Mariya
|
Veče mame! Jao Milena, kad je to bilo kad sam ja mogla da čitam... pre nekoliko godina Ja nemam vremena ni avonov katalog da prelistam, novine samo gomilam, redovno uzimam lepotu i zdravlje i blic ženu. E lepotu sam pročitala majsku, ostale stoje i čekaju, kao i blic žene iz septembra. Jer kad imam imalo vremena onda gledam PLL, a i to gledam po 5-6 dana jednu epizodu, svaki dan po nekoliko minuta Danas sam bili u savetovalištu, primili 3.dozu pentaxima i hep. B, izmerili se, dr ga pogledala i oduševila se koliko koristi ruku Nema T ali je topliji nego inače pa sam mu dala eferalgan, možda se ukomira pa me časti sa više od 2 sata spojenog spavanja... Neopisivo sam umorna. Sve me boli. Danas na sekund nisam sela. Ustvari jesam, sedela sam 10ako minuta dok sam pregledala slike se krštenja i rođendana, a i tu je Lu skakala po meni, a L pokušavao da mi uzme slike. Eto kako ja odmaram. Ujutro ustanem, spremim doručkove, čajeve, popakujem mašine, ustaju deca pa ih hranim, onda savetovalište, pa sam išla po papire za komisiju, predala putne za L, otišla da zamenim garderobu koju smo dobili za rođendan ane odgovaraju nam veličine, apoteka, brza kupovina u rodi, sreća, L je bio dobar i spavao, tako da sam ga ja nemajka ostavila u autu i obavila svoje. Kad sam došla kući, kuća u haosu, muž leži bolestan (a znate kakvi su bolesni muževi ) spremaj ručak, kuću, hrani,doji,uspavljuj, juri decu i dok trepnem 8 sati je i spremam večeru, kupam ih i uspavljujem. Ludim već. Da malo razbijem svakodnevicu, skoknuli smo Lu, L i ja u Segedin u utorak. Svašta sam im kupila, a što je najbolje, kupila sam zimske jakne za obe devojčice za 25€!! Luci cipele, pantalone, za L isto. Ručali, malo se igrali i kući. I onda me kući sačeka sve ono od čega sam pokušala da pobegnem spremanje,hranjenje,sklanjanje, raspremanje. Sutra opet sve isto, a moram nekako da trknem i do sestre, ne znam ni sama kako ću. Uh, pitam se koliko puta će me mališa probuditi noćas. Da otvorimo kladionicu?ja tipujem otprilike između 17-20 buđenja Laku noć mame, bolje da spavam dok spavaju i oni.
|