Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:47:06
|
|
|
|
Modessty
|
Čitam da pišeš o šolji i razmišljam kakv je bre to seks sa šoljom?! Tek par minuta kasnije skapirah o čemu pišeš! Ko o čemu baba o uštipcima
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:50:13
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha suze mi krenuše Ček ček odo otvorit temu sex sa šoljom da vidim hoće li se javit iko sa iskustvom
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:50:18
|
|
|
|
Bibilib
|
Sta je bre zene samo se o sexu pise,sex ovde,sex onde .... Samo se seksate....
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:55:45
|
|
|
|
Modessty
|
Bibi bre kad se već ne seksam u realnom životu mogu bar virtuelno da maštam o tome IZVORNA PORUKA: emicaa Hahaha suze mi krenuše Ček ček odo otvorit temu sex sa šoljom da vidim hoće li se javit iko sa iskustvom idi bre! poče da plačem od smeha
< Poruku je uredio Modessty RR -- 11.3.2015 13:56:38 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:55:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Kod mene ga nije bilo 2 meseca mm kad dodje, nece znati sta ga je snaslo
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:57:48
|
|
|
|
Modessty
|
mišu bre ti baš postiš! Uteši me da nisam najgora Nema Trce da se pohvali kako je i sinoć i predhonih 5 dana imala seks!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:58:39
|
|
|
|
Bibilib
|
Ako,ako samo se vi seksajte.... Nemam nista protiv
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 13:58:51
|
|
|
|
emicaa
|
Joj bježim iz kafane Još samo ovo,Mišu očerupat ćeš ga kao pjetlića
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:05:23
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Nema Trce da se pohvali kako je i sinoć i predhonih 5 dana imala seks! Da je menjam onda ja. Ja sinoć dobila posle prve od porođaja.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:07:25
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Kod mene ga nije bilo 2 meseca mm kad dodje, nece znati sta ga je snaslo Cek ja da se ubacim u ovu diskusiju. Ja postim vec 8 meseci. Sad nikako da se pogodimo, il' mm umoran il' ja, il' nam dete ne da il' pas Izem ti zivot
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:09:41
|
|
|
|
mali_mis
|
mm je prosli put ljut otisao, nije dobio djidji midji Ovaj put A. ima da spava sa babom, em sam nenaspavana kad mm dodje, em nista od keksa.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:11:29
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Nema Trce da se pohvali kako je i sinoć i predhonih 5 dana imala seks! E jesam i sinoć i preksinoć - večeras odmaram
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:14:53
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Modessty RR Nema Trce da se pohvali kako je i sinoć i predhonih 5 dana imala seks! E jesam i sinoć i preksinoć - večeras odmaram eto znala sam! Wiv bre što tolko postite majko mu!?! Dete kod babe a vi u štetu
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:31:22
|
|
|
|
emicaa
|
E toliko sam se smijala da se T probudila od mog treskanja Wiv ženo pa tebi će opet biti ko da gubiš nevinost
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:34:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mislim da sam ja sampion posta. 9 meseci trudnoce plus 6 meseci nakon toga = 15 meseci
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 14:40:58
|
|
|
|
QueenJ
|
Auh.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 15:49:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene evo kafice za sve,castim za Stabilo pribor A evo i malo kolaca,ko voli slatko.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 15:50:27
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mislim da sam ja sampion posta. 9 meseci trudnoce plus 6 meseci nakon toga = 15 meseci A ja cu da te predjem ovog puta,ne svojom voljom,ali eto sudbina,sta li....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 15:57:52
|
|
|
|
mila83
|
Ajmo zene, jos malo pa nestalo! Cast za Stabilo pribor
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 16:00:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mislim da sam ja sampion posta. 9 meseci trudnoce plus 6 meseci nakon toga = 15 meseci ja bi se bre u tom slučaju sama od sebe razvela Mila, Veselice - čestitam!!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 11.3.2015 16:01:04 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 16:02:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Ijao sta je hrane i pica odjednom
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 16:02:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala Trco
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 16:04:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Mišu, ima se - može se Tek sad uspeh da iščitam sa prethodne strane i upiša se od smeha na šolju hahahahahahah
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 16:06:29
|
|
|
|
mila83
|
Ja se jos drzim za stomak,sta sve ima u ovoj kafani da se cuje Hvala na cestitkama !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 16:09:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Kod mene ga nije bilo 2 meseca mm kad dodje, nece znati sta ga je snaslo bice kao u Lud, zbunjen, normalan kad ona zenska napada Izeta Trco, pa kude si da das izvestaj?
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: