|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: psovke
14.3.2010 0:24:40   
majdule
Bio sam kod komšija na kafi i prišlo mi je njihovo dete od 4 godine i ladno me oteralo u pm...ja taman pomislio da ignorišem reko dete ni ne zna šta to znači, ali u tom trenutku mu je komšija zavalio takvu šamarčinu da sam se ja naježio ! nije prošlo 10 sekundi a dete je kroz plač krenulo da mi psuje sve po spisku !!! nasilje nad decom veoma često ima kontra efekat !!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: psovke
14.3.2010 1:00:47   
nina83
Sta da vam kazem, kad moja svekrva psuje kad se umiljava bebi i govori joj da ce je uciti da psuje kad ja ne budem culauser posted image  Ka djoj kazem ( jako se trudeci da to zvuci uljudno) da je nece uciti, ona odgovori kroz smeh da ja to necu ni znatiuser posted image user posted image user posted image  Ja kazem na to, da je psovanje jako ruzno (ponekad se pitam ko je tu baba a ko dete..) i da to nece moje dete izgovarati, barem dok ne cuje na ulici ili skoli.. Ona se samo nasmeje i sledeci put opet ponovi sve isto! Izludecu!

(odgovor članu majdule)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: psovke
14.3.2010 10:25:52   
Anoniman
nina,IDENTICNU situaciju sam imala, ali sa svekrom. Isto sam mu rekla da to ne radi, jer se u nasoj kuci ne psuje, on je rekao da se u njihovoj psuje i da on voli kad deca psuju. Nikad pre toga mu nisam "odgovorila", nisam bila nepristojna, ali sam mu tad rekla "ako vama nece biti strasno da moje dete dobija batine zbog toga sto ga Vi ucite,onda uredu, al cu mu svaki put reci zasto dobija batine". Nikad vise se nije usudio da kaze tako nesto. Da se razumemo, to je bila samo pretnja, jos nikad nisam udarila dete, osim po prstima.

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 28
   RE: psovke
14.3.2010 11:18:09   
nina83
Izgleda da cu i ja morati da budem ostrija sa njom jer me ocigledno ne shvata ozbiljno! S takvim ljudima ne vredi biti fin.. Jeza me hvata od pomisli da mi jednog dana ona cuva dete, ali to je vec druga tema..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: psovke
25.3.2010 12:39:16   
caca81
mm i ja ne psujemo, ali je nasa cerka kad je imala 2-3 godine znala da donese neku psovku od nekud, tada bi joj rekli da je to ruzna rec i da se ne sme tako pricati, kada bi rekla da je to rekao taj i taj, mi bi joj rekli da taj nije dobar, jer dobra deca ne pricaju ruzne reci. Vremenom je naucila koje su ruzne reci i kad prepricava neki dogadjaj, ako je neko opsovao, ona kaze rekao je ruznu rec i nastavi dalje. Tako cu i sinu pricati, jer mi je ruzno kad cujem da ljudi psuju, a kamoli deca.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: psovke
4.7.2010 0:01:49   
Mishica 77
Joj, ja baš dosta psujem...što i nije baš za pohvalu. user posted image Mm ne baš toliko i moj tata ne ali mama daaaaaa. Sveki je mnogo fina ženska isto.
Ne znam šta ću kad Isidora progovori i počne da, ndb, psuje. Prvo će, verovatno, da čuje od nas. Trudiću se ja ali... hm. Neću joj braniti, tim gore. Neću je ni grditi.... Neko gore reče da je pitao dete, kad je opsovalo, šta to znači i zbunio ga. Mislim da je to OK metod. Videćemo.... ne smem ništa da pametujem i tvrdim. O tom, potom.
Mada ako ne čuje od nas, čuće na ulici ili u školici. Deverov malac od 3,5 godinice počeo da psuje, a oni u kući svi extra fini. Bože me sačuvaj da neko opsuje.



_____________________________

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: psovke
25.10.2010 9:22:43   
NadaR
  Milos je poceo da kupi psovke i da ih ponavlja!
Samo ga pogledam i on ucuti ,kao postidi se .
Plasim se sta ce biti kasnijeuser posted image
 


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: psovke
25.10.2010 10:05:52   
Anoniman
Nado, Neša je dva puta ponovio psovku koju je čuouser posted image user posted image user posted image user posted image Samo sam ga ignorisala, kao da nije ništa rekao, i više nije ponoviouser posted image Probaj, možda upali.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 33
   RE: psovke
25.10.2010 11:25:18   
Anck Su Nmaun
Ja sam imala lose iskustvo sa decom koja psuju i jako sam se ne prijatno osecala u tom trenutku, n bih volela da i moje dete takvo bude.

Iako je nekima slatko kad malo dete opsuje, trudicu se da izbegavam i ja da psujem i mm i svi ostali kioji budu u njenoj okolini...a vec sam napomenula babama i dedama i to strogo!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: psovke
25.10.2010 11:38:19   
Shishica
Ja ne podnosim da kazu mojoj devojcici kucko .. i to je MM usvojio od njegove jeuser posted image e babe! I rekla sam da prestane to da radi i vidim da se trudi user posted image

Malo sam ofic sad ali morala sam...

_____________________________

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: psovke
25.10.2010 12:50:21   
Anck Su Nmaun
jooj to je i meni bas ruzno...user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: psovke
26.10.2010 9:36:01   
Lu
Joj Shishice baš je to ružnouser posted image
Nemoj dozvoliti da se tako izražavaju pred njom, znaš da nas djeca oponašaju i uče od nas, pa zamisli da ona tebi danas-sutra kaže to, ufff ja bi njima to zabranila!

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: psovke
3.1.2011 11:31:09   
Maryna1
Devojke bas mene brine ova tema, trenutno zivimo sa roditeljama mm, a one ne samo psuju, a jos i zovu cerkicu pi*da materina ili pede*o. i jos mene ubedjuju da je to normalno u Srbiji (ja sam iz Ukrajini). meni bas ruzno kad majka kaze sinu ti si zaje*o me. Ja sam svaki put nim kazu da ne psuju ispred mog deteta, pa to malo pomaze, one psuju kad ja ne cujem! Cerka je sad progovorila i sve ponavlja. dobro ona jos ne razumije pa sta ce biti dalje!!! kako da se borim sa njima?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: psovke
3.1.2011 11:38:03   
Anoniman
Maryna, možda će ti zvučati surovo, mislim da sam već pisala šta sam ja uradila. Kad je svekar rekao da će učiti moje dete da psuje, rekla sam mu da nema problema, ako mu neće biti žao da dete svaki put kad opsuje dobije batine, i da ću mu svaki put reći zbog čega/koga je dobio batine.
Od tad je prošlo ja msilim godinu dana, i on, iako psuje kao kočijaš, i izuzetno je nerazuman i težak čovek, NIKADA ne psuje pred mojim sinom. Pred ćerkinom malom psuje, i uči je psovkama, ali ja sam tu bila potpuno isključiva. Psovanja nema, i tačkauser posted image

(odgovor članu Maryna1)
  Direktna veza do poruke: 39
   RE: psovke
3.1.2011 11:59:14   
Maryna1
hvala Nedja, ja sam procitala svi komentare, i bas meni je lakse da u vecini porodica nema psovanja, iako su mene ubedjivali da ovde je to normalno, neka nacionalna osobenost!!!probacu da uradim kao ti, videcu da li pomogne, one su toliko tvrdoglave, da verujem u mom slucau ja bi morala stvarno da izudaram svoje dete da bi one razumeli, a ja naravno to necu da radim!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: psovke
3.1.2011 11:59:43   
minavb
Mm i ja psujemo stalno, dete ce od nas to da pokupiuser posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: psovke
3.1.2011 12:01:28   
Anoniman
Mina, i mm i ja psujemo, i to baš onako grozno, i nisam nikada verovala da ću moći da se uzdržim pred detetom, ali evo, uspevamo oboje. Omakne se ponekad, poneka, ali čim shvatimo šta smo izgovorili, nastavimo sa nekom drugom pričom koja će ga više zainteresovati.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 42
   RE: psovke
3.1.2011 12:02:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Maryna1

hvala Nedja, ja sam procitala svi komentare, i bas meni je lakse da u vecini porodica nema psovanja, iako su mene ubedjivali da ovde je to normalno, neka nacionalna osobenost!!!probacu da uradim kao ti, videcu da li pomogne, one su toliko tvrdoglave, da verujem u mom slucau ja bi morala stvarno da izudaram svoje dete da bi one razumeli, a ja naravno to necu da radim!!!user posted image user posted image user posted image


I kod mene je to bila prazna pretnja, za batine, samo sam imala više sreće nego pameti, pošto je upalilouser posted image

(odgovor članu Maryna1)
  Direktna veza do poruke: 43
   RE: psovke
3.1.2011 12:04:06   
minavb
Moracemo da se iskontrolisemo. Mi psujemo i iz zezancije i kad se iznerviramo, a mm u voznji naredja drugim vozacima i majke i sestre i babe i surnjaje...uopste se ne obazire ko je u kolima. Ne bi bilo fer da Vanja dobije pljusku zbog necega sto je od nas cuo.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: psovke
3.1.2011 12:05:54   
Anoniman
Zato smo mi ubacili u upotrebu kvazi psovkeuser posted image Supicu ti tvoju, sunce ti tvoje, miša mu poljubim, i ostalouser posted image
Videćeš i sama, dođe to nekako samo od sebe, kad dete krene da ponavlja sve što čujeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 45
   RE: psovke
3.1.2011 12:08:37   
minavb
Supicuuser posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: psovke
3.1.2011 12:12:52   
Maryna1
 i ja mogu ponekad da psujem ispred mm, pa nikad ne bi mogla da psujem ispred mojih roditelja, i one nikad ne psuju ispred mene iako vec imam 30 godina!
A za svekra i svekrovu je izgovor kao da svi psuju i dete to moze da cuje od bilo kog, tako  zasto bi oni morali da   obterecaju se sa tim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: psovke
3.1.2011 12:14:22   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: Nedja

Zato smo mi ubacili u upotrebu kvazi psovkeuser posted image Supicu ti tvoju, sunce ti tvoje, miša mu poljubim, i ostalouser posted image
Videćeš i sama, dođe to nekako samo od sebe, kad dete krene da ponavlja sve što čujeuser posted image


bas ste vi dobro smisliliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: psovke
3.1.2011 12:16:01   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: minavb

Moracemo da se iskontrolisemo. Mi psujemo i iz zezancije i kad se iznerviramo, a mm u voznji naredja drugim vozacima i majke i sestre i babe i surnjaje...uopste se ne obazire ko je u kolima. Ne bi bilo fer da Vanja dobije pljusku zbog necega sto je od nas cuo.

jos imate vremena da se naviknete, dok dete pocne da razumije i da ponavljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: psovke
3.1.2011 21:31:16   
gagana83
Joj i mi psujemo k'o kocijasi.Ja malo vise i mnogo socnije nego mmuser posted image Mrzim tu naviku kod sebe i trudim se svim silama da je iskorenim jer je Una u fazi kada ponavlja sve kao papagaj.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here