dunja RR
|
Mi idemo redovno kod zubara u DZ (na 6 meseci kontrola), ne sećam se otkada, rano smo krenuli, jer je on prvo polomio keca u parku (pao na beton, i okrnjio gornjeg keca), pa onda mu igraonici izbili 2 zuba (to su mu na fakultetu pratili, i učvrstiše se na kraju), imao je par popravkica, neke sitne tačkice koje dr nije htela da ostavlja, ok je prošlo, dobio je i diplomu od dr /kod nas u DZ imaju spremne diplome, lepe, šarene, ali ne daju svakom već samo hrabrima). Sestra koja radi sa našom dr kaže da čak ni unuku nije htela da da diplomu jer svaki put prevrišti. Išli smo jednom davno i privatno kod dr Vojinovića, ali bili nam skupi oni njegovi paketi i ne znam koliko je to baš neophodno svakom detetu (mislim na one koji nemaju cirkularni karijes), a onda smo shvatili da imamo divnu dr u DZ, i Sava se stvarno raduje svakoj kontroli. Dr obavezno premaže nekom jagodicom zube na kraju, i on jedva čeka taj završni rad, tj. ukus Bili smo na kotroli u oktobru, a onda ga vodih i pre deset_____ak dana, jer mu donje (stalne) jedinice rastu ukrivo, čisto da dr pogleda. Nša dr je trenutno na nekom dužem bolovanju, primila ga druga dr, isto fina, i kaže tako je kako je, nema tu šta da se dira sada, posle će proteza ako bude trebalo. Bebu nisam vodila, nema zube još, to tek kada izađu, jel tako?
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2019 15:49:07 >