Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 8:01:58
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Nadam se da je i kod vas lijepo vrijeme. Ovdje sunce, a jutros ima dosta minusa. Čim doručkujemo spakovaću sendiča i čaja i odosmo na planinu. Moramo otvoriti sezonu sankanja. 😎 Pari, baš se približilo i duže ćete i ostati. Lijepo. Maraj, kako vi i konjuktivitis, bolje išta? Žene, provedite lijepo nedelju da klincima. Nadam se da ovi što su pravili žurku sinoć još spavaju. 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 8:19:48
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,izvolite na kaficu.Da popijem,pa da dete doručkuje i vozimo je na trening.Pozdrav svima❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 8:37:07
|
|
|
|
pari
|
Bebi, super sto idete na sneg 🙂 I ovde bas hladno ali ja ne znam da li cemo mi negde i gde cemo...obe kasljemo jos uvek... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 9:09:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Nadam se da ste bolje... Ja se druzim sa inhalatorom uz kaficu 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 9:16:40
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,i mi ćemo izgleda da se družimo sa dr.Anđelčić se žali da joj je"bljakasto"kad guta,znači-da poludiš.Neću da je vodim na trening,sva je kilava.E pa muke.Hajd da što pre ozdraviš.Bebi,uživajte na snegu.Pari,hajd da mi budete dobro i srećno putujete i uživate svi skupa.Grlim vas i ljubim sve❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 9:47:01
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro. Ja malo da uhvatim net. Kod mame sam malo , a los signal... Kafica.. Ivanka, ledeno je...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 9:56:45
|
|
|
|
pari
|
Flamingos, mozda uspete da sasecete odmah u startu, drzite se! Nas dve malo po kuci, malo spremam, napravila neki brauni...nesto me mrzi da bilo gde idem... Svim mamama pozdrav!
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 9:59:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,i mi ćemo izgleda da se družimo sa dr.Anđelčić se žali da joj je"bljakasto"kad guta,znači-da poludiš.Neću da je vodim na trening,sva je kilava.E pa muke.Hajd da što pre ozdraviš.Bebi,uživajte na snegu.Pari,hajd da mi budete dobro i srećno putujete i uživate svi skupa.Grlim vas i ljubim sve❤ Jutros poceh da duvm zuto iz nosa i da iskasljavam, izgleda da berodual radi svoj posao. Flamingos, nadam se da nije nista strasno kod A i da ce proci samo od sebe. Pari, pakuj se zeno i putuj sa srecooooom 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 10:01:32
|
|
|
|
pari
|
Imamo jos 6 dana...pakovacu se u petak pred put 🙂 sad samo malo gledam sta imamo, sta bi trebalo da ponesem...
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 10:06:23
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,veliki pozdrav tebi i mami❤.Hvala pari,nadam se,to kod nas dva,tri dana i budemo kao novi.Sliva joj se iz nosića,pa joj bljskasto.Prošlog puta nije ni povraćala,a zna i po nekoliko puta dnevno da povrati svu tu sluz.To je kod nas uobičajeno.Bogu hvala pa nije podložna temperaturama,Oset_ljiv joj taj nosni deo,pisah da ima široke nosnice i sve virusne i bakterijske infekcije joj se tu nakupljaju-to je dijagnoza.Bufite mi vi dobro i da kašalj što pre prođe❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 10:08:17
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivanka,izguraćemo.Super,berodual je dobar,sad da izbaciš sve to i bićeš kao nova❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 10:22:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Hvala Ivanka,izguraćemo.Super,berodual je dobar,sad da izbaciš sve to i bićeš kao nova❤ Nadam se, vucem ja ovo vec mesec dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 10:26:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Kasno legli, rano ustali... sve vam je jasno Rucak, i ostale stvari, i usput smisljamo sta bi danas jos mogli. Uzivajte u nedelji.
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 11:02:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mah, mah. Nadam se da ste dobro. Pari, pakuj se.
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 11:22:56
|
|
|
|
Maraj
|
Ja jutros ispiah al me izbaci Uglavnom L jutros popio drugu dozu antibiotika. Pije na 12h. Opet levo uvo...poslednja upala je bila 1.11. Tacno mesec dana, isto uvo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 11:24:31
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Maraj...stalno mu se ponavlja...Samo da sto pre prodje... Kako si ti?
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 11:34:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Da vidim da si pisala u nekoj od tema da mu je to 4.upala ove godine, zar ne?
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 12:05:49
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Maraj,muke,ljubim da prođe.Pa to,malo,malo pa se ponovi ili upala ili šta god drugo,samo da čovek nije miran.Naše dete jelo,nema baš neki apetit,ali po malo.Sad pije limun,samo ga iscedim i očas ga popije.Svaki drugi dan ga pije.I tako.Hajd da svi ozdravite.Grlim vas❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 1.12.2019 13:09:14
|
|
|
|
lesica
|
Razgovore nastavljmo u decembru OVDE
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNeverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?