Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 31.3.2015 14:58:45
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Hvala Štetice. Baš bi da kupim ćuretinu ali mi je mnogo i 10kg a kamo li 20! Videću da podelim sa nekim. Mod, a koje bi ti kupila?
|
|
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 18.9.2015 0:08:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Nešto ste zatajile ovde, gde nam je MLJ. Ko beše ima domaći med i da li ga dajete maloj deci, od preko godinu, i ako da, kako ga dajete?
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 18.9.2015 1:02:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunja imamo mi domaci med. Pisacu ti sutra na fejs. Inace poceli smo sa godinu dana da im dajemo. Stavimo ili u caj ili im damo kasicicu meda dnevno. Sofi hoce vise od jedne, ali joj ne dajem. Ne bih da preterujem.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.9.2015 1:04:15 >
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 21.9.2015 15:12:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Uzimam obavezno Sanjice
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 23.9.2015 13:28:45
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nešto ste zatajile ovde, gde nam je MLJ. Ko beše ima domaći med i da li ga dajete maloj deci, od preko godinu, i ako da, kako ga dajete? Uvela sam ga sa 11,5 meseci i dajem joj u kašice ako je voće kiselo i počeli smo da pijemo čaj sa medom i limunom. Naravno obavezno domaći med.
|
|
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 10.10.2015 22:38:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Mariya, hvala Ja da javnem da je Sanjicin med FENOMENALAN! To nam je sada jutarnji ritual, prvo tonus sa malo meda. Preporuka!
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 10.10.2015 22:57:12
|
|
|
|
sonyasha
|
Kakva divna temica! Još imamo meda iz šteka ali uskoro bi nam trebao! Sanjice, koji med imate i koja je cena?
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 10.10.2015 23:00:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sony imamo bagremov i livadski 700 dinara. Valjda sam smela cenu da pisem.
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 10.10.2015 23:04:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Smeš Sanjice, nego još i da kažem, da je pre neki dan bio sajam meda u Beogradu, i prodavali su ga po 1.200 (i više), tako da je Sanjicina cena odličnaa, a pritom sam 100% sigurna da je domaći prirodan, pored toga što je ukusan. Sava ga baš jede sa uživanjem.
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 13.10.2015 8:54:25
|
|
|
|
Modessty
|
toliko je i ovde. Ja uzimam medo od jednih prijatelja i tegla meda je 700 din
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 20.10.2015 16:57:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Super tema. Ja imam jelke - to je trenutno aktuleno pa ako nekome treba za zivu ogradu, saksiju, dvoriste neka se javi za slike. Cene su od 50-200 dinara po komadu u zavisnosti od visine. To je ono sto imam trenutno. Inace imacu i orahe koje berem u selu kod tate na nadmorskoj visini od 800 m, znaci cisto ekolosko A ako bog da imacu i susenog nevena i mente. A od jula meseca cu imati i leskovacki ajvar- dve vrste jedan iskljucivo od paprike, a drugi kombinacija paprika i paradajz. Mene zanima med. Ako neko ima bagremov med neka mi se javne na pp. Da javim - stigao mi danas Natin ajvar, fantastičan je! Navalili mm i ja, kaže on meni, uspori ženo, uspori, nemoj da budeš mama krava već suzi ovca (iz Pepa prase)
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 20.10.2015 17:14:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nato ja nisam videla ovaj post za med. Evo Dunja je uzimala od mene. Ako budes htela rado cu da ti posaljem.
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 20.10.2015 17:27:03
|
|
|
|
nata11
|
Drago mi je da ti se svidja Dunja. Jesam Sanjice j bih bagremov ako imas njeg volim. Pisacu ti u pp P.S. Neradi mi uvek slovo A
< Poruku je uredio nata11 -- 20.10.2015 17:28:24 >
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 20.10.2015 23:01:16
|
|
|
|
dunja RR
|
S je pojeo trećinu (ne zezam) tegle Natinog ajvara, i evo sada moli za još Nego Nato, do kad imaš ajvar, možda mi još naručimo ;)
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 20.10.2015 23:15:31
|
|
|
|
dijana1*
|
I mi smo se opasno navukli na med. Svako jutro deci dajem po kasiku meda i popiju malo vode. Onda tek sledi dorucak. Ako neko ne zna med se daje drvenom kasikom. A Kosta svaki ali svaki put posle zalogaja kine. Kada kazem deco meddd on prvi trci i vice jupiiii Ako hocete da znate da je med dobar okrenite teglu naopako i ako se brzo stvori kugla koja pada na dno teglice med je dobar a ako se ne stvori onda ima mnogo secera i to nije to.
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 21.10.2015 8:51:18
|
|
|
|
nata11
|
Dunja jos jedna tura se pravi za vikend tako da imace..
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 21.10.2015 12:02:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Dunja jos jedna tura se pravi za vikend tako da imace.. Jeeej Javim, ti, ali kako je krenulo, trebaće :)
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 22.10.2015 10:14:12
|
|
|
|
Modessty
|
Nato a koliko je ajvar? Onaj samo od paprike?
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 22.10.2015 10:20:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Mod, jeste, samo od paprike, mleveni, i 450 je.
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 22.10.2015 10:23:54
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala Dunjči
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 22.10.2015 10:28:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Nema na čemu, odličan je, S je već pojeo pola tegle, i mi ostatak, jedna gotova i načeli smo sledeću
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 22.10.2015 21:15:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Videla sam danas na pijaci ajvar 700 dinara. Tako da je Natin jako povoljan.
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 22.10.2015 23:22:36
|
|
|
|
nata11
|
Ja malo kasnim
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 5.11.2015 21:20:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi smo naručili još jednu turu ajvara od nate A jedan deo putuje za Dubai, jer se jako dopao Dubaičanima Inače, nata ima i paprike u senfu, i to smo naručili jer je odlično! Nato, kako praviš to?
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.11.2015 22:09:59 >
|
|
RE: Berzica domaćih proizvoda ( voće, povrće,... 5.11.2015 21:32:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mogla bih i ja da narucim od Nate paprike u senfu. Javicu se za koji dan ako se odlucimo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Одвикавање од пелена.
пеперутка16
Да ли се ваше дете прво одвикло од пишкања у пелену или од какања и да ли постоји одређени редослед којим једно долази прво, а када друго?