noc....brzo cu i ja....
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:27:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja sam oduševljena Kraljevim govorom, Firth je zasluženo dobio oskara za ulogu. A Helen Bonam Karter je isto fenomenalno odigrala suprugu, predivna uloga i divan lik. A Mr darcy, neprevaziđen ko god da ga igra Gledah pre neki dan Kolinov novi film tj neki noviji. On i Nikol Kidman. Before i go to sleep. Obozavam coveka. Uf eto to je moj tip muskarca a ova moja mrcina plavooka,svetle kose, sirokih ledja, bez manira (ni za prineti mr Darsiju heehhehe) katastrofa. Al eto mogu barem da sanjam
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:27:36
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Srecno sa budjenjem. Ja cu da sacekam da lek prodeluje pa begam. Laku noc.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:28:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivanka ne napustaj nas tek se zaukavamo
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:31:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Vala sam se i zakuvala. Sto mrzim tad mi vruce, pa mi hladno, a ovaj bol uhhh.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:32:35
|
|
|
|
milicicak
|
Mr Darcy i Kolin Firth, de me nadjoste :) Ja ne mogu da verujem koliko sam prase, jedem pitu, kisele krastavce i masline i pijem jogurt! Stvarno nisam normalna
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:33:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
o drugarice nista mi ne govori i ja trenutno istu muku imam. Nego sta cemo slatko? joj a ne smemo. al ima kod mene malo eurokrema hihihihi
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:35:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nemoj mi dusu moris sa slatko. Za veceru sam im spremala nasuvo sa rogacom. Jela sam ga ocima.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:35:43
|
|
|
|
milicicak
|
Za dezert imam slatke kiflice i Tarinu nutelu al sam smrsala u poslednjih nedelju dana pa smem
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:36:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mr Darcy i Kolin Firth, de me nadjoste :) jaooo ma ja bih ovog mog istog sekunda ostavila da me prosi Kolin Firt kau u Love actually ahahahahah...Samo sto sam ja ona debela sestra jbga ahahah Soso aman zenska ti je isto kao i drugo stanje dozvoljeno nam je tih dana da brljamo hahahaa
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:39:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nedam se djavolu Sredio mi se secer. Sad trebam i insulin da odradim.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:39:40
|
|
|
|
milicicak
|
Sad cete mi reci da sam luda al ja bih mozda razmislila da ostavim mm da me prosi Bred Pit iz 12 Majmuna, ali samo mozda
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:41:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Sad cete mi reci da sam luda al ja bih mozda razmislila da ostavim mm da me prosi Bred Pit iz 12 Majmuna, ali samo mozda nisi luda jer znas da se to nece desiti ehehheh a ako se desi vala luda si ako ga ne ostavis ahahahahah
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:43:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Od kad se spandjao sa Andjom nije mi vise simpatican.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:44:49
|
|
|
|
milicicak
|
Nego, ima li nesto na ovim televizijama sto vredi gledati? Ja sam se iznenadila sto mi se svidja Empire :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:47:50
|
|
|
|
Bibilib
|
Laku noc i od mene
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:48:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Tv retko kad gledam. Slucajno sam naletela na hrvatsku seriju Kud puklo da puklo i to pocela da pratim.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:49:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja gledam the walking dead stvarno je ok serija iako je o zomijima. Nego kaze mi drugarica da je homeland bas ok serija. Ja nikako da se nakanim da je pogledam
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:52:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ljiso popa i ti bi ste se super slozili. Ja uopste ne volim takve serije.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:52:17
|
|
|
|
milicicak
|
Mi na Tv-u gledamo najcesce Mini Ultru samu sam sebe iznenadila sto sam se veceras set_ila da treba da pustim FOX i da pocinje serija. Sta je bese Homeland? Evo gledam Walking dead, njaaa, nista specijalno, ne drzi mi paznju uopste
< Poruku je uredio milicicak -- 7.3.2015 0:53:38 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:54:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Tv retko kad gledam. Slucajno sam naletela na hrvatsku seriju Kud puklo da puklo i to pocela da pratim. I meni se mnoooogo svidja Kud puklo da puklo! Od budjenja nista, samo se okrenuo i preprecio preko celog kreveta pa nemam gde da legnem, sad gledam Walking dead
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:54:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ljiso popa i ti bi ste se super slozili. Ja uopste ne volim takve serije. e al serija je bas ok. Milicicak i ja sebe iznenadim kad prebacim tv na nesto sto nije mini ultra hahaha cak mm i ja ostanemo da gledamo ultru i po sat vremena nakon sto D zaspi i onda se i on i ja krstimo i levom i desnom sto se kaze Kaze meni mm "daj mi daljinski da prebacim na nesto normalno" i on uzme daljinski i nadje dugometrazni CRTANI ahahaha tako da smo opet gledali CRTANI
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:55:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Evo gledam Walking dead, njaaa, nista specijalno, ne drzi mi paznju uopste e ubola si bas dosadnu epizodu ahahahah
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:56:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Tv retko kad gledam. Slucajno sam naletela na hrvatsku seriju Kud puklo da puklo i to pocela da pratim. I meni se mnoooogo svidja Kud puklo da puklo! Od budjenja nista, samo se okrenuo i preprecio preko celog kreveta pa nemam gde da legnem, sad gledam Walking dead I ja nemam gde da legnem ne gine mi kuhinja
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 0:56:14
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanka moj favorit je Tomislav Liso ne volem ja te zombije umpire i ostala cudesa da mi skakucu po ekran.
|
Anketa
Epiduralna anestezijarenaKada bi Vam u porodilištu predložili porod pomoću epiduralne anestezije, da li bi pristale obzirom na prednosti bezbolnog porođaja, ali i moguće posljedice koje su inače veoma rijetke?Da (
70%)

Ne (
30%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!