|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15
7.3.2015 0:27:22   
Bibilib
Laku noc....brzo cu i ja....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 251
7.3.2015 0:27:28   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja sam oduševljena Kraljevim govorom, Firth je zasluženo dobio oskara za ulogu. A Helen Bonam Karter je isto fenomenalno odigrala suprugu, predivna uloga i divan lik.

A Mr darcy, neprevaziđen ko god da ga igra user posted image

Gledah pre neki dan Kolinov novi film user posted image tj neki noviji. On i Nikol Kidman. Before i go to sleep.

Obozavam coveka. Uf eto to je moj tip muskarca a ova moja mrcina plavooka,svetle kose, sirokih ledja, bez manira (ni za prineti mr Darsiju heehhehe) katastrofa. Al eto mogu barem da sanjamuser posted image

Direktna veza do poruke: 252
7.3.2015 0:27:36   
Sosa Mena
Srecno sa budjenjem. Ja cu da sacekam da lek prodeluje pa begam.
Laku noc. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 253
7.3.2015 0:28:57   
Misha i Ljisha
Ivanka ne napustaj nas tek se zaukavamouser posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 254
7.3.2015 0:31:11   
Sosa Mena
Vala sam se i zakuvala. Sto mrzim user posted image tad mi vruce, pa mi hladno, a ovaj bol uhhh.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 255
7.3.2015 0:32:35   
milicicak
Mr Darcy i Kolin Firth, de me nadjoste :)

Ja ne mogu da verujem koliko sam prase, jedem pitu, kisele krastavce i masline i pijem jogurt! Stvarno nisam normalna user posted image

Direktna veza do poruke: 256
7.3.2015 0:33:18   
Misha i Ljisha
o drugarice nista mi ne govori i ja trenutno istu muku imam. Nego sta cemo slatko?user posted image joj a ne smemo. al ima kod mene malo eurokrema hihihihi

Direktna veza do poruke: 257
7.3.2015 0:35:12   
Sosa Mena
Nemoj mi dusu moris sa slatko. Za veceru sam im spremala nasuvo sa rogacom. Jela sam ga ocima. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 258
7.3.2015 0:35:43   
milicicak
Za dezert imam slatke kiflice user posted image i Tarinu nutelu user posted image
al sam smrsala u poslednjih nedelju dana pa smem user posted image

Direktna veza do poruke: 259
7.3.2015 0:36:49   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: milicicak

Mr Darcy i Kolin Firth, de me nadjoste :)

jaooo ma ja bih ovog mog istog sekunda ostavila da me prosi Kolin Firt kau u Love actually ahahahahah...Samo sto sam ja ona debela sestra jbga ahahah

Soso aman zenska user posted image ti je isto kao i drugo stanjeuser posted image dozvoljeno nam je tih dana da brljamo hahahaa

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 260
7.3.2015 0:39:26   
Sosa Mena
Nedam se djavolu user posted image Sredio mi se secer. Sad trebam i insulin da odradim.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 261
7.3.2015 0:39:40   
milicicak
Sad cete mi reci da sam luda al ja bih mozda razmislila da ostavim mm da me prosi Bred Pit iz 12 Majmuna, ali samo mozda user posted image

Direktna veza do poruke: 262
7.3.2015 0:41:43   
Misha i Ljisha

Sad cete mi reci da sam luda al ja bih mozda razmislila da ostavim mm da me prosi Bred Pit iz 12 Majmuna, ali samo mozda user posted image

nisi luda jer znas da se to nece desiti ehehheh a ako se desi vala luda si ako ga ne ostavis ahahahahah

Direktna veza do poruke: 263
7.3.2015 0:43:43   
Sosa Mena
Od kad se spandjao sa Andjom nije mi vise simpatican.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 264
7.3.2015 0:44:49   
milicicak
user posted image

Nego, ima li nesto na ovim televizijama sto vredi gledati? Ja sam se iznenadila sto mi se svidja Empire :)

Direktna veza do poruke: 265
7.3.2015 0:47:50   
Bibilib
Laku noc i od meneuser posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 266
7.3.2015 0:48:41   
Sosa Mena
Tv retko kad gledam. Slucajno sam naletela na hrvatsku seriju Kud puklo da puklo i to pocela da pratim.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 267
7.3.2015 0:49:43   
Misha i Ljisha
ja gledam the walking dead stvarno je ok serija iako je o zomijima. Nego kaze mi drugarica da je homeland bas ok serija. Ja nikako da se nakanim da je pogledam

Direktna veza do poruke: 268
7.3.2015 0:52:09   
Sosa Mena
Ljiso popa i ti bi ste se super slozili. user posted image Ja uopste ne volim takve serije.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 269
7.3.2015 0:52:17   
milicicak
Mi na Tv-u gledamo najcesce Mini Ultru user posted image samu sam sebe iznenadila sto sam se veceras set_ila da treba da pustim FOX i da pocinje serija.

Sta je bese Homeland?

Evo gledam Walking dead, njaaa, nista specijalno, ne drzi mi paznju uopste

< Poruku je uredio milicicak -- 7.3.2015 0:53:38 >

Direktna veza do poruke: 270
7.3.2015 0:54:02   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Tv retko kad gledam. Slucajno sam naletela na hrvatsku seriju Kud puklo da puklo i to pocela da pratim.

I meni se mnoooogo svidja Kud puklo da puklo!

Od budjenja nista, samo se okrenuo i preprecio preko celog kreveta pa nemam gde da legnem, sad gledam Walking dead

Direktna veza do poruke: 271
7.3.2015 0:54:28   
Misha i Ljisha

Ljiso popa i ti bi ste se super slozili. user posted image Ja uopste ne volim takve serije.

e al serija je bas ok.user posted image

Milicicak i ja sebe iznenadim kad prebacim tv na nesto sto nije mini ultra hahaha cak mm i ja ostanemo da gledamo ultru i po sat vremena nakon sto D zaspi i onda se i on i ja krstimo i levom i desnom sto se kaze user posted image

Kaze meni mm "daj mi daljinski da prebacim na nesto normalno" i on uzme daljinski i nadje dugometrazni CRTANI ahahaha tako da smo opet gledali CRTANIuser posted image

Direktna veza do poruke: 272
7.3.2015 0:55:23   
Misha i Ljisha

Evo gledam Walking dead, njaaa, nista specijalno, ne drzi mi paznju uopste

e ubola si bas dosadnu epizodu ahahahah

Direktna veza do poruke: 273
7.3.2015 0:56:09   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

I meni se mnoooogo svidja Kud puklo da puklo!

Od budjenja nista, samo se okrenuo i preprecio preko celog kreveta pa nemam gde da legnem, sad gledam Walking dead

user posted image

I ja nemam gde da legnem ne gine mi kuhinja

Direktna veza do poruke: 274
7.3.2015 0:56:14   
Sosa Mena
Ivanka moj favorit je Tomislav user posted image
Liso ne volem ja te zombije umpire i ostala cudesa da mi skakucu po ekran. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Epiduralna anestezija
rena

Kada bi Vam u porodilištu predložili porod pomoću epiduralne anestezije, da li bi pristale obzirom na prednosti bezbolnog porođaja, ali i moguće posljedice koje su inače veoma rijetke?

Da (70%)

Ne (30%)

Ukupan broj glasova: 158

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here