Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 24.6.2020 10:21:33
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nisam za to, bolesnika ima svuda, a neki ljudi preteruju.Bukvalno kace svaki trenutak. Pitam se gde je tu i tima i zar dete zaista zeli da ga majka i otac "kace" 24h.zvuci smesno ali je zaista tako..
|
|
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 24.6.2020 12:56:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Slike dece, ne samo beba... Vrlo diskutabilno. O Sve mi je ok... Osim slika npr gdd su deca naga, ili polunaga, i to da objavi roditelj. Mislim ne razumem. Slažem se sa tobom mama jo. Ja sam sokirana koliko ljudi ne vode racuna i kace slike dece koje nisu za drustvene mreze. I to sve zbog skupljanje lajkova. Stvarno ne razumem.
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 24.6.2020 23:58:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama Jo, slazem se sa tobom. Ja ne volim to slikanje po bazenima i decice u kupacim ili bez njega cak. I razne druge varijante.Ne mogu to da shvatim.
|
|
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 25.6.2020 8:17:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to, nekako mi je bespotrebo. Bar sada ima viber, pa mozes dragim ljudima, babi i dedi da saljes svaki pokret koji ti beba napravi, ili prosto pravis fotke za svoj porodicni album uspomena. Nema potrebe bas da se kaci tako javno. Ja imam drustvene mreze i samo ponekad stavim neku fotografiju. Eto kad mi je neka fotka bas lepa, ili tako. Ali dobro, svako ima svoje :)
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 8.9.2020 23:05:33
|
|
|
|
mikica88
|
Nisam neko ko voli preterano fejs. A bebe po drustvenim mrezama da kacim ni slucajno, nisam ni slike mojih dragih bebca a necu sutra ni svoju bebu fotkati i kaciti na fb.
|
|
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 8.9.2020 23:24:26
|
|
|
|
emicaa
|
Evo,razapnite me ali ja ovo moram napisati. Meni je puno gore kad neko ima profil na nekoj drustvenoj mrezi,ali ne stavlja nista nego je koristi samo za njuskanje pi tudjim profilima.Ja objavljujem djecije slike,bez golotinje naravno.Sve je zakljucano tako da niko ko mi nije prijatelj ne vidi,a ako nekoga ne znam i ne prihvatam ga
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 9.9.2020 8:13:31
|
|
|
|
jess021
|
Emice, slazem se u potpunosti. Poenta je sto ljudi nemaju meru ni filtere sta da stavljaju a sta ne.
|
|
RE: Slike beba na društvenim mrežama 12.9.2020 7:54:27
|
|
|
|
branki*
|
Ja licno nemam nista protiv,niti mi smeta,niti me zanima.neka kaci ko sta hoce. Ali,moguce da ima puno budala koje to gledaju iz drugacijih pobuda.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPodgrevanje maminog (humanog) mlekaPonekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.