Anoniman
|
HVALA SVIMA PUNO! Sinoc nam je bila paklena noc. Nakon mog zadnjeg posta sam zvala hitnu, i stvarno su bili preeeljubazni(imala sam neko gadno iskustvo prije par god kad nisu htjeli da me prime, duga prica). Rekli su da ga odmah docedemo, jer tamo bio i dezurni pedijatar. Dali su mu oko 2 sata dozu adrenalina. Otisli smo kuci, pokusali da ga uspavamo, ali on je i dalje vristao, plakao, cesao se, i nakon sat vremena smo ga opet poveli, gdje je primio lijek protiv alergie, ne znam kako se zove, nesto sa slovom L pocinje. Napokon u 3.30 je zaspao. Opet se vristuci budio u , ninali ga, i do sada je spavao. Proslo mu je crvenilo, ali je jadnicak sav izgreban po licu od cesanja. Zvala sam njegovu dr, rekla je da ga dovedemo ako se vrati osip. Medjutim njoj je sumnjivo zasto je osut samo na nekim djelovima tijela, jer alerija obicno izadje po cijelom tijelu. Nisam pametna, rekli su mi da izbacim omeksivac, bez obzira sto koristim Chicco. cak i deterdzent da izbacim, i da mu samo malo kupke stavljam u robicu, i 2 ispiranja. Sad je otisao kod moje mame, da ja i mm odspavamo, jer ja predvece moram da odrzim predavanje spanskog. Jos jedno hvala svima na pomoci! Eu, tebi posebno hvala sto zivkala tete po BL i glumila da sam ja. hehe, dobro si se sjetila da David krka kao lud kad ti je rekla da ga nahranis.
|