Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 19:32:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja film jedino uspem da pogledam kad mi dete spava, ovako dok je budan, ma nema sanse, em pola ne cujem, em samo trckam levo desno
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 19:35:10
|
|
|
|
mamica 91
|
Nema me 100 god. i sad dodjoh, kad ne mogu da nadjem kafanu od ovog acalukic, odmah sa skontala da je nagradna igra ... Samo da vam pozelim srecan 8. mart, puuuno trudnica, bebica i zdrave decice drage zene... p.s. ja nisam dosla zbog nagrade, nego da pozelim sve najbolje, i zao mi je sto nemam malo vise vramena da pisem i citam...ali bice valjda do sledeceg marta..
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 19:38:09
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja film jedino uspem da pogledam kad mi dete spava, ovako dok je budan, ma nema sanse, em pola ne cujem, em samo trckam levo desno Mm pa i ja,iako su moje velike.Ja volim da gledam filmove kada one zaspu a nije lose da ni muz ne bude tu Ume da bude dosadan
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 19:42:33
|
|
|
|
mali_mis
|
Ej, ja dok docekam da ovo cudo zaspi, vec sanjam film, jedino preko dana, al mi nikad ne padne na pamet
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 19:59:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja tek sad videla sve nove teme
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 20:03:12
|
|
|
|
emicaa
|
Veče,ja nisam naišla ni na jednu novu temu ali od kad je počela nagradna igra ne ulazim toliko,biću aktivnija od četvrtka
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 20:23:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
covece ovo je ludilo. Moram pogledati kakve su nagrade pa onda da krenem u opasno klikanje, ovako klikcem samo zato stomi smeta da nesto procitam . Gde je tema razgovori mama. Ovde je kafanica nije red da vas ovde davim sa detaljnim izvestajima. Nego ja cu nesto gucnuti onako da zalijem i pogledati film. Mm i D su u krevetu nisu jos zaspali al valjda ce uskoro. Evo malo za nase seksi mamas i za srecan osmi mart klik
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 21:41:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Da vam se javim dok ne zbace sa trona. Kako ne volim osmi mart milion poruka na ni jednu ne odgovaram. Cak me i svekar zvao ali nesto me mrzelo da mu se javim.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 21:51:18
|
|
|
|
QueenJ
|
Joj. Zemljotres.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 21:55:46
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Joj. Zemljotres. Queen,jel jak?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:02:59
|
|
|
|
QueenJ
|
Boga mi, lepo zatreslo. Nije dugo, ali kvalitetno. Sve na policama se ispomeralo. A ja se smejem ovde komentarima na Lukasa naseg. Umrrrla sam. A imam strah jos od onog '98. Tad sam spala sa kreveta....
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:04:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Nemoj tako,vredan covek
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:08:30
|
|
|
|
QueenJ
|
4,8 po Rihteru, 19km od Va epicentar.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:17:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ 4,8 po Rihteru, 19km od Va epicentar. kad bio?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:20:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Quen pa to je bas jak zemljotres
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:25:24
|
|
|
|
QueenJ
|
Daaa, bio oko 21.30h.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:28:47
|
|
|
|
Bibilib
|
Zene ja se tek sada dokopala kompa.pa SRECAN VAM DAN ZENA DRAGE MOJE..... ZA SVAKU PO JEDNA RUZA
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 8.3.2015 22:34:03 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:35:21
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala! Takodje! 💐
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:37:02
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: veselica Blago moderatorima,vidim imace bas posla Dobar poklon za 8 mart, al nam je zabiberio
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:40:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Joj draga da znas da mi je zao kada vidim da ljudi ne procitaju pravila ili ih znaju ali ih bas briga Pa i ja nisam znala kada sam stigla na forum,ali procitala jednom i sve upamtila. za nase divne moderatore,zene svaka vam cast
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:42:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Da vam se javim dok ne zbace sa trona. Kako ne volim osmi mart milion poruka na ni jednu ne odgovaram. Cak me i svekar zvao ali nesto me mrzelo da mu se javim. Jao isto imam poruka neodgovorenih sad cu da im odgovorim heheehe... Nego mame vrvi ringeraja izgleda vama nista od "poklona". Ja sam svoj poklon "primila" i sad mm moze da spava na miru ehehhe... Queen covece to bas jak zemljotres. Nego gde je meni razgovori mama
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:42:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sada sam zvala mamu u UE kaze da je tamo bas treslo na 8 spratu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:47:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahah u grupi na fejsu pita jedna mama da li smo osetile zemljotres? O da osetila sam zemljotres u krevetu hihihihi
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:49:58
|
|
|
|
QueenJ
|
Ljiso, cik nadji razgovore! Iko, jeste i u Ue nezgodno. Ja sam tamo stanovala tokom studija, na 13. spratu. Zemljotres u Kv nikad zaboraviti necu.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 22:52:47
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha hahah u grupi na fejsu pita jedna mama da li smo osetile zemljotres? O da osetila sam zemljotres u krevetu hihihihi Ahaha. Citam te mm. Kaze-blago njoj. Haha... Ja ne mogu...
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?