|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2020 22:37:36   
pari
Opet ja sa pitanjem :) pravila bih neku tortu sa slatkom pavlakom, neku ne mnogo komplikovanu, sočnu :) imate ideju?



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1451
   RE: Pričajmo o hrani...
7.1.2020 3:02:15   
pari
Pravila sam čokoladnu mus tortu sa sajta milin kuvar, divna je!



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1452
   RE: Pričajmo o hrani...
7.1.2020 14:13:02   
mama Jo
Super pari, bas cu pogledati koja je to torta.
Ja sam sa slatkom pavlakom pravila neku sa bananom i cokoladom, ne secam se tacno recepta, mogu pronaci.
A znam za onu najjednostavniju na svetu kad se umuti slatka pavlaka i redja se preko piskota a izmedju neko voce stavis

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1453
   RE: Pričajmo o hrani...
7.1.2020 14:29:41   
pari
Ova je baš lepa,ja sam pravila bez voća jer moja deca ne vole torte sa voećm ali mislim da je jo lepša sa voćem



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1454
   RE: Pričajmo o hrani...
19.1.2020 15:46:18   
Sanjalicaaa
Imate li neki lep recept za slani kuglof? I neki slatki cokoladni. 

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1455
   RE: Pričajmo o hrani...
19.1.2020 15:58:37   
Sanjica26 RR
Sanjalice, sladak kuglof pravim po ovom receptu 

Kuglof

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1456
   RE: Pričajmo o hrani...
19.1.2020 16:07:51   
Sanjalicaaa
Hvala Sanjice. Ovaj cokoladni izgleda bas njam. Ulazi u najuzi izbor. 

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1457
   RE: Pričajmo o hrani...
19.1.2020 16:12:24   
Sanjica26 RR
Meni je ukusan uz neki lep caj 🙂



_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1458
   RE: Pričajmo o hrani...
2.2.2020 14:09:47   
mama Jo
Ja s' teme na temu, malo o preljubi malo o domacinstvu user posted image

Uglavnom,vi koje koristite beli luk u ishrani, je l' ga stavljate odmah npr.u dinstanje, ili ga dodate na kraju?
Ceo cen ili iseckate? Je l' bolji onaj u granulama?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1459
   RE: Pričajmo o hrani...
2.2.2020 14:16:19   
milicicak
Mama jo, zavisi sta kuvam ali generalno pravilo je da koristim svezi.


U besamele stavljam izgnjeceni, kad pravim jela sa crnim lukom kad meljem crni luk dodam i beli, u buraniji seckam 😁 i uglavnom stavljam na pocetku kuvanja

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1460
   RE: Pričajmo o hrani...
2.2.2020 14:16:51   
Ana RR
Mama jo, koristim i svež i u granulama. U kuvana jela ga izrendam, pred kraj dinstanja luka npr, ako ga dodajem brokoliju koji pečem u rerni onda stavim ceo ili isečem na polutke. I tako pečen je ukusan, skroz drugačiji nego u kuvanom jelu.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1461
   RE: Pričajmo o hrani...
2.2.2020 15:10:52   
mama Jo
Super, hvala vam, navele ste jela koja i ja pravim cesto tako da ce mi vasi saveti koristiti user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1462
   RE: Pričajmo o hrani...
2.2.2020 15:21:48   
branki*
ja svezi,imam i u granulama,ali mi je lepsi svezi,obavezno iseckam ili izgnjecim,jer nece da da svoju aromu ako se ne isecka da pusti sok.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1463
   RE: Pričajmo o hrani...
2.2.2020 19:12:46   
nata11
Iseckan cen kada pravim sos (prvo njega stavim na malo ulja) a za sve ostalo u prahu. 



_____________________________





(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1464
   RE: Pričajmo o hrani...
2.2.2020 19:21:29   
Didy
Uglavnim svež dodam na kraju, usitnjen (u blenderu, ili propustim kroz ono sito za beli luk). Granule ne koristim. 



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1465
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 0:59:19   
MamaNecaVo
Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno. 


(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1466
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 1:47:53   
Didy


IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo

Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno. 





Ja u potaž stavljam isključivo svež, jer svakako štapnim mikserom usitnjavam sve za potaž čorbu. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 1467
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 12:07:39   
MamaNecaVo
Stavim ja svez na maslinovo posle dodam malo jer volim beli luk. 😁


(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1468
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 19:04:10   
branki*
Ja ga obožavam. 

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 1469
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 19:22:26   
branki*
Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv? 

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1470
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 19:49:34   
Ana RR
Branki, ja ga pečem u rerni na pek papiru. Vrlo malo pouljim, solim kada je gotov. Bude lepo krckav. 

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1471
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 21:24:36   
branki*
direktno iz zamrzivaca u vrucu rernu?hvala,anci.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1472
   RE: Pričajmo o hrani...
3.2.2020 23:49:28   
Ana RR
Da, samo istreseš na pek papir i lepo raširiš.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1473
   RE: Pričajmo o hrani...
4.2.2020 0:23:09   
Didy


IZVORNA PORUKA: branki*

Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv? 



Ja sam ga pržila nekoliko puta u dubokoj masnoći. Pravo iz zamrzivača u vrelo ulje. Peče se 5-10 minuta najduže, bude kao iz Meka. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1474
   RE: Pričajmo o hrani...
13.3.2020 9:16:30   
mama Jo
Imate li preporuku za nekog food blogera, insta ili fb stranicu, kuvara... za zdrave recepte? Od koga da,, kradem'' ideje i savete.

I ima li neka od vas receptic za neke ukusne keksice koje bih mogla deci da pravim, a da budu bez belog brasna i secera (sa zamenama za njih).

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Picoline
Ringerajin kuvar: Maraj
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here