|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 20:08:46   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Jel se uplasio neceg? Moja D imala par meseci te fore i onda kad sam sama sa njima ja njih oboje u bracni krevet i spavaju sa mnom. Iskreno da sam stalno sama s njima tako bih uvek. Procice. 
Ja zavrsila NL jeee al sad tek treba na americki deo da prionem. Bar jedno 4h veceras. Boli me glava. Od nespavanja. Razmisljam da popijem kafu. 
Mene i dalje izludjuje patronaza. Kao rekla vaspitacicama da ne pustaju deci muziku jer to ne utice dobro na mog P. 🤔 no koment
On obozava da djuska. Mi stalno djuskamo. Sad ima ekstra pokrete djuskamo makarenu. 
Elem da nastavim izjavi zena kako mm i ja treba da idemo kod psihologa jer se zezamo sa P i tako djuskamo i mi ne znamo kako da se ophodimo prema malom detetu. Blago receno sam toliko besna da bih da je tuzim


(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 20:23:55   
vonavoj
Mirko,odakle to da ne sme 4 nedelje nista.Iskreno,nadam se da je virus.da cemo proci sa brufenom...to nije klasicna anestezija,totalna,to je samo kratko uspavljivanje..ne znam,videcemo...ne secam se da je nas iko ista pitao,tipa za lekove,kad se T operisala..npr.tamo ni bris ne treba.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 20:47:53   
mama Jo
Jaoj te temperature i ti virusi vise. Pari, Von, zelum da sto pre prodje vase malisane... kako su, kako ste vi?
Pari, ako je M kod tebe ovih dana, a T tu vec nije bolesna, neka je u vrticu, taman da ti malo sa njim budes...sta znam.

Ljisho, to je bas onako bzvze, i da kazem ,,teske" reci. Kakk moze tsko da ksze? Da odes ti malo sa njom da porazgovaras, mislim patronazom? Je l'ona to tebi rekla, ili vaspitacicama?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 20:49:22   
mama Jo
Pari, moja J ima tako nekad obicaj... primetila sam kad ne spava preko dana, obavezno se probudi uplakana posle pola sata od kad zaspi uvece. Jedno vreme se non-stop tako budila i plakala. Sutradan kad je pitam ona se uopste ne seca. Kaze, sanjala sam nesto ruzno ali ne znam sta.


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 20:57:11   
Ivanka 75
Pari, nek mu je u blizini neka igracka koju voli, verovatno je vec i ima, pa mu kazi nek je zagrli cim se probudi.
Iva se jedno vreme plasila od senke koju pravi nocna lampa, izgledalo joj kao lav, pa sam je pokrivala maramom jedno vreme. 
Ljisho, a da nisu one malo tamo "azdisAle" sto bi ovde rekli 😡

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 21:57:49   
vonavoj
Bice ovo vesela noc...M se ispovracao,39.2..T 38.5..spale su im oboma i zaspali su Mirko,proverila sam sa nasom torbicom (stara clanica,anesteziolog), kaze samo da nema respiratornih infekcija i sekreta,da sy cista pluca...lekovi nemaju veze😁ako ostane na virusu,nema brige..ne sme vakcina 4-6 nedelja pre operacije..i upala pluca..

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 22:19:56   
emicaa
Von drzi se,bar da se smiri povracanje.

Ja sam Dori dal sirup pred spavanje,kasalj joj remeti san.I stalno se vrti,mljacka u snu i nos joj curi.I ja sam legla,ko zna kakva ce noc biti

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 22:29:43   
flamingos
Von,Pari,jeste li dobro?Baš mi je žao,muke.Hajd da odu svi virusi,temoerature i da budete zdravi.Laku noć želim svima.Ljubim vas❤


(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Razgovori mama 02/20
5.2.2020 23:18:18   
Mirko Svirko
Eee Von super. Nama je anesteziolog i u izvestaju napisala da je pio panklav pre 2 nedelje i to kao napomena cini mi se. Nacicu taj izvestaj. Brisevi su nam bili potrebni. Slikala ssm ti papir koji su mi dali,  u temi bas postavila. Krvna slika,urin,elektroliti i izvestaj pedijatra.A tamo nas je pitala za zubice i ona mu je proverila.
Bitno da to zavrsite i da detetu bude lakse.  Nadam se da ce vam noc proci sto bolje.
Meni se M budio nocu i nesto pricao i ponekad plakao ali igracku neku do skoro nije imao. Dok nije operisao krajnike i od tada nigde ne idemo bez praset_a.  Brzo ozdravite svi. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 5:08:25   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Ja sinoc koma. Ustala sam u 2. Vrlo sam zadovoljna sta sam sve uradila. Ko mi ono ovde rece da dobro radim pod pritiskom? 😂 smesko ti jel da?  Radim pod pritiskom jer moram. Imam danas i cas ujutru. I svasta svasta. 
Von kako prosla noc? Nadam se da ste bolje.
Ja juce na fb a nem pojma kog vraga i ode na fb iskomwntarisem na jedan post u fazonu u nase vreme se nije islo u skolu samo ako imas temp. I to bas onako veselo da nasmejem ljude jos se zezala mama ti se smiluje ako imas dijareju da se ne sramotis u  skoli ako ne stignes do wc. Nesto u tom fazonu. I tek taguje mene na moj komentar ta patronazna, a  vaske a kasalj a upala sinuza inupala pluca moze danide bez temperature a a aa... i tu sad krece lavina komentara. Posto su mi mamu iskomentarisale neke clanice ja napisala kako je brat doktor nauka inprvi diplomirao a ja treca u generaciji i da moja mama nije blesava i da je samo super mama. Da bi opet pocela prozivka tanka je linija izmedju ludosti i genijalnosti. I napisah opet u sali : secam se mi vasljivi sto smo isli na fax smo svi zavrsili a ovi sto su ih mame ostavili kuci poodustajali 😂
Sta ona mene koji crni djavo proziva i to jos na salu (ocigledno je bila sala post prepun smajlija i naravno koga bi jos majka poslala bolesnog u skolu al ajd). A to sto je rekla za psihologa je rekla suprugovoj sestricini. Nemam ja nista protiv psihologa,cak sam ja pre svega toga i trazila u vrticu da mi zakazu kod psihologa. Ali na takav nacin...i jos da brani vaspitacicama da deci pustaju muziku...ma ne znam sta bih rekla.

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 7:17:27   
bebilule
Jutro mame!


Ja završila sa kafom pa odosmo. Ako otvorimo vrata kuće😂. Palo je dosta snijega, a duvalo.  Mislim da ima smetova. Ne da sam se sinoć nalopatala, nego... 
A Ljisho, koja je uopšte funkcija te patronažne? P ima svoje vaspitačice, je li njoj zadatak da obilazi grupe i procjenjuje djecu ili šta? Ne kontam zašto se stalno vrti. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 7:57:06   
Ivanka 75
Dobro jutro
Naslov" Ljisha protiv patronazne"😊 
Ma sta ona ima tebe po grupama da proziva? I sta ima sestricini tm da prica? Takve stvari se govore direktno roditeljina. Idi ti malo nju da napujdas, onako sa sve smajlicima 😂
To ko ona sto mene napala kad sam rekla da deca moraju kod kuce da uce i da je uciteljica u pravu sto je rekla da treba da zagreju stolice. Juuuuuu, samo da jij se dete ne preoptereti skolom. 
Kako ste jutros narode? Kod nas ima snega ali mislim da ce do veceras da ga nestane. 

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 8:49:00   
emicaa
Jutro,Von i Pari kakvo je stanje?

Ljiso ja ne znam zasto joj dozvoljavas da te proziva,ma u stvari sve to.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 8:56:56   
pari
Meni M opet 38 ima...jadan, baš se muči ovaj put.

T je noćas u jednom momentu baš puno kašljala, jedno 20tak min...osim toga je ok...Ostaviću je i danas kod kuće pa možda sutra u vrtić...Navukla se da sisa sad non stop, jako često sad sisa i danju i noću...
Von,kako je?

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 9:51:18   
vonavoj
Kilava deca,sad nemaju temp,ali puni slina..za 12h koji preokret,od zdrave deca.M je u 5 imao 38.7..sad se hvata za usi..normalno🤬

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 9:55:24   
bebilule
Pari, pod terapijom je. Ići će na bolje.

Uf Von, baš bzv, operacija vam je tako brzo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 10:02:22   
flamingos
Pari,Von,držite se,dušice male kada se muče,a vi brinete,ljubim vas sve.Ivanka,nema snega,vetar,kiša,ludo vreme.Ja u kuhinji,zamesila sam za picu i sad da je stavim da se peče.Kasnije da peglam.Pozdrav svima.❤


(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 10:09:51   
Sanjica26 RR
Ljiso, jel ta žena flipnula? Zasto te uhodi
Dobro jutro. Ja sam se naspavala. Sad je suncano. Mislila sam deci da spremam palacinke, ali nestalo mi je mleka. Veceras cu. Kasnije moram do grada.

Pari, kad pocne da deluje terapija bice bolje.
Von, kako su deca?

Bebi, lepo sto si se javila.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 10:34:50   
Milena18
Dobar dan!

Ljišo, meni je to njeno ponašanje neprihvatljivo. Na šta to liči da komentariše vas kao roditelje po fejsbuku ili da priča trećim osobama o vama. Na stranu što nije u pravu, i da se malo udubila, videla bi da su lekari potvrdili da je sa P sve u redu. Iznervirah se user posted image Ali stvarno mislim da treba da ozbiljno porazgovaraš sa njom a ako treba i sa pedagogom.

Kako ste, inače? Naša vrtićka grupa desetkovana, ali M se drži za sada, mada joj nos malo curi.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 10:55:21   
Ana RR
Dobro jutro! Ljišo, slažem se sa Milenom, i ja se iznervirah čitajući. Neverovatno šta sve ljudi sebi dozvoljavaju.

Pari, Von, brzo da ozdrave deca. Ovaj moj još uvek kašlje, zvuči onako laringitično. Inhaliram ga, dajem sirup, neću ga voditi u dz jer je tamo haos, puno bolesne dece. Ni kod privatnih naših nema termina, haos. Samo mi treba da još nešto pokupi. On je ok ovako pa ću videti.


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 11:05:04   
flamingos
Ana,i bolje da ga be vidiš u dom zdravlja,da ne pokupi još nešto.Proćiće uz inhalaciju,ljubim vas.Ljisho,pa strašno,nemam reči.Granulo nam neko zubato sunce.Gotova je pica,izvolite.❤



(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 11:05:57   
vocicana
Dobro jutro mamite, ja iscitah, Milena, potpisujem. Strasno!
Deca vidim da su bas bolesna, jako mi je zao, moj ne ide u vrtic, nemam snage da se petljam sa temperaturom, sa sranjima, tako da ove sigurno ne za sledecu videcemo.
Ja sam jutros zavrsila antibiotik, ali mi je pomogao stvarno, ne vredi, svaki drugi pacijent ima temperaturu 40, ne mozes da se odbranis kako god jeo, pio vitamine i vodio racuna.
Ljubim vas sve puno.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 12:44:24   
Misha i Ljisha
Dobar dan. Ja od jutros od 2 za kompom sa prekidima malim. Imam dedlajn danas u 2 i 36 (dje nadje 2 i 36 al ajd)


Iskreno zene ja sam non stop u shoku sa tom patronaznom sestrom. Njena funkcija je ista kao imoja u osnovnoj skoli kad sam bila higijenicar 😂😂😂 gleda jesu deca cista vasljiva i sl i da li im fali nesto. 
Ma samo neka ona posalje P kuci zdravog ili neka zove hitnu. Onda je ugasila. Sve cu da trazim napismeno pa ce ako nista drugo biti suspendovana i nece joj neko vreme biti dozvoljen rad s decom bude li se kacila sa mnom. Cekam je na zicer sto se kaze. 
Idem dedlajn za sat i po.  Da svi budete bolje

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 13:12:42   
Ivanka 75
Ajd Ljusho, zavrsavaj to pa da kuvas kafu u 2 i 37 😊

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Razgovori mama 02/20
6.2.2020 13:13:20   
vonavoj
Joj ljisho,od 2 bydna..Ja da se ne zalim...ali kao hobotnica sam..a M kao krpelj..mnogo je kenkav i slinav..ima 38,ali sam mu dala paracetamol,ne vredi..Uspela sam cufte i supu dok je spavao 30min.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here