|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 76 77 [78]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajte Pampers pedijatra
19.1.2026 14:56:17   
Pampers pedijatar

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Poštovanje diječak 10 godina imao povredu koljena otprilike prije 3 mjeseca preporučene obloge danas na turniru odjednom opet jaka bol i ima blagi otok i bol ne može ići uz stepenice zategnuta kao noga nema bol uopće dok miruje samo kad napreze kad je dize opet ćemo doktoru sutra se naručiti.hvala na odg.zsbrinuta mama

Naravno da ste zabrinuti,da li je koleno slikano, da li ste bili kod decijeg ortopeda da on kaze svoje misljenje, on je jedini merodavan, molim vas odmah kod decijeg ortopeda na pregled.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1926
19.1.2026 15:03:41   
Pampers pedijatar

Djete je jako izbirljivo po pitanju jela i ima jako loš apetit.probali smo apetito,b-complex,plibex....
Sto biste mi preporučili da se potakne apetit?
Djete 11,5godina visok 160 i 40kg
Hvala

Sta da vam prepoucim, nek jede sta hoce ali u normalnoj kolicini, oni u tom uzrastu stalno nesto izmisljaju, nece ovo nece ono. Imala sam jednog koji je stalno jeo samo spagete bez sosa, nije jeo nista vise, majka je plakala, a ja se hvatala za glavu. Porasto je, ima 2 metra, lep momak.

Direktna veza do poruke: 1927
19.1.2026 15:05:17   
Pampers pedijatar

Kako se izboriti sa nekom vrstom histerije u dve i po godine?

Ne znam, molil vas pitajte decijeg psihologa.

Direktna veza do poruke: 1928
19.1.2026 15:10:52   
Pampers pedijatar

Srdačan pozdrav doktorko ,zanima me za stariju devvojcicu 8 godina ima bolove mesecima u grudnom košu tačnije izmedju na sredini malo.ispod oko želuca bol se širi ispod levog i desnog rebra .

Molim vas neophodan je pregled decijeg gastroenterologa. Deca oboljevaju i od gastritisa i od ulkusa, morate to rascistiti. Pise u knjigama da ima u tom uzrastu mnogo vrsta bolova u abdomenu, nepoznatog uzroka. Ali vi cete prvo konsultovati decijeg gastrenterologa.

Direktna veza do poruke: 1929
19.1.2026 15:16:55   
Pampers pedijatar

Za mladju bih pitala kako utvrditi da li postoji astma i da li je izlečivo imala je dva puta do sada bronhitis napunila 4 godine koristimo pumpicu svakodnevno

Postoje deciji pulmolozi koji nakon ispitivanja ce vam sa sigurnoscu reci da li je Asthma ili ne. Ko vam je dao pumpicu svaki dan. Da li ste radili spirometriju, alergo probe. Za vas postoji samo misljenje i objasnjenje decijeg pulmologa

Direktna veza do poruke: 1930
19.1.2026 15:23:38   
marketing RR
Poštovanje,
dečak pet godina povremeno ima problem sa gutanjem hrane,većinom jede bez problema ali odjednom se desi da se guši hranom koja je potpuno sažvakana pa pola ispljune pola proguta i onda posle čitavog dana odbija da jede,uglavnom se to desi sa mesom ili hranom koja je slično njemu da kažem odvaja na vlakna

(odgovor članu Pampers pedijatar)
Direktna veza do poruke: 1931
19.1.2026 15:24:52   
marketing RR
Poštovanje ne znam kako i na koji način da podstaknem da dete jede samo ima 3,5 god. jede on po malo sa nama ali to nije jelo dok ga ja ne nahranim kašom ide u vrtić ali ništa od toga da nauči kako

(odgovor članu Pampers pedijatar)
Direktna veza do poruke: 1932
19.1.2026 15:25:23   
marketing RR
Kako spreciti čest laringitis kod deteta od 19 meseci?

Direktna veza do poruke: 1933
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 76 77 [78]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 76 77 [78]
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

peglanje bebinih stvari
sneza90

da li peglate sve bebine stvari?od carapica do kapica...

da (51%)

ne (38%)

ponekad (11%)

Ukupan broj glasova: 235

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here