|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Velington biftek
7.12.2009 12:25:46   
Anoniman
Potrebno:
1 pakovanje lisnatog testa
biftek 1kg
sampinjoni 200 gr
crni luk jedna glavica
senf, ulje
sir gauda ili kackavalj

Priprema:
biftek se proprzi sa obe strane po malo..i izvaditi
u istom ulju proprziti iseckan luk i iseckane sampinjone
preko narendati sir

Lisnato testo razvuci. U testo staviti masu od luka i pecuraka a preko biftek malo premazan senfom. Umotati testo (spojiti mu stranice). Testo premazati zumancetom.
Staviti u rernu i peci oko 30 - 35 minuta..


Ja cu danas ovo da spremam prvi put pa cu da vam javim..Znam da necu toliku kolicinu uzeti jer mi je mnogo nego cu verovatno sve po pola...

evo ga i link sa Kuvati srcem gde je momak to spremao:
VELINGTON BIFTEK

  Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Jelo od starog hleba
Ringerajin kuvar: lelaigor
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here