Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 7:47:58
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro mame..ja budna deca soavaju
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 7:54:22
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Duškić što te nervira Zato sto gleda neke gluposti po internetu, pa je pocela tako da se ponasa. Da pisti, da se ljuti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 8:00:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mame drage. Mi ustale oko pola 7,mm ode na posao, danas je dnevna tako da smo ceo dan same. Jutro je divno, evo me u pižami na terasi pijuckam kafu a njih dve se igraju. Uh more.. .Mi ove godine ne odosmo, zeznula bas kupovina auta. Zato sledeće godine je to obavezno. I meni se ide a i zbog dete, obožavaju vodu. Kako je prošao prvi dan u školi, jel bilo treme? Pretpostavljam da ste više vi mame imale tremu nego deca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 8:06:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro Suzi. Zar si sumnjala Suzi. Tek je danas meni lakse. Moja Sofi se probudila. T spava. Trebalo bi da sw uhvatim u posao. Imam svasta nesto. Mama mi sutra dolazi. Jedva cekam. Danas smo same i tako.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 8:11:51
|
|
|
|
krin 40
|
Duškić to samo faza.Moja N sada govori OMG.Ja od toga šizim.Sanjice znači prošao fino polazak😁 Suzi i ja jedva cekam.Proslo leto sam bila trudna,ovo imam bebu
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 8:24:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjice nisam sumnjala uopšte, zato sam i napisala. Meni nekako bude i žao kada krenu u školu, obaveza oko odlaska u školu, pa domaći. Sada igra prelazi u drugi plan. Ali sve je to normalno i sastavni deo života. A istovremeno i divno imati djaka, znam da ste sve ponosne mame djaka (bilo da su manekenke ili fudbaleri )
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 9:08:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krin, T je odusevljena. Videcu koliko ce da je drzi kad budu krenuli intenzivnije da rade.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 9:10:31
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro mame. Mi smo bas lose spavali nocas. Nije mogla da dise, a nece da izduva nosic, nije mi dala ni Fitobalm da joj namazem, bas se namucila malena. Od jutros pocinje i da kasljuca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 9:22:00
|
|
|
|
krin 40
|
Daco bezveze.Svako jutro neko detence prehladjeno.Sta je sa Sarav
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 9:46:38
|
|
|
|
dddaca
|
Ne znam, nema je da se javi. Nadam se da je detetu bolje. Moja odbija i da jede. Hoce cips
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 9:50:09
|
|
|
|
krin 40
|
Pa daj detetu čips.Nije baš zdrava hrana ali ako već neće ništa drugo
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 9:53:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, hoces da te lincuju? Detetu cips za doručak Nadam se da je dete od Sarav bolje... Dddaco, skuvaj joj cajic i plazmu daj.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:00:57
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana a da spremi cia semenke?hahaha..detetu se traži nešto slano.Čips je od krompira
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:04:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bez semenki nista Chia, chua i ostale.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:12:18
|
|
|
|
dddaca
|
Ha, ha, Ivana, isto mislimo. Evo je gricka plazmu i skuvan joj je caj i sad citam sta ste pisale . Ma dacu joj i cips posle, samo nek jede nesto. Ali za dorucak ne moze I dala bih joj ja rado i chiu ali to je gospodjici vec bljak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:16:50
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana poznaje tu tematiku ja sam ljakse za te stvari,hahaha
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:19:27
|
|
|
|
dddaca
|
Joj, necete verovati. Dok kuckam ovde okrenuta joj ledjima, cujem mmmm njam, i mislim gladno dete cepa plazmu, a ona zgrabila kesicu sa cipsom Sad ce Krin da kaze, pa zna dete sta je dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:20:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, ajde, pa moram i ja u nečemu da budem dobra Znate kako maca jede semenke, prepelicje jaje, ulje od avokada... Ma ubija
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:24:15
|
|
|
|
krin 40
|
Ti jedi prepelice a Maca je ljakse ko i ja.Jede dete luka i slanine,hahaha.Ddaco ti i ja dok iskucamo na ringeraji deca će da počnu da jedu i nameštaj u nedostatku prave hrane,hahaha
< Poruku je uredio krin 40 -- 2.9.2017 10:25:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:24:38
|
|
|
|
dddaca
|
Ti to ozbiljno ili...?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:26:35
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Ti to ozbiljno ili...? Šta?Za nameštaj?hahahaha
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:32:25
|
|
|
|
dddaca
|
Ma ne, kucale smo u isto vreme, pitala sam Ivanu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:35:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha hahaha hahaha, slatko se nasmejah Moja maca voli luk i slaninu, slabo jede chiu, chua i tako to
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:35:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I Ivana je bas ozbiljna
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 10:40:49
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro, tvoja bar nesto voli. Moja nece ni chiu ni slaninu. A dok je bila kao Maca samo je otvarala usta, sta god da joj prinesem. Nije birala uopste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNi strije, a ni stanje vagine, za nju nisu...U svojim objavama redovno pokazuje područja na stomaku, zadnjici i nogama, delove tela koje većina drugih influenserki k...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?