Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 19:23:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma to je super samo da nisu Ab!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 19:44:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, zato je mukica bila nervozna. Trcala sam posle posla po T na ples. Malo pre stigla. Danas je udarnicki dan. Samo jurcamo. Sutra posle podne Sofi kod dr. Nista joj nije bolje. Morace na kraju ab. To cu da predlozim dr da se vise ne muci.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 20:36:33
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana sad ce to brzo proci,cmokni je jednom. Bubice neka si se javila,falis nam ovde. Mi ujutru u 8 doktoru,David ide na rendgen i nadam se da ce mu uzeti i krv a Dora na pregled i razgovor zbog anestezije sto ce dobit u cetvrtak.nervoza me hvata
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 20:42:22
|
|
|
|
eca89
|
Ivana, da sto prije prodje! Emice, koliko se napatiste, pa strasno, bice valjda rezultati ok!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 20:51:57
|
|
|
|
Animsaj9
|
Citam sta ste sve napisale , ali ne mogu da se setim svega , uglavnom Ivana super za kukove ! I da sto pre decica ozdrave . Emice javi sutra sta je bilo kod dr .. Mi smo napokon uspavali D ... umorna sam mene odlazak u grad iscrpi , sreca D je ostao kod babe , cuvali su se , tj on je spavao skoro 2,5 sata za nepoverovati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 21:15:08
|
|
|
|
emicaa
|
Anim sutra u sustini nista nece biti,u cetrvrtak je mri pa cemo znati sta je sa glavom a Davidovi rezultati bi trebali biti u petak.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 21:58:10
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana , pa to cete morati svaki dan da idete na vma na inhalacije ? Jel da? Mi kupili kaf se L prvi put prehladuo i evo i veceras sam ga inhalirala samo fizioloskim. Kad je bio manji nije se ovoliko drao dok se inhalira
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 22:12:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi inhalator imamo jos pre 20 godina mama uzela bratu, jer je imao bronhitis kao mali, ona ga je cuvala kao oci u glavi, sad ga koristim i ja za D, kao nov, cak ni kutija nije pohabana od njega
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 22:13:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice najjači! Ti si jedna jaka žena, i naravno da će rezultati biti u redu. Ivana kako misliš da dobijete od vma, na korišćenje? Moje beke zaspale ja se okupala, moram kosu da prosušim pa spavanje.
< Poruku je uredio suzi kju -- 11.10.2016 22:14:05 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 22:18:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Wow Animsaj svaka cast za mamu da je tako dugo opstao. Mi nismo kupovali , jer devojcice nisu imale problema hvala bogu, samo jednom su nas slali na inh. mada je to korisna stvarcica, treba je imati. Sad pozajmljujemo od mojih ili njegovih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 22:19:27
|
|
|
|
Milena18
|
Emice , držim fige da sve bude u redu. Odoh pod tuš, pa u krevet, nešto sam baš umorna. Laku noć, mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 22:25:39
|
|
|
|
Sandricak
|
Mi smo uzeli prosle godinr zbog Marka jer je malo malo kacio bronhitis i upalu pluca pa bio na preventivnoj astma terapiji... Jel to VMA daje na koriscenje? Emice bice to dobro, drzimo fige... Ivana za kukove... Masem svima za laku noc... grlisa od mene
< Poruku je uredio Sandricak -- 11.10.2016 22:27:19 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 22:29:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Napustam vas i ja...sklapaju mi se oci..laku noc cure !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 22:34:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, daleko nam je da idemo dva puta dnevno na vma, pa su nam dali daj neki recept za inhalator. Suzi, ujedno i tebi da odgovorim, ni ja najbolje nisam razumela :) Muz ce sutra ici tu gde su mi rekli pa cu videti sta ce biti. Koliko sam razumela dace nam inhalator i ne placamo nista. A da li je za korišćenje ili ovako, nemam pojma. Javljam sutra. Pitali me da li imam od koga da pozajmim, ja rekoh da nemam. Posle mi drugarica rekla da ima njena sestra.Ali bolje da mi oni daju ako to vec moze.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 0:43:08
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Moji odavno spavaju, mm ih poveo u krevet u 10 a L dobila T. Žalila se jutros da je boli grlo, ali kad je trebala da krene u vrtić rekla je da je ne boli, jer Bože moj, kako da propusti vrtić I kad sam išla po nju, vidim da je smušena, uveče se već žalila da je boli, pa nije htela da priča jer je boli, a posle i počela T da joj raste. U 10 sati je bila 38, dala sam joj pola doze nurofena, ,alopre sam je proverila, nije biše topla a sva se preznojila, srce moje. Nadam se da će brzo da je prođe i jako se nadam da će H da zaobiđe jer ću izludeti ako i ona bude bolesna. Tako mi se spava a treba da izaberem slike za izradu, preko dana nemam kad. Maraj, da ponovim kao papagaj, za zapušen nos koristi kapi za nos. Operil P, po kapljicu u svaku nozdrvu pre spavanja.( I ne čitaj uputstvo za kapi molim te )
< Poruku je uredio Mariya -- 12.10.2016 0:45:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 7:03:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Samo da van poželim dobro jutro i ugodan dan, ukoliko je to moguće po ovakvom vremenu. Ja da obučem decu pa odosmo na kontrolu pa kući. Groznica je vreme za putovanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 7:34:45
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Mariya tek sad vidim savet za Operil. Nisam znala a nocas smo se pomucili sa disanjem i naravno spavanjem Probudi se . Cujem da ne moze da dise....na kraju smo ustali da mu sipam fiziomer u nos. Sad je malo prodisao pa opet zaspao. Ne znam sta cu vise sa ovim nosicem. Bas predugo ovo traje. Inace L mi imao T zadnji put juce oko 13:30. Dakle juce ujutru i oko podneva. Da l mu je od zubica. Ja se sve nadam da jeste. Inace urin mu je super. Crp je 4,9 a treba da bude uspod 5. Kaze dr da je na granici.... hoce li crp da bude tako na granici od zubica? Cekamo sad trojke i cetvorke pa se mislim da nije zato ovakav suzi , srecan put
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 7:57:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro...kakvo jutro..grozno! V ae sinoc 1637388 puta budio..komirana sam, jdva cekam da mu se prispava da mu se pridruzim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 10:12:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck i moj D je bas lose spavao sinoc tj jutros pred zoru se no stop budio negde od 5 h, vrti se, okrece, pa seda, ja ga stavim da siki zaspe na sisi, vratim ga ista prica...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 10:47:11
|
|
|
|
Maraj
|
Ni L nista bolje ne spava od kad mu je nos zapusen. Bar nema temperaturu. Sad je zaspao. Bice dobro ako odspava sat vremena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 13:59:39
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo za kukice Icka! Ja moram da kazem samo da uz svu obaveznu opremu za bebu i oko bebe, svakako treba staviti na spisak i inhalator, obrni okreni oni savetuju inhalaciju. Jako mi je zao sto ste svi smrcavi i tako sa tim temperaturicama. Moje dete za sada zdravo. Kija od kako je rodjen, ovako vecih problema nije bilo. Svi da mi sto preozdravite.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 14:07:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad smo kod kijanja primetila sam da V kija kad mu dajem kasice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 14:24:19
|
|
|
|
vocicana
|
Najvise volim kada kihne sa kasicom od sargarepe i brokolija, pa kada izgledam kao da su me gadjali sa povrcem. , ali ovaj radi brrrrr, brrrrrr, mozes da zamislis kakav je parket, njegova podloga. Da se ubijes
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 14:32:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh sargarepa mi je najgora , ne skidaju se fleke sdad se opremiam sa tri portikle, maramicama... ma svasta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 12.10.2016 14:40:20
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Ivana,da brzo ozdravite! Ja dosla iz skole,uzela decu,klasika,sad da rucaju..pa logoped,pa svasta nesto...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠta je iznenadna smrt bebe – SIDS SindromRadi se o dijagnozi kada zdravo dete u starosnoj dobi ispod godinu dana umre bez ikakvih prethodnih naznaka i ukoliko do...
Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: