|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.7.2019 14:52:59   
marketing RR
Drage dobitnice, molimo vas pošaljite nam svoje podatke (ime i prezime, adresa u Srbiji i kontakt telefon) putem privatne poruke, kako bi vam nagrade bile poslate!

Čestitamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 576
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.7.2019 15:02:56   
Dida984
Hvala marketinguRR i pharmalife-u 


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 577
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.7.2019 18:24:36   
doramar11
Bravo devojke i naravno Pharmalife!

(odgovor članu Dida984)
Direktna veza do poruke: 578
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.7.2019 18:42:51   
cvjetanka
Hvala puno na divnom poklonu😊


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 579
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2019 7:35:25   
Coconut
Hvala puno ☺️


(odgovor članu cvjetanka)
Direktna veza do poruke: 580
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2019 10:05:59   
Duškić
Slike su Vam prelepe.

(odgovor članu Coconut)
Direktna veza do poruke: 581
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.8.2019 13:36:48   
Maria.lev
Da li je ovo i dalje aktuelno? Imamo dosta iskustva 😃


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 582
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.8.2019 13:56:22   
Duškić
Pisite, iskustva koriste svima

(odgovor članu Maria.lev)
Direktna veza do poruke: 583
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.8.2019 7:43:50   
Maria.lev
Sprej Apis Gola je deo naše kucne apoteke jos od pre navrsene prve godinice. Po preporuci pedijatra probali smo, i od tada ga imamo stalno, a osim sto pomaze bebi, mama je primetila da i njoj pomaze 😊 Mapez smo probali sasvim slučajno od drugara komsija, dok je najezda komaraca bila u punom jeku, i tada je vrlo uspešno zamenio sve druge proizvode tog tipa. Sledeca stvar koju cemo izgleda morati da isprobamo jeste Isilax sirup, posto primecujem neke problemcice 😞 I samo da dodam da ja lično nisam probala Fitobalm jer zaista nikad nije bilo potrebe, ali znam dosta mama koje se kunu u njega! Nastavicemo da se druzimo sa Pharmalife, ne menjamo vas 😊


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 584
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.8.2019 22:06:57   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:37:03 >

(odgovor članu Maria.lev)
Direktna veza do poruke: 585
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
5.9.2019 15:56:33   
berkesel
Apis Gola i Fitobalm su proizvodi koji su obavezni deo naše kućne apoteke od kad imamo decu.
Kada je starija ćerka dobila afte u ustima, doktorica nam je preporučila Apis Golu. Otišla sam u apoteku sa mišlju da ću opet baciti pare na nešto što ne vredi ništa, a doktori preporučuju zbog saradnje sa farmaceutskim kućama, ali grdno sam se prevarila. Nakon samo nekoliko prskanja, mojoj starijoj ćerki je bilo mnogooo bolje. Takođe, kad su meni izašle afte u ustima, pomogao mi je ovaj sprej. Od tada ga bezrezervno preporučujem svima.
Što se tiče fitobalma, isto imamo zaista dobro iskustvo. Mlađa ćerka se prehladila kada je imala 5 meseci. Kako malim bebeama ne smemo ništa davati da bi im se olakšalo disanje, ja sam kupila fitobalm po preporuci pedijatra, sa istom skepsom kao i za Apis Golu. I opet sam se prevarila! Ćerka je lakše disala i lepše spavala kada joj na grudi namažem fitobalm. Opuštajući miris joj je olakšao disanje i umirio je.
Od tada više nemam nikakve sumnje da su ovi proizvodi odlični i svima ih preporučujem!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 586
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.9.2019 12:54:08   
Sarav
Sa Pharmalife proizvodima se moja porodica upoznala pre dve godine kada nam se rodilo srednje dete. Po preporuci pedijatra sam kupila Fitobalm jer joj je stalno bio zapušen nosić. Oduševilo me je to što je bezbedan za tek rođene bebe, tako da je naročito zimi često u upotrebi kod svih ukućana. Sada ga mažem na grudi bebi koja ima 7 dana. Apis golu smo krenuli da koristimo kada je najstarija povredila desni perući zube i javile su joj se afte. Pošto je mala za vodicu za ispiranje usta a čist propolis nije htela ni da vidi, kao logično rešenje su nam u apoteci preporučili Apis golu i to je bio pravi pogodak. Već istog dana je više ništa nije bolelo, a sluznice se brzo zacelila. Immuno sirup smo koristili kada je Varičela postala aktuelna u vrtiću, tako da kada se najstarija osula već je bila na sirupu par nedelja i pila ga je i naredna dva meseca. Preležali smo boginje bez problema i verujem da je tome doprineo i jači imunitet potpomognut Immuno sirupom. Ne menjamo prirodne preparate koji nam provereno pomažu - Pharmalife. 

_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu berkesel)
Direktna veza do poruke: 587
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.9.2019 19:07:20   
Mirko Svirko
Da vam sve bude bajno

Koristite proizvode Pharmalife sjajno

Fitobalm raj za decu nasu

Pa preporucujemo za decu vasu

Apis gola koja resava bola

Sluznicu stiti i dete ne skripi

Imuno sirup i stit i meda

Da zastitimo nasa mala ceda

Broncamil sirup da dete ne kuka

Jer kasalj vise nije muka

Pa onda i Apetito za zalogaj zdrav

Da nam deca budu kao pravi zmaj 



(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 588
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.9.2019 9:51:03   
TamaraDj
Sa Pharma Life proizvodi a smo se upoznali pre deset_ godina. Naša starija ćerka koja je tada imala godinu dana se prehladila i pedijatar nam je preporučila Fitobalm melem i Broncamil sirup. Prehlada je prošla veoma brzo, a Fitobalm je postao sastavni deo naše kućne apoteke. Zbog dobrog iskustva sa Fitobalmom i Broncamil sirupom počeli smo da koristimo i druge Pharma Life proizvode i porezadovoljni smo. Imamo troje dece. Starija ćerka ima jedanaest godina, sin devet, a mlađa ćerka godinu dana i sve prehlade, ali i druge poteškoće lakše smo prebrodili zahvaljujući vašim proizvodima. Zahvaljujući Mapez spreju godinama se uspešno borimo protiv komaraca, a imunitet je ojačan zahvaljujući Imunno sirupu, kada je bilo problema sa apetitom tu je bio Apetito, Apis Gola sprej je bio tu kada je malo bolelo grlo ili kada su se pojavljivle afte u ustima ili Fero Ckada je bilo malo problema sa krvnom slikom. Jednom rečju kad god je trebalo rešiti neki zdravstvenu problem ili situaciju vek smo se odlučivali za Pharma Life proizvode i zato vam hvala što ste prisutni na našem tržištu. 

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 589
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.9.2019 13:22:07   
Mala Elena
Zelim da pohvallim Apis gola sprej, jer je povoljan sa cenom a zaista delotvoran . Mi smo ga koristili sa sve tri devojcice za bolne afte ili bol u grlu i rado su ga prihvatile. Sada trenutno koristimo Immuno sirup jer imaju slabiji apetit i krenule su u vrtic posle duze pauze. Preporuka svim roditeljima za ove proizvode jer uglavnom kod vecine dece se javljaju ove "faze" sa nejelom ili prehlade zbog boravka u kolektivu .


(odgovor članu TamaraDj)
Direktna veza do poruke: 590
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.9.2019 9:03:53   
IvanaSK RR
Mi smo redovni korisnici Pharmalife proizvoda. Imuno sirup je i trenutno u upotrebi,imali smo boginje i on mi je bio prvi izbor u podizanju imuniteta. Fitobalm se mojoj devojčici bas svidja,cak ga i sama traži da se maze. Apis Golu koristimo svi u kuci,prskali smo i dok smo imali boginje,cak nam je i doktorka tada rekla da kupimo. Sin prska svako vece pred spavanje,kaze da je lepog ukusa 😀 
Mapez smo koristili celo leto i ni jednom nismo imali problema sa komarcima. 
Veliki plus je sto ga mogu koristiti i mala deca. 

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 591
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.9.2019 9:26:42   
Mirko Svirko
Mi i sada koristimo Imuno..Jako sam zadovoljna. Retko kad ima temp, odbrana organizma mu je jaka zahvaljujuci sirupu. Rucka lepo sve sem povrca. To se bas natezemo. Zato mi je sirup pravi izbor.I sada je prehladjen ali mogu vam reci da je brze prebrodio i prosao bez antibiotika. Apis koristimo, kako sin kaze "vreme je strc strc"...Sve u svemu sjajni proizvodi. Velika deset_ka 👌

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 592
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
26.9.2019 22:48:56   
Rosita
Imamo dosta iskustva sa pharmalife proizvodima. Tokom leta, mapez je bio svuda sa nama. A mislimo da je bio i prvi izbor većine roditelja male dece jer je parkić mirisao na mapez stalno. Znali smo i noću ustati da naprskamo bebca, kad se potkrade neki komarac. Mlađem sinu trenutno drugu bocu broncamila dajemo,  mislim da mu jako prija nakon ozbiljne respiratorne infekcije. Retko se odlučujemo za biljne sirupe iz straha od alergije, ali broncamil se odlično pokazao. Prazne bočice zgodne su za igranje, tako da i plišane igračke rado piju ovaj "siVup". Apis gola je jedini sprej za usnu duplju koji nam je starije dete prihvatilo. Kad boli grlo, kad se pojave afte- brzo donosi olakšanje. Fitobalm smo probali, prijatan je, kod nas ima smisla kada je nos zapušen. Imuno sirup još nismo probali, možda je ovo prilika. Sve u svemu, efektni proizvodi kojima se vraćamo!



_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 593
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.9.2019 9:51:19   
MamaZox
Moji favoriti su Omega kapi i Immuno sirup sa cinkom za snazan imunitet kod dece!
Deca su mi bila sloabijeg imuniteta, nebrojano inhalacija berodualom i mnogo sirupa za alergiju, iz jedne prehlade u drugu, cak i letos, cim se promeni vreme , cim se neko prehladi u vrticu znam da je moje dete od sutra vec prehladjeno. Po preporuci Farmaceuta kod nas u kreju uzeli smo IMMunO sirup i Apis Gola sprej, jedan po jedan Pharmalife proizvod je polako postajao nezamenljiv u nasoj kucnoj apoteci.
Drago mi je da podelim iskustvo ovde i gde god je potrebno, imunitet je sad odlican i koristimo i u ovom periodu sirup i prezadovoljni smo.
Redovni smo u vrticu, na rodjendanima, svuda nas ima zazhvaljujuci Vasim i sada nasim proizvodima!

< Poruku je uredio MamaZox -- 27.9.2019 9:56:07 >

(odgovor članu MilaDusan)
Direktna veza do poruke: 594
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.9.2019 17:03:00   
physio70
Uz Fitobalm diše se lako, to zna dete svakoApis gola-za grlo bez bolaBroncamil sirup je prijatelj svih nasU borbi protiv kašlja uvek nam je spasNe mogu nam ništa virusi i zimaSve dok Immuno sirupa imaPharmalife za mališane radi sjajnu stvarZdravlje iz prirode daje im na dar!


(odgovor članu MamaZox)
Direktna veza do poruke: 595
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.9.2019 17:03:48   
physio70
Uz Fitobalm diše se lako, to zna dete svako
Apis gola-za  grlo bez bola
Broncamil sirup je prijatelj svih nas
U borbi protiv kašlja uvek nam je spas
Ne mogu nam ništa virusi i zima
Sve dok Immuno sirupa ima
Pharmalife za mališane radi sjajnu stvar
Zdravlje iz prirode daje im na dar!


(odgovor članu physio70)
Direktna veza do poruke: 596
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.9.2019 21:23:51   
jane1
Vrhunski proizvodi! Svaka cas_t firmi Lifemedic i Ringeraji.

(odgovor članu physio70)
Direktna veza do poruke: 597
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.9.2019 0:40:40   
Mirko Svirko
Trenutno koristimo  Imuno sirup. Prezadovoljni smo efektom i ukusom. Kupili smo Fitobalm opremili se,probali i super je. Prosto nisam mogla da verujem da ce pomoci mom detetu za kratko vreme,da budemo zdravi i spremni za hladnije dane.
Poato su nam do sada prepisivali Adrianol T, Stanicid mast, Deksametazon, Hloramfenikol, Gentamicin.. sve to za nosic. A sa Fitobalmom je malo reci da sam odusevljena. Iz iskustva komsike koja koristi Genestin kremu, tvrdi da je neverovatno cudo.Proizvodi su prirodni sto je najbitnije.Bebe mogu koristiti.Odrasli mogu koristiti.Efekat je zagarantovan, nije sarena laza. Cena je pristupacna sto se ovakvih proizvoda tice.

(odgovor članu jane1)
Direktna veza do poruke: 598
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.9.2019 9:58:30   
doramar11
Pharmalife proizvode koristimo godinama i s razlogom smo im verni. Mnogo puta smo zahvaljujući Broncamil sirupu smirili kašalj i izbegli antibiotike jer je lepo ocistio disajne puteve od sekreta i nije dozvolio da se na virusnu infekciju nakalemi i  bakterijska. Apis golu sam koristila i sama kao trudnica, a decica je rado koriste jer je prijatnog ukusa (za razliku od drugih preparata na bazi propolisa) i brzo smiruje upaljeno i bolno grlo. Fitobalm stavljamo  pod nosić kada je zapušen, brzo "prodišemo" i mirno spavamo. Divnog je mirisa i nema peckanja kada se nanese, tako da ga i beba koristi. Immuno sirup sa cinkom deca piju od jeseni do proleća i mnogo redje izostaju iz vrtića zbog bolesti nego prethodnih godina. Samo je potrebna kontinuirana primena Imuno sirupa i rezultati su tu. Dragi Pharmalife, ti si drugar pravi, uz tebe rastemo srećni i zdravi!

user posted image user posted image

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 599
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.10.2019 18:06:34   
marketing RR
Prvi dobitnik Pharmalife paketa je Sarav user posted image


IZVORNA PORUKA: Sarav

Sa Pharmalife proizvodima se moja porodica upoznala pre dve godine kada nam se rodilo srednje dete. Po preporuci pedijatra sam kupila Fitobalm jer joj je stalno bio zapušen nosić. Oduševilo me je to što je bezbedan za tek rođene bebe, tako da je naročito zimi često u upotrebi kod svih ukućana. Sada ga mažem na grudi bebi koja ima 7 dana. Apis golu smo krenuli da koristimo kada je najstarija povredila desni perući zube i javile su joj se afte. Pošto je mala za vodicu za ispiranje usta a čist propolis nije htela ni da vidi, kao logično rešenje su nam u apoteci preporučili Apis golu i to je bio pravi pogodak. Već istog dana je više ništa nije bolelo, a sluznice se brzo zacelila. Immuno sirup smo koristili kada je Varičela postala aktuelna u vrtiću, tako da kada se najstarija osula već je bila na sirupu par nedelja i pila ga je i naredna dva meseca. Preležali smo boginje bez problema i verujem da je tome doprineo i jači imunitet potpomognut Immuno sirupom. Ne menjamo prirodne preparate koji nam provereno pomažu - Pharmalife. 


(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here