|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/17 [chat]
6.3.2017 18:17:36   
Ana RR
Mati, panadol je za mene kao bombona, ne deluje ništa.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 251
6.3.2017 18:52:30   
mati
A meni samo on pomaze. Otkrila sam pre par god posle primanja tetanusa. Imala sam jako losu reakciju, dr kaze da je to reakcija jedan u milion,i bas mene da pogodi. Nisam mogla ruku da maknem, ali Panadol je to resio.
Mada je i mm kao bombonica.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 252
6.3.2017 20:07:36   
suzi kju
Mati ja ne radim ja od pre trudnoće pa trudnoća i evo imaju po godinu ipo.
Smucila mi se svakodnevnica a znam da će mi se jako brzo smuciti i posao. Ali dobro. Radicu dve nedelje pa na godišnji, pa ću raditi mesec dana pa drugi deo starog godišnjeg pa opet avgust me radim.
Mislim da će mi biti ok tako. Samo da deca budu zdrava.
Meni prolete dan. Crkla sam a ništa specijalno nisam uradila i tako svaki dan Uh.
Bas zbog ovog rintanja do u nedogled se meni ide na pošao. Sve ću stizati i kada budem radila.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 253
6.3.2017 20:28:06   
mati
Suzi u potpunosri te razumem. Sve dosadi...
Ali kad bi mogla da biram izabrala bi da budem sa decicom i da ne moram da ustajem na alarm.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 254
6.3.2017 21:46:33   
suzi kju
Nije tu samo u pitanju da mogu da biram. Pod znakom pitanja je da li bi uopšte i dobila produžetak jer ni na prošloj komisiji nisam imala predlog za produžetak.
A veliku ulogu igraju i finansije, em veća plata kada radim, a tom većom platom sticem uslov da refinansiram kredit i smanjim ratu za nekih 7-8 evra.
U suštini i ja bih volela da sedimo kuci, primam platu, uživam sa decom. Ali nije sve tako jednostavno.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 255
6.3.2017 21:48:47   
Sanjica26 RR
Obrni okreni mora da se radi. Ipak dve plate znace.
Sutra jovo nanovo sa poslom. I tako u krug.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 256
6.3.2017 22:14:46   
Duškić
Kad pomenete posao, jaaaoj..Ja sam se totalno odvikla. Prvo sam bila na trudnickom , nakon treceg meseca..onda porodiljskom, posle produzila . Pa se vratila malo , pa odmor mesec dana, pa bolovanje malo, opet nekih nedelju dana. Onda ostanem trudna drugi put..I etoe sad opet na porodiljskom do juna..user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 257
6.3.2017 22:27:54   
Anck Su Nmaun
Laku nov mamike ..samo da vam mahnem odoh da lalam!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 258
7.3.2017 6:32:36   
IvanaSK RR
Dobro jutro, mame!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 259
7.3.2017 7:27:05   
Sanjica26 RR
Dobro jutro moje drage mamite.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 260
7.3.2017 7:29:40   
Skockica
Dobro jutro. Malisa spavao od 1 do pola 4 onda se budio oko pola 5, sikio i zaspao evo ga sad opet budan, lezi kod tate. Ali ja jos guram nije strasno.

Vasija baka odvede danas u vrtic, dobro da se fino iskace i izigra sa drustvom, bas je ovih dana kao kucence po kuci, stalno jurio i skakao. Mama ga je izvodila malo ali i dalje puno energije, blesavo moje.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

Direktna veza do poruke: 261
7.3.2017 7:40:33   
suzi kju
Dobro jutro. Ja sam se prilično naspavala. Mm je ustajao a i nisu se puno noćas ni budile.
Sad će kafa pa posle jovo nanovo kao svakog dana.

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 262
7.3.2017 8:05:51   
Sanjica26 RR
Moje su otisle u vrtić. Moram sve redom da obavim. Danas mi kobajagi dolazi direktorka. Četiri puta sam je zvala. Nikako da dodje. Ako i sad ne dodje rekao je pomoćnik da je ne zovem.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 7.3.2017 8:06:20 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 263
7.3.2017 8:25:35   
emicaa
Jutro,David se budio u 3,pa u pola 6 i konacno u pola 7.Dora samo jednom,oko pola 4 mozda.
Ne mogu da vjerujem da je srecku vec osam mjeseci,gledam ga i mislim gdje ona moja mala bebica user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 264
7.3.2017 8:36:06   
Duškić
Dobro jutro!! Emice, proleti i moj za nedelju dana puni 8 mes. Moju malu sad mm odvede u vrtic..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 265
7.3.2017 9:08:25   
IvanaSK RR
Izadjem na mail, 890 mailova! Pratim teme sa rr a nemam pojma kad sam to pritisnula. Trebaće vremena da obrisem user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 266
7.3.2017 9:25:20   
Mala Elena
Duskic bas lepo user posted image tako sam ja, samo sto nisam imala pravo na te godisnje da iskoristim samo su mi platili jer meni kada se zavrsi porodiljsko zavrsava mi se i ugovor o zaposlenju, posle prelazim na angazovanje gde mi je i manja plata za nekih 10.000.
Suzi, razumem te potpuno. Vidis , kod mene je obrnuto , sada na porodiljskom imam vecu platu nego ako se vratim na posao.

Direktna veza do poruke: 267
7.3.2017 10:33:33   
emicaa
Ivana ja ih kontrolisem jednom sedmicno ,ako nesto cekam onda svaki dan pa usput i brisem.
Sad mi zaova pise,djeca joj zaspala sinoc u pola 10,u 10 ih isla buditi.Kazem sta im radis pa tako spavaju,da i moji samo jednom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 268
7.3.2017 10:51:26   
Milena18
Dobar dan, žene!
Meni je M jutros pala sa kreveta. Bila se uplašila i plakala je par minuta, a posle se već smejala i igrala. Ona je dobro, ali ja se osećam baš loše, samo mi se plače. Prebacila sam je jutros kod nas u krevet, mm otišao na posao, obe smo bile budne i ne znam ni kad sam zaspala, uglavnom ona je otpuzala do ivice kreveta i pravo na parket. Ima i malu modricu na obrazu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 269
7.3.2017 10:56:15   
emicaa
Milena moze se svakome desiti.Bitno da je ona vesela.A vjeruj mi da joj to nece biti zadnji put.Iscitaj i temu o tome,svasta je pisano user posted image sta kad beba padne sa kreveta
Juce je sekunda falila da david padne sa sofe a ja sjedim pored njega.Gledam ga a ne registrujem sta radi

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 270
7.3.2017 10:58:24   
Milena18
Hvala, Emice, sad ću pregledati temu. Još sam u šoku.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 271
7.3.2017 11:02:17   
Sanjica26 RR
Milena, desavalo se svima nama. Samo je prati i smiri se.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 272
7.3.2017 12:50:59   
Maraj
Dan mame. Ja sad sela. Napracila sam tortu za sutra. Onu princess vanilu. E sad ja ne znam iz kog razloga se meni stvore gromuljice u filu. Sve uradim kako pise. Dakle pokrijem fil sa pvc folijom da se ne stvori ona korica , al kod mene uvek ima gromuljica user posted image

Direktna veza do poruke: 273
7.3.2017 13:14:42   
vocicana
Dolbar dan mamite.
Mi smo nemirni za medalju.
evo ga uprsavo me ujeda za ruku od besa. Nije oka sklopio, spavao u kolicima, cim smo usli u stan, oci kao tiganji. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 274
7.3.2017 13:29:03   
Anck Su Nmaun
Dan mame
Ja uspavala.malisu pa malo prilegla pored njega... izmori me za medalju!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here