|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15
18.3.2015 8:04:56   
Misha i Ljisha
aaaaaaaaaaa prikljucila sam lap top na zvucnike aaaa bas muzika tresti srecom nemam komsije i igram u donjem vesu.user posted image aaaaaaaaaaaaaaa ludilo valjda nece tata jos zvati da idemo da prskamo vocnjak dok se ja zezam heheehh

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1501
18.3.2015 8:06:20   
Modessty
Dobro jutro! Ja se Ljišo prijavljujem za sve aktivnosti. Nema problema! user posted image
Inače čitam sad baš o prolećnoj ravnodnevici u petak i delimišnom pomračenju sunca. Biće lepo da se vidi

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1502
18.3.2015 8:08:10   
Misha i Ljisha
des i bre Mod dodji na zurku u donjem vesuuser posted image uuuu huuuuuuu

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1503
18.3.2015 8:09:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobro jutro. Vidim ovde bas pusto. Ako nista drugo dok je bila nagradna igra bilo je vrlo dinamicno a gde ste sad mame???user posted image

Čuj gd smo!! Tu smo user posted image

Ja što stignem ujutru do 9 da ispišem - to mi je. Posle me nema user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1504
18.3.2015 8:10:39   
Ivanka 75
Evi i mene user posted image
Umesto da gledam Haven i pijuckam kaficu Ivka mi zauzela televizor

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1505
18.3.2015 8:11:38   
Misha i Ljisha
ajte zurka kod mene mozemo da radimo sta ocemo komsije su daleko niko nece zvati komucajceuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1506
18.3.2015 8:15:41   
Ivanka 75
Ljiso, zuraja, a user posted image
Ja sam sinoc ranije zaspala i sad ne migu da se razbravim user posted image

Direktna veza do poruke: 1507
18.3.2015 8:17:47   
milicicak
Jutro :)
Ocu i ja na zurku, necu na posao :)
Ceka me dete da peremo zube, uzivajte danas user posted image

Direktna veza do poruke: 1508
18.3.2015 8:21:24   
Misha i Ljisha
pa sta da vam kazem zurka traje iako me sad zvao tata. Evo obukoh se uz muziku (obrnuto od striptuzauser posted image ) ijuuu ala mi sad ovo prija. Mm uvek kaze da sam ja sama sebi dovoljna za zurku hihhi...ja tvrdim ko ne zna sam da se zabavi ne zna ni u drustvu.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1509
18.3.2015 8:25:44   
Trcosava
Ljišo tako i kod mene bilo. Muzika i udri u spremanje sa sve đuskanjem user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1510
18.3.2015 8:26:09   
emicaa
Ljišo dobra ti taktika,zoveš na žurku pa onda ćeš reći e ajde sad da sijemo šećerac user posted image
Ja se znam zabavit sama ali nemam priliku za to user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1511
18.3.2015 8:30:58   
Misha i Ljisha
nemam ni ja Emice ovo su retke prilike hehehe... Zato uzivam sto vise mogu. Evo posklanjala po kuci svasta idem da perem sudove. Trco to mi je najbolja taktika za spremanje. Djuskanje. mozak na pasi a zabavljam se i dok radim. Jao kad bih stalno mogla glasnu muziku da slusam. obozavam i da jurim kolima i slusam glasnu muziku aaaaaaaa... eto ti a majcinstvo te natera da ides brzinom djackog autobusauser posted image da utisas muziku slusas decije pesmice i svasta nesto hehehe...Nema veze volim ja to ali prija i ovako ponekad da se prisetim kako mi je bilo dok sam sama zivelauser posted image 8za to ce mi trebati i neki alkohol cenim, hmmm imam crnog vina i piva)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1512
18.3.2015 8:40:45   
Modessty
kaže moj muž da kupimo još jedan televizor za dečiju sobu da ne bi smo po ceo dan gledali crtaće. Onda mu jedan naš prijatelj ispriča svoje iskustvo - kupimo mi još dva televizora za svaku sobu po jedan, sve u nadi da ćemo gledati šta mi hoćemo a ne samo crtaće. Sada na svim televizorima piče crtraći!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1513
18.3.2015 8:53:05   
Ivanka 75
Ja planiram TV za trpezariju, decija soba nikad nece imati tekevizor.
Podjem sad da sednem na kauci naravno zaboli me zadnjica (duvno je sto to mogu da kazem i da stvarno mislim user posted image )
Radoznalo Ensko pogleda i ima sta da vidi.... pojavila se ljubicanstvena modrica od 10ak cm!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1514
18.3.2015 8:56:35   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

kaže moj muž da kupimo još jedan televizor za dečiju sobu da ne bi smo po ceo dan gledali crtaće. Onda mu jedan naš prijatelj ispriča svoje iskustvo - kupimo mi još dva televizora za svaku sobu po jedan, sve u nadi da ćemo gledati šta mi hoćemo a ne samo crtaće. Sada na svim televizorima piče crtraći!user posted image

user posted image user posted image ovako i kod nas! jos kad krene da trazi glupog Nodija na dvd!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1515
18.3.2015 8:59:20   
Modessty
Ivanka pa di si pristala ono veče da pošaljem muža da te izmasira ne bi bilo modrice user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1516
18.3.2015 9:00:42   
Ivanka 75
Mod, ajde molim te zamisli muza kako mi masira nastradalu zadnjicu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1517
18.3.2015 9:03:05   
Modessty
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1518
18.3.2015 9:10:40   
Misha i Ljisha
pranje prozora uz M&Suser posted image

Ivanka sta ti je za pozadinom?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1519
18.3.2015 9:11:21   
Klarita
Aaaaaaaaaaaaa, dok sam iscitala sveuser posted image user posted image
e, lude ste skroz...
Ljiso, evo i ja se prijavljujem, ali nEsam ti ja za rabotu, ja sam vise za Grckuuser posted image
Kod nas red Sunca, red oblaka, samo da nema vetra da mozemo u jednu setnju...ceka me gomila sudova, gomila vesa, ali N jos spava, pa bar vas da "vidim", ves i sudovi nece plakati...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1520
18.3.2015 9:13:10   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

pranje prozora uz M&Suser posted image

Ivanka sta ti je za pozadinom?

Preletela za vikend preko kutije sa kockama.

Direktna veza do poruke: 1521
18.3.2015 9:18:31   
Misha i Ljisha
A da da Ivanka secam se da sam procitala ali nisam skapirala da si pozadinu uvredilauser posted image

Klarita imas pp

cerka ti u vrticu a ja pravim lumperaj. Ti dodji da se ti i ja zezamo a ostale mame nek rade na njiviuser posted image

Direktna veza do poruke: 1522
18.3.2015 9:30:27   
Klarita
Ljiso, odgovorilauser posted image imam problem, stalno mi trepti ikona da imam zahtev za prijateljstvo, a ne pokazuje porukuuser posted image

Probudio se N...otisla samuser posted image

Direktna veza do poruke: 1523
18.3.2015 9:31:04   
milicicak
Ovde jos zurka user posted image
Sad cu i ja da odvrnem muziku, sama sam u kancelariji, uzivancija user posted image

Direktna veza do poruke: 1524
18.3.2015 9:36:23   
Modessty
о Клари!user posted image де си бе женче?! Не реко ти на дружењу да ми лепо изгледаш и смршала си. Изгледа да хербафаст делује user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here