Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 1:57:43
|
|
|
|
marketing RR
|
Djevojcica 8 i po godina, cesto joj ide krv iz nosa. Nekad na spavanju nekad ovako iz cista mira. Sjecam se da se to i meni desavalo kao maloj. Da li je to neki problem ili je normalno? Hvala na odgovoru. Lp
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 1:58:54
|
|
|
|
marketing RR
|
Djecak u dobi od 3 god,3 puta imao upalu gusterace,od simptoma samo povisena temp,visoke amilaze i lipaze u urinu. Ne znamo razlog sto pokrece upalu,imate li savjet sto jos napraviti od pregleda. Obavljen gastroenteorolog,i ultrazvuk abdomena.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 1:59:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Nama je orl za upalu uva dala antibiotik na crp 0.3. Da li mislite da je to stvarno bilo neophodno?
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 1:59:53
|
|
|
|
marketing RR
|
Dijete staro 3g ima bakteriju u pupku vise od dvije godine,nakon sto iskoristi terapiju od doktora bris bude negativan,prodje mjesec,dva opet pozitivan na bakteriju. Zut sekret izlazi iz pupka neugodnog mirisa, unutrašnjost pupka crvena i dijete ne da dirati pupak jer je boli kad se dirne
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:00:44
|
|
|
|
marketing RR
|
Da li je normalno da dete od 8 godina slabo jede kuvano samo supu ni voce sokove slabo, ima hronicno uvecane krenike za sad zdrave, jako cesto zapusen nos i ceste prehlade.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:01:28
|
|
|
|
marketing RR
|
Postovanje.Decak ,6 meseci.Vec treci put u bolnici zbog povisene temperature i visokog crpa,oko 100.Nikakve druge simptome nema.Ni na jednom rezultatu se nije javio problem.Nije ni urinarna,grip,virusi,bibreg,abdomeni,nos,grlo,uvo..Sta ciniti?Hvala na odgovoru.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:01:55
|
|
|
|
marketing RR
|
Beba ima 4,5 mjeseca. Do 4 mjeseca jako je volio biti na stomacicu, međutim kada je napunio 4 mjeseca odbija stomak, cim ga okrenemo na stomacic negoduje plače. Još uvijek nije savladao ni okretanje, ako ga ja okrenem na bok on se okrene odmah na stomačić, ali ne okrece se sam sa leđa na bok. Da li je potreban pregled fizijatra?
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:02:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Da li bebi od mesec dana cistiti fiziloskim rastvorom i izvlaciti rucnom pumpicom slince svakog dana kao higijenu nosa ili je previse?
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:10:10
|
|
|
|
marketing RR
|
Pozdrav imam bebu od 7m preko dana sve vesela, a nocu samo place spava i place tako vec 15-tak dana hvala!
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:10:37
|
|
|
|
marketing RR
|
Beba 17 meseci uvece samo place da je jedva umirim sta moze biti ?
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:10:53
|
|
|
|
marketing RR
|
Sanja Luka Dali je opasno ako dete sa 8 godina prvi put dobije fras,autistican je ali su nalazi magneta i eeg uredni.Odma je zradjen eeg glave po nalazima bakteriska infekcija izazvala visoku temperaturu 41.Koliko je verovatno dase ponovi niko u porodici ga nije imao.Hvala ako odgovorite
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:11:11
|
|
|
|
marketing RR
|
Djecak 2,5 god Posljednja 2 mjeseca odbija kupanje i preplače dok ga ne okupam, da li je neka faza i kako to prevazići? Da napomenem prije je volio da se kupa i jedva smo ga izvodili ispod tuša. Hvala
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:11:23
|
|
|
|
marketing RR
|
Curica od skoro 5 godina povremeno (1x u par mjeseci) ima te neke jednodnevne temperature, traje po 4-5h, najvise do 39, do navece prodje sama, rijetko kad da diram temperaturu. Pedijatrica kaze virus, ali imala je i viruse, to makar ima druge simptome i traje bar dan duze, a nije ni nesto zainteresovana da istrazi jer vidi da ja ne panicim a, kao sto rekoh, prodje samo od sebe... meni vise nista ne pada na pamet osim sestica zuba, ali njih nema na vidiku jos. Prilicno je jakog imuniteta, zdravo jede, zuba pokvarenih nema.... sta bi moglo biti?
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:11:41
|
|
|
|
marketing RR
|
Dete ima dve godine i nedavno je imala temperaturu do 38.8 najvise,trajala 3 dana, nikakvih drugih simptoma. Odradjena je kks i crp je bio 90,kks u redu,urin u redu,pedijatar pogledao i grlo i pluca sve ok, ali me zanima jos necije misljenje,da li to moze biti obican virus obzirom na toliki crp? Da napomenem da smo istu situaciju imali u 5 mesecu zivota sa crp 150 a opet nigde bakterija nije pronadjena.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:11:56
|
|
|
|
marketing RR
|
Dete 14meseci uskoro jos uvek ne hoda,ali podize se i stoji puzi dosta zdravo je dete bas se brinem oko hodanja?
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:12:11
|
|
|
|
marketing RR
|
Misljenje o sirupu refalgin ,u domu zdravlja ga ne prepisuju kad dete povraca ,da li je ok da se daje detetu 2 ,5god ?
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:14:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Postovani imam bebu od deset meseci ne spava ni danju ni nocu. Od4 mesec danju spava jako lose , a od 7 lose spavs i danju i nocu. Budise nocu po 7x.Ne doim je na dohrani je od rodjenja.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:18:26
|
|
|
|
marketing RR
|
Poz, kako se rješiti tjememjače trajno? Naime, skoro pa je i nema, pedijatar nam je rekao Pavlović krema što češće i prilikom kupanja trljanje peškirom, i tako radim i bude ok, ali malo kao neka roza boja je na tom mjestu gdje se pojavljuje uvijek i samo na tom mjestu se uvijek vraća, sutradan ona je tu opet, i ja opet krema kupanje i tako u krug, i to traje već neka dva mjeseca, nikako da se riješimo. Beba je stara već 6 mjeseci, da li imate neki savjet kako da se rješimo tog problema? Hvala unapred
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:19:04
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Poz, kako se rješiti tjememjače trajno? Naime, skoro pa je i nema, pedijatar nam je rekao Pavlović krema što češće i prilikom kupanja trljanje peškirom, i tako radim i bude ok, ali malo kao neka roza boja je na tom mjestu gdje se pojavljuje uvijek i samo na tom mjestu se uvijek vraća, sutradan ona je tu opet, i ja opet krema kupanje i tako u krug, i to traje već neka dva mjeseca, nikako da se riješimo. Beba je stara već 6 mjeseci, da li imate neki savjet kako da se rješimo tog problema? Hvala unapred Sve radite dobro, ne postoji nešto efikasnije. Strpljivo, traje. - Dr Julka
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:22:09
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Nama je orl za upalu uva dala antibiotik na crp 0.3. Da li mislite da je to stvarno bilo neophodno? Najčešće su upale uha virusne, ali ORL daju antibiotik da bi predupredili razvoj bakterijskih infekcija, komlikacije kod upale uha su ozbilnje. CRP nije merilo da li dati antibiotik ili ne.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:27:56
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Da li je normalno da beba stara 4meseca od rodjenja po danu spava samo do 2 sata i nocu oko 5 sati. Razdrazena i place spava joj se ali kao da je nesto muci mislim da je stomak. Doktori kazu da lepo napreduje u tezini i da to nije problem. Ali beba najvise spava u rukama cim se spusti krece plac ima cesto gasove i ponekad bljucka. Beba hoće topljinu i ljubav. Postoje takvi koji spavaju samo uz Majku. Nosite je, prigrlite je I neka spava na rukama. Proći će taj period.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 6.12.2025 2:29:35
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Pozdrav imam bebu od 7m preko dana sve vesela, a nocu samo place spava i place tako vec 15-tak dana hvala! Ja bih je prigrlila uz sebe, i neka tako spava. Treba joj topline. Bitno je da pije, jede, mokri i ima stolicu.
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠta će dete naslediti od vaše svekrveDete dobija genetski koktel, a od bake mu sleduje 25%, ali sve zavisi koliko će se to odraziti na dete tokom odrastanja.
Anketa
polsandradraxDA LI VAM JE BITAN POL DETETA?DA (
20%)

NE (
80%)
Ukupan broj glasova: 65Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!