Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 7.1.2017 23:08:52
|
|
|
|
branki*
|
cao i od mene..mi bili kod mojih do sedam sati skoro..bilo lepo,bio mi i brat sa zenom i bebicom..sad moji polegali,ja zavrsavam tortu,napravila fil za sarme,slavimo sv stefana,imamo goste,necu stici sve,moram ovako..stavicu tortu na terasu,nece joj biti nista do prekosutra..bas me ceka puno posla sutra..
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 7:56:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric Mi juce ceo dan bili kod mojih, ostavili devojcice par dana. Izadjoh da sirim vea i popijem kafu al ne vidim smisao da sirim vec na -15
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 9:07:05
|
|
|
|
branki*
|
jutro! i ja mos ves sirim na terasu na minus,izmrzne,posle ga samo malo unesem i bude ok. jao,osladilo mi se ovo kasno ustajanje,ne znam kako cu na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 9:11:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutrooo. Mi ustali u pola 7,svako jutro u isto vreme. Mm ode u prodavnicu ja po nešto sređujem njih dve se igraju. Zima je bas bas...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 9:29:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro i ovde. Ne susim napolju ves. Smrzne se. Samo na radijatore. Nas dve se spremamo za put. Branki, lepo provedite slavu u zdravlju i veselju. Sutra cu da vodim Sofi na kontrolu.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 9:30:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Branki kad slavite? Sanjice znaci idete po malenu?Iznenadice se duša mala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 9:46:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volimo da priredjujemo iznenadjenja. Posebno nasoj deci. Bas cemo da se natrontamo jer je bas hladno. Poneli smo dva cebeta za decu Cim rucamo nazad. T moram ove nedelje da vodim na klizanje. Obecala sam joj. A sledece nedelje rodjendanko, na Bogojavljenje. I Ljisina mala slavi tada rodjendan.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.1.2017 9:53:55 >
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 9:57:43
|
|
|
|
branki*
|
slavimo sutra,svetog stefana. a,16.je boki rodjendan,kad dodje januar,bas nas pritegne.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 10:10:29
|
|
|
|
emicaa
|
mi smo jutros ustali u pola 6,lose mi je koliko mi se spava.Veceras u 9 na spavanje.David sutra ide na vakcinu,vaganje i mjerenje.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 14:47:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa koliko imas radiajtora kad tis av ves stane Salim se, ja malo po radijatorima ali to nije 1o ti deo. Danas sam unela susilicu i odnela u deciju sobu pa tamo sirila jer svakako je prazna one nisu tu. Inace kupila sam devojkama klizaljke preko Limunda, jedne su savrseno nove, a druge su kombinacija rolera i klizaljki o al ce se obradovati kad dodju kuci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 15:43:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
anck sad si me nagovorila da ih prebrojim Jedan u dnevnoj, decijoj kad ne spavaju, u spavacoj, kupatilu i trpezariju. Ako ima previse vesa ostalo ostane u masini dok se ne osusi jedan deo. A jako brzo se susi jer su vreli radijatori.Dok sam imala.susilicu sve stavim na nju i u dnevnu postavim. Susilica mi se polomila. Ne bih se usudila da susim na terasi. Koja je poenta da mi se ves smrzne na terasi. Mozda ti imas manje radijatora. Mi se vracamo od mojih. Teodora se prvo zbunila kad me je videla, a onda vrisnula i skocila da je uzmem. A tek kad je videla Sofiju jedno pola.sata ju je grlila.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.1.2017 15:46:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 15:53:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, mogu da zamislim to grljenje :) Meni se bas dosta vesa nakupilo, bice od prekosutra veselo kad krenem sa pranjem i susenjem.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 15:58:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, jel ne ukljucujes ovih dana masinu zbog praznika?
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 16:13:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam jedino preskocila da ne sirim na bozicno jutro jer smo isli kod mojih,a i do tada sam sve sredila, a i ja to ne smatram radom jer masina pere. Pa imam isto jedan u dnevnoj, jedan u spavacoj, sobici , kupatilu ali nema sanse, tako si susila do sutra. Kad znam da mi nece niko dolaziti znam i po stolicama da sirim Na kraju krajeva rasirim napolju da se ne bi guzvalo po masini, i kako praznim radijatore tako ubacujem.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.1.2017 16:16:25 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 16:31:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Stolice se podrazumevaju Sto se tice Anck isto radim. Masina pere. Nista na ruke ne perem. Jedino ne peglam.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 18:21:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Jao Sanjice kako je to divno,sestre se mnogo vole. Ja imam dve rođene,to je neopisiva ljubav. Za njih bi život dala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 19:53:29
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice ja samo mogu da zamisljam koja je to ljubav izmedju njih dvije. Teodora Davida obozava,ali mislim da je sestrinska ljubav jos veca
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 8.1.2017 20:08:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ove dve sam spakovala. Uskuskala sam se pod cebe. Malo citam, a malo gledam bridzit dzons po stoti put. Mm ode na slavu.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 9.1.2017 0:36:20
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Slažem se da je sestrinska ljubav najveća i divna, i ja imam sestru i imam 2 devojčice pa znam Tako i one kad se ne vide,samo traže jedna drugu, a kako se tek raduju jedna drugoj Danas sam se namučila sa želucem Ne znam više šta da radim sa sobom! Mm me šalje kod lekara, a glupo mi je da idem kad bi ovo u trudnoći trebalo da bude "normalno" ne mogu puno da jedem,kiselinu imam od skoro svega, imam i mučnine, ali bolovi u želucu Kako nakupite toliko veša da nemate gde da ga sušite? Ja nikad ne uključujem više od 1 mašine dnevno,koliko god da ima veša,baš zbog toga.
< Poruku je uredio Mariya -- 9.1.2017 0:37:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 9.1.2017 7:13:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroo uz kafu! Juuuuu sta je ovo napolju...kako mi je drago ato ne moram iz kuce nigde
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 9.1.2017 8:08:15
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamike. Branki srecna krsna slava! Pa ja ne ukljucujem masinu za praznik, ne znam, nikada nisam, ne mogu ni sada. Vesa hvala bogu ima za izvoz, nece pobeci pranje. U stanu se oseca da je hladnije, temp je ok, po ugovoru, ali je hladno, meni bar.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 9.1.2017 8:28:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Mm sad ode na posao, danas nešto kasnije jer ostaje duže popodne. Ja išla do prodavnice i smrzla se,ovo jw da se ne izlazi iz stana. U stanu nam je bas fino, toplo. Sad cekam drugaricu da pijemo kafu pa da kuvam neku čorbicu za ručak. Branki srećna slava, da slavite dugo godina u zdravlju veselju i slozi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 9.1.2017 8:41:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bogami Voci, mi bi se podavili u vesu, petoclana porodica, haos vesa, vecito Uhh rucak... smisljam jos sta bih.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.1.2017 8:42:27 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 9.1.2017 8:45:52
|
|
|
|
branki*
|
hvala,voci nije te bilo juce,bas sam mislila na tebe! je l nam eca u bosni ,nema je? masem vam i begam,sneg opet pada,nadam se da ce produziti raspust.
|
|
RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 9.1.2017 9:00:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O Branki sretna slava! Ja odoh da stavim drugu kafu, onu prvu kao da nisam ni popila,ne znam sta cu od sebe danas, hladno citav dan po kuci...smoricu se
|
|
|
Anketa
ImenaBarbaricaKoje vam se ime najvise svijda?Vuk (
21%)

Lazar (
19%)

Filip (
25%)

Petar (
14%)

Pavle (
21%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!