|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 14:56:17
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Poštovanje diječak 10 godina imao povredu koljena otprilike prije 3 mjeseca preporučene obloge danas na turniru odjednom opet jaka bol i ima blagi otok i bol ne može ići uz stepenice zategnuta kao noga nema bol uopće dok miruje samo kad napreze kad je dize opet ćemo doktoru sutra se naručiti.hvala na odg.zsbrinuta mama Naravno da ste zabrinuti,da li je koleno slikano, da li ste bili kod decijeg ortopeda da on kaze svoje misljenje, on je jedini merodavan, molim vas odmah kod decijeg ortopeda na pregled.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 15:03:41
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Djete je jako izbirljivo po pitanju jela i ima jako loš apetit.probali smo apetito,b-complex,plibex.... Sto biste mi preporučili da se potakne apetit? Djete 11,5godina visok 160 i 40kg Hvala Sta da vam prepoucim, nek jede sta hoce ali u normalnoj kolicini, oni u tom uzrastu stalno nesto izmisljaju, nece ovo nece ono. Imala sam jednog koji je stalno jeo samo spagete bez sosa, nije jeo nista vise, majka je plakala, a ja se hvatala za glavu. Porasto je, ima 2 metra, lep momak.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 15:05:17
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Kako se izboriti sa nekom vrstom histerije u dve i po godine? Ne znam, molil vas pitajte decijeg psihologa.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 15:10:52
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Srdačan pozdrav doktorko ,zanima me za stariju devvojcicu 8 godina ima bolove mesecima u grudnom košu tačnije izmedju na sredini malo.ispod oko želuca bol se širi ispod levog i desnog rebra . Molim vas neophodan je pregled decijeg gastroenterologa. Deca oboljevaju i od gastritisa i od ulkusa, morate to rascistiti. Pise u knjigama da ima u tom uzrastu mnogo vrsta bolova u abdomenu, nepoznatog uzroka. Ali vi cete prvo konsultovati decijeg gastrenterologa.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 15:16:55
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Za mladju bih pitala kako utvrditi da li postoji astma i da li je izlečivo imala je dva puta do sada bronhitis napunila 4 godine koristimo pumpicu svakodnevno Postoje deciji pulmolozi koji nakon ispitivanja ce vam sa sigurnoscu reci da li je Asthma ili ne. Ko vam je dao pumpicu svaki dan. Da li ste radili spirometriju, alergo probe. Za vas postoji samo misljenje i objasnjenje decijeg pulmologa
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 15:23:38
|
|
|
|
marketing RR
|
Poštovanje, dečak pet godina povremeno ima problem sa gutanjem hrane,većinom jede bez problema ali odjednom se desi da se guši hranom koja je potpuno sažvakana pa pola ispljune pola proguta i onda posle čitavog dana odbija da jede,uglavnom se to desi sa mesom ili hranom koja je slično njemu da kažem odvaja na vlakna
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 15:24:52
|
|
|
|
marketing RR
|
Poštovanje ne znam kako i na koji način da podstaknem da dete jede samo ima 3,5 god. jede on po malo sa nama ali to nije jelo dok ga ja ne nahranim kašom ide u vrtić ali ništa od toga da nauči kako
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.1.2026 15:25:23
|
|
|
|
marketing RR
|
Kako spreciti čest laringitis kod deteta od 19 meseci?
|
|
|
|
Anketa
peglanje bebinih stvarisneza90da li peglate sve bebine stvari?od carapica do kapica...da (
51%)

ne (
38%)

ponekad (
11%)
Ukupan broj glasova: 235Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!