Mariya
|
Dan mame! Evo da vam se javim! Kod nas je ludnica, sa njih troje ni ne može drugačije. Trenutno smo svi bolesni, mislila sam da je H dobro međutim, posle 4 dana joj se pogoršala prehlada. L ne nosim ni na terapiju, ima temperaturu. Lu danas nosim u vrtić, krenula je u predškolsko!! Mm počeo da radi, danas počinju majstori da rade na spratu, pravimo sobe za decu. Za vikend idemo u svadbu, 2 rođendana, a sledeći vikend mi slavimo rođendane devojčicama i krstimo L. Ostalim danima vrtić, mm posao, nama terapije, u međuvremenu ručkovi,hranjenja, dojenja,rođendani, posete, dolasci, odlasci, bolesti i tako prolazi dan za danom. Ništa ne stižem. Za L mi 4 ruke bilo malo, pa više ne uspevam da vas čitam ni dok ga dojim. Inače propuzao je, sedi od 5,5 meseci a juče se podigao uz krevet da stoji Rukica super napreduje, to što sa srednje teškom do teškom lezijom ruke puzi pre svojih vršnjaka je pokazatelj njegovog napretka i mališa je opravdao i pokazao da je zaslužio svoje ime, zaista se lavovski bori! Inače nam je ovo 6 mesec terapije, dozlogrdilo mi je već mnogo. H priča kao velika, preslatka je. Svaki dan se oduševimo kako je bistra, pametna, koliko toga zna a ništa je ne učimo valjda tako srednja deca prođu, samo upijaju Lu je jedva dočekala vrtić, sad viđa drugarice, na raspustu je stalno htela da ide negde, samo mi se javi gde je i ode, nema je po ceo dan. Trenutno vozi rolere, to joj je nova opsesija. Odoh na roditeljski, pisaću vam ako ugrabim vremena još.
|