Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:34:40
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: bebuska [beta hCG 156] Bebuskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa draga mnogo mi je drago od ti cestitam.Superrrr imaces bebu divnooooooooooooooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:43:09
|
|
|
|
bebuska
|
Hvala vam svima Toliko sam zeljela da mi skakucu ovi slolnici da sad nemogu da prestanem da ih stavljam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:44:39
|
|
|
|
Kleopatra
|
Evo i od mene da ti cela trudnoca bude ruzicasta kao ovi sloncici
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:57:56
|
|
|
|
dacica
|
bebuska imas pp
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:59:29
|
|
|
|
bebuska
|
Kleopatra Pozuri i ti sa lijepim vijestima ovi moji slonici hoce drustvo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:03:51
|
|
|
|
trba
|
IZVORNA PORUKA: bebuska [beta hCG 156] Bebuskice CESTITAMMMMMM od srca evo ih 156 pokrenula si vozic .Idemo sada svi....kacite vagoncice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:06:31
|
|
|
|
bebuska
|
Trba
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:09:44
|
|
|
|
trba
|
Draga moja sada samo opusteno i do kraja pa da slavimo i uz nesto zestoko a ne samo uz sokice evo ih good ~~~~~~~~~ for you ;)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:09:45
|
|
|
|
2002m
|
Bebuska . Kleopatra pre nego sto sam se ukljucila na rr. sam pomislila na tebe. Drzim fige da i tebi bude beta kao i Bebuski
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:10:43
|
|
|
|
cipiripi
|
Draga cestitam ti od srca, mogu samo da zamislim kako se osecas...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:18:58
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Bebuska . Kleopatra pre nego sto sam se ukljucila na rr. sam pomislila na tebe. Drzim fige da i tebi bude beta kao i Bebuski Ti to slutis daj Boze
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:21:08
|
|
|
|
2002m
|
DAAA
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:22:00
|
|
|
|
2002m
|
Dali si radila betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:28:01
|
|
|
|
engimengi
|
Bebuska cestitam i zelim lepu trudnocuuuu!!!!Jupiiiiii
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:32:55
|
|
|
|
trba
|
@ engimengi if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget('0c6cd635-03da-430c-89ed-fed70e53c665');Get the Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker widget and many other great free widgets at Widgetbox! Not seeing a widget? (More info) preteran mi je tvoj avatar kad ga vidim svaki put se rastopim kao sladoled
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:33:50
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Dali si radila betu? Sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:35:27
|
|
|
|
trba
|
javlja mi se da cu sutra slati jos jedno 200. rozih
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 15:35:34
|
|
|
|
2002m
|
i juce si rekla sutra a ja cekam veliku betu od tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 16:01:45
|
|
|
|
bebuska
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 16:02:18
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: 2002m i juce si rekla sutra a ja cekam veliku betu od tebe Ha ha verovatno sam juce pogresila mislila sam na subotu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 16:02:40
|
|
|
|
melania
|
Bebuska bas mi je drago zbog tebe,cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 16:02:58
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: trba javlja mi se da cu sutra slati jos jedno 200. rozih Daj Boze
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 16:45:23
|
|
|
|
indy_25
|
Bebuska cestitam ti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 22:10:44
|
|
|
|
cipiripi
|
Jel nekoga boleo stomak posle transfera..? Mene bolucka, imam pritisak, nadutost ili sta vec u predelu besike i leve strane, kad pipnem cudan je osecas kao da je puna besika...tako neki osecaj...?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 22:14:15
|
|
|
|
melania
|
Sasvim normalna reakcija posle transvera,ne brini i odmaraj.Navijamo za veliku betu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?