Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 10:00:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
Idem zene da sredjujem kucu , kuckamo se kasnije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 10:06:13
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,posle cu citati sta ste pisale David se budio samo dva puta,kucnite u drvo da tako i nastavi Dora oko 6 presla kod nas i spavala do 8,popravlja se i ona
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 10:08:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam planirala svasta nesto danas da radim ali Sveta je Petka pa ipak cu preskociti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:34:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, tako je Sofi mm zatekao kako cetkicom za zube riba lavabo. Odmah smo je bacili. Svasta im pada na pamet.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:45:14
|
|
|
|
emicaa
|
detaljno sam posle oribala kupatilo,zeludac mi se okretao Mamice prijavljujete li andjelcice za kalendar,ja se radujem glasanju
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:53:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
I meni je to bzvze sto se glasa sa fb , ja licno ne objavljujem D slike na fb , ako ga nekako mogu zastititi bar tako , nisam zeljna nicijih komentara tipa , bas ste slatki ili bas ste porasli ,svakome su svoja deca najlepsa .Kad bude veliki i kad bude odlucivao o sebi neka kaci svoje slike gde zeli ,ovako ga bar mogu nekako zastititi.Kod nas je bilo komentara pitali su moju mamu , a porodila se , pa ne vidimo sliku nije okacila na fb .E zbog takvih moj D nije tamo .Ko zeli da ga vidi neka dodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:58:51
|
|
|
|
Sandricak
|
dan od mene... Ja sam po*izdela sada. Zovem kumu da joj kazem da su ih trazili iz vodovoda, kad ona meni i pre nego sto sam rekla zasto zovem kaze da se ne brigam, da su smirile vaspitacice jutros Marka... Ja zanemela... Muz ga vodio, ostavio na vratima od sobe i zazvonio mu valjda telefon kad se okrenuo da ide, a marko je potrcao za njim i sve do izlaznih vrata ga vikao tat, tata, a ovaj uopste nije skontao da ga njegovo dete zove. Moglo dete izaci napolje iz vrtica da ga nisu spremacice zaustavile... i uopste me nije nazvao da mi to kaze... Samo ga cekam da dodje kuci, ima da se posvadjamo ozbiljno... vec nekoliko dana je cudan, samo cuti i uzdise, kada pitam sta je nije nista, a ovo je dokaz da uopste nije prisutan glavom tamo gde se fizicki nalazi...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 12:26:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dajem bebcu mleko i on pred kraj fasice zaspe sve sa flasicom u ustima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 13:09:36
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. L zaspao. Sta je ovo , sve aktuelne neke "keksualne" teme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 13:12:38
|
|
|
|
Mariya
|
Maraj, svako priča o onome što mu nedostaje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 14:35:51
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ahahah Mariya je opasna, pokopa sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 14:40:06
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 I meni je to bzvze sto se glasa sa fb , ja licno ne objavljujem D slike na fb , ako ga nekako mogu zastititi bar tako , nisam zeljna nicijih komentara tipa , bas ste slatki ili bas ste porasli ,svakome su svoja deca najlepsa .Kad bude veliki i kad bude odlucivao o sebi neka kaci svoje slike gde zeli ,ovako ga bar mogu nekako zastititi.Kod nas je bilo komentara pitali su moju mamu , a porodila se , pa ne vidimo sliku nije okacila na fb .E zbog takvih moj D nije tamo .Ko zeli da ga vidi neka dodje Anim, isto misljenje dijelimo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 14:48:44
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Kod mene klasika,posao,vrtic,rucak,ciscenje,logoped,sisa,u krug. Ssndricak,mozda neke brige na poslu,ovaj moj je takav kad ga nesto muci oko posla.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 15:43:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Preterase ga sa tim temama. Kad god otvorim forum samo mi to iskace. Mi smo kod kuce. Posle vodim T na ples. Sto kaze Sofi i ja vodim T. I ona ide sa nama.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 16:06:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sandricak desava se , iskljuci se covek , nekad ne znam ni gde sam ja , sto kaze branki brige ...imamo ih svi i previse .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 16:59:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, ne glasa se sa fb-a. Ja stavljam slike svoje dece, ali stvarno ne očekujem da mi svi govore kako mi je dete divno.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:06:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Skontala Ne kazem ja zbog toga ko ce napisati, slatko, lepo. Nego me nervira ta seoska znatizelja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:11:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je lepo da vidim slike necije decice. Na primer, drago mi je sto sam postala prijatelj sa nekim clanicama foruma i tako ih "upoznala". A te seljacke znatizelje ima svuda
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:17:55
|
|
|
|
Animsaj9
|
Naravno i meni je lepo, volim decu, obožavam, ali ono sto fb vidjamo na fb po meni prevazilazi sve granice. Imam jednu sto je bolesna, leci se, i onda svakodnevno izvestava o njenom toku bolesti, sta je primila, sta ce dobiti, pa onda bodri sama sebe. Imam jednu sto ugusi politikom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:26:37
|
|
|
|
Sandricak
|
Ja cak ni nemam fb... koga hocu da cujem nazovem ga, vidim se sa njim... Slike svoje dece saljem samo prijateljima za koje znam da ih nece zloupotrebiti i kojima ce biti drago da ih vide...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 18:02:49
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece mamite. Ja samo na kratko da se javim, pa se cujemo kasnije. Kada namirim momke.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 18:21:41
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I htedo da kazem da mi je najlepse kad padne noc. Deca su namirena. Nema jurnjave i plana ko ce da preuzme decu i da cuva. Ovo sam i ja sto puta rekla! Jos samo petak sutra da nam prodje i vikend
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 18:31:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nemam nista protiv postavljanja slika na FB ali umereno i sa ukusom. Bez preterivanja i zna se kakve se slike stavljaju tamo...ima ljudi koji stvarno nemaju granice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 19:05:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
da ljudi nemaju granice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 19:14:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, kako mi nervozno ovo malo čudovište
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciIshrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?