|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
21.7.2020 17:45:44   
flamingos
Pari,držim fige da uspete da sredite.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 651
21.7.2020 17:56:41   
Sanjica26 RR
mama jo, isto kao juce. Vazno da nije gore. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 652
21.7.2020 18:30:02   
mama Jo
Sanjice, da ga prodje sto pre.
Meni je danas vec bolje, nisam skroz fit ali bolje jeste...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 653
21.7.2020 20:45:23   
Mirko Svirko
Gdr ste zene? 

Sta radite? Mi bili do placa. Tamo reka pa nasli neko mesto gde ima puno ribica. Kaze M " braca Kret kazu to je MRESTILISTE" 😊 I mi pravili kao zamku nekom kantom.. koliko se samo ovaj mali radovao i vristao pa se prskali pa bacali kamencice.Sad se okupali i sredili i vecerali i mislim da je on gotov vec. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 654
21.7.2020 20:52:08   
flamingos
Evo i nas.Bili u konšiluku na tortu,kafu,piće,komšiji rođendan.Sad uđosmo u sobu.Na tuširanje i u krevet.Pojedoše nas komarci,ali je bar lep dan bio,toplo.❤

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 655
21.7.2020 21:29:40   
Maraj
Jess mogli bi...al dosta. 8 dana smo vec ovde. Planiramo i u avgustu da dodjemo na produzeni vikend. Videcemo sutra, kako ce reagovati na stan. Ovde su gotovobceo dan napolju. Zao mi sto se nisu okupali u bazenu. Poneli smo neki dečiji...al ovde bilo hladno za bazen

Direktna veza do poruke: 656
21.7.2020 22:11:58   
mama Jo
Maraj, da lepo doputujete nazad. Prija i deci malo promene.
Mi evo polegali, a ova moja mlasja devojana opet zeki sa spavanjem 🙄

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 657
21.7.2020 22:23:46   
Mirko Svirko
Mama Jo, kako te zeki?

Ne spava joj se ili ima neki poseban ritual?tipa igracka ili nesto da grli ili nesto drugo?
Maraj, bar ste se odmorili i uzivali. Flamingos, blago vama selo,torta i komsiluk. Nista lepse.❤❤❤

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 658
21.7.2020 22:32:24   
flamingos
Da,Mirko.Super nam je na selu.Zabrljah u stihovima,nie ispalo kako sam htela.Ispisan,lepo pravih razmake,ali ne vredi.Odoh u krevet.Laku noć želim svima.Mama Jo,procitah da ti je bolje.Sanjice,rptm,kako je?Budite svi zdravi.Pozdrav svima.♥️

Direktna veza do poruke: 659
21.7.2020 23:02:25   
Mirko Svirko
Flamingos,  sad videla pesmicu u temi. Bravo za tebe. Lepo spavajte.Mama Jo nam se oporavlja.Sanjice, da li bolje tm? 

Direktna veza do poruke: 660
21.7.2020 23:07:30   
mama Jo
Nece da spava, zaspi eto oko pola 11 sto je kasno realno, a preko dana spava ok nije da nesto odvali, i non stop je napolju i umori se, i po ocima joj se vidi da joj se spava, i nema sanse da spava... Samo nesto izmislja. Evo zaspala je pre 20tak min...

Bolje mi je, evo sad uvece cak i groznica pocela da mi se susi, sama od sebe nisam nista mazala.
Neki pad imuniteta me opomenuo. Iskreno, bas ne vodim racuna. Pored toga sto lose spavam, ne jedem redovno, jos sam usla u taj stos sa vezbanjem pa necu da veceram, izbacila slatko i hleb... Sta znam, verovatno mi se organizam malo preforsirao.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 661
21.7.2020 23:26:58   
Mirko Svirko
Auuuu mama Jo, pa gde sve odjednom? 

I vezbanje i namirnice si izbacila. Bolje da pijes zeleni caj nego sto si sve odjednom izbacila. Ili probaj postepeno.
Koliko ti imas kg i cm? Ili uzimaj vise voca u toku dana. Eto sada ima lubenicu ona je puna vode, socna zdrava i zasitis se a i slatka je. Nisi sve izbacila da kazemo. Vodi racuna o sebi. Ja sam pre bila non stop bolesna kad i mpj sin. Od kad se operisao dal sam se malo psihicki smirila ali ni on ni ja nismo bili bolesni od novembra.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 662
21.7.2020 23:35:01   
Sanjica26 RR
Moj vecerasnji pritisak je 80/60.🙄 Ceo dan imam nesvesticu i glavobolju. Moram poraniti za nabavku. Mm nece moci. I na posao ne idd sutra. Isto je. Nadam se da mu nece biti gore. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 663
21.7.2020 23:37:23   
mama Jo
Pocela sam da vezbam intenzivno s obzirom da ranije nisam, izbacila veceru i slatko, a npr desi mi se da rucam u 4 i da posle toga ne jedem, onda sam gladna vezbala, i tako to mislim... Nije to meni nista smetalo tada, ali verovatno mi se organizam malo pobunio.
Ma nemam ja problem sa kg, ja to tako umisljam, ja volim da bidem jako mrsava user posted image a imam 56 kg.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 664
21.7.2020 23:38:19   
mama Jo
Ju sanjice pa ptkud bas tako nisko covece. Dobro si izdrzala na nogama.

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 665
21.7.2020 23:43:25   
Sanjica26 RR
mama jo, ne zezaj ti sa hranom. Jedi normalno i vezbaj.

Ma, hvatala me je nesvestica danas. Neki svici pred ocima.
Jedva zaspase deca. Jedna plakala zbog tate, druga se setila pasa, pa se boji. Sou sa ovom decom

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 666
21.7.2020 23:47:36   
Mirko Svirko
Sanjice,meni normalan 90/60.. ali ako mi malo skoci meni budu zvezdice tako i vrti mi se i glava me toliko boli da dobijem nagon za povracanjem.

Dobro da ti je bolje. Bitno da tm nije gore. Jel pijes nesto kad ti je nizak pritisak? 
Mama jo, rucas u 16h i posle nista? Ja bi vec imala osecas da mi stomak zalepljen za ledja 😂😂😂Zato dijeta nije za mene 😄😄😄

Direktna veza do poruke: 667
21.7.2020 23:49:53   
Sanjica26 RR
Eto Mirko. Meni je sa takvim pritiskom lose. Ne pijem nista. Ne znam sta bih pila, osim neceg gaziranog ili nesto slano Sad sam ogladnela, pa sam dozhvatila dva mala parceta przenica.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.7.2020 23:50:53 >

Direktna veza do poruke: 668
22.7.2020 5:47:46   
mama Jo
I ja imam nizi pritisak, ali ovo je bas nisko sanjice. Doduse juce je bas biko beko tesko vreme, vrucinstina. Nadam se da ti je danas bolje, i tebi i tm.

Eto ja opet sa mojim ne spavanjem, moram krenuti nesto da pijem da bi me san lepo drzao - neki alkohol... Bolje nego bensedin user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 669
22.7.2020 5:51:04   
Duškić
Bolje, po jedno pivce za zivce pred spavanje.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 670
22.7.2020 8:32:50   
Milena18
Dobro jutro!
Sanjice, nadam se da će mužu biti bolje danas.
Pari, baš bi bilo dobro da od oktobra svi pređete tamo. M bi ti tada krenuo i u školu, je l' da?
Mama Jo, meni nekako zvuči previše dugo da ne jedeš od 16h do sledećeg jutra. Možda bolje da imaš neku laganu večeru ranije. Nije da se ja nešto razumem, samo mi tako deluje...
Flamingos, javi kako je ispao džem.
Ja bogami počela svako veče po čašu tamnog piva user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 671
22.7.2020 8:43:33   
flamingos
Dobro jutro.Javljam Milena.Pročitaj stihove,sinoć te izosravih i kad sam legla set_im se tebe i Emice.♥️♥️Ne zameri.Ako,uzivaj.Evo ja ću prvo sa ručkom da završim i krećem sa džemom.U stvari-sve to uporedo ću da radim.Ostale mame?Pročitah o pritisku.I ja imam nizak pritisak.Pozdrav svima.♥️

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 672
22.7.2020 8:50:56   
Mirko Svirko
Dobro jutro zenice.

Duskic, ako mama Jo krene da pije pivo pre spavanja upiskice se 😉Mozda da pijes maticnjak ili neke kapi valerijane.

Sanjice, brz oporavak tebi i tm. Bice bolje danas.Meni kafa pomaze kod pritiska. 

Milena, kako ste vi?
Flamingos,  aj na kuvanje dzema i da nam javis kako je ispalo.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 673
22.7.2020 9:07:50   
jess021
Jutro mame, jutros kasnim jel da? Prvo se L budila, pa M, pa se mami srce uzlupalo.... Tako da sam bas lose spavala.

Mirko, i meni je to redovan pritisak, oduvek tako. Milena, slazem se, mora neka lagana vecera. 
Mama jo, drago mi je da si bolje. 
I ja cu verovatno ovih dana skuvati pekmez od kajsije. 
Sanjice, kad ti tako padne pritisak, popijes cedevitu ili nesto slano na brzinu. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 674
22.7.2020 9:11:13   
Ana RR
Dobro jutro. Ja s probudila pre 20 minuta user posted image sinoć sam rano legla, oko 11 i 15, ali sam noćas tri puta ustajala do kupatila (dobila juče) pa je onda Marko imao napad kijanja oko pola 6 ujutru pa u krenula krv iz nosa... imam utisak da nisam ni spavala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here