Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 6.3.2023 7:51:44
|
|
|
|
Tiziana
|
Bravo Savo! Nije mala stvar.. IZVORNA PORUKA: dunja RR Evo i ja da se pohvalim, Sava je najbolji na Zvezdari u šahu, prošao je na gradsko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 6.3.2023 11:39:01
|
|
|
|
Kata90
|
Svaka cas_t 😊 lepa vest.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 12.4.2023 16:41:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nisam se pohvalila..Imao je M takmičenje Pazljivkova smotra. Osvojio je 2.mesto.I dobio smartic satic. I sav je bio ponosan.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 12.4.2023 17:29:14
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo, cestitam. Sjajnu nagradu je osvojio
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 12.4.2023 17:30:33
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvalaaa dddaco.Bas je sav bio ponosan i srecan.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 12.4.2023 22:21:53
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam,bravo.Samo tako neka nastavi.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 14.4.2023 21:32:39
|
|
|
|
jess021
|
Lenka je na takmičenju za najbolju pesmu za temu Ljubav nije samo reč, po odluci žirija, osvojila 2. mesto. Baš sam ponosna
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 14.4.2023 21:38:54
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,sjajno.Čestitam od ❤Samo tako neka nastavi.Ponosna mama na svoje pametno dete.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 14.4.2023 21:49:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo bravo! I ponos i dika! 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 14.4.2023 22:32:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala.Jesss, bravoooo cestitam ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 14.4.2023 22:58:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za malenu Jess
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 15.4.2023 8:20:27
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo za Lenku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 15.4.2023 9:04:51
|
|
|
|
jess021
|
Hvala!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 27.4.2023 23:19:27
|
|
|
|
Didy
|
Sofija bila 2. na okružnom takmičenju iz srpskog. Stefan bio na prijemnom za gimnaziju u Budimpešti, čekamo rezultate. Ponosna sam na njega što je poželeo da izađe iz okvira (i bukvalno iz okvira Srbije 😆).
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.4.2023 8:19:26
|
|
|
|
Tiziana
|
Didi,jel i kod vas deca dobijaju novcane nagrade za osvojenu neku od tri nagrade na okruznom?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.4.2023 8:31:25
|
|
|
|
Kata90
|
Bravo za pametnu dečicu 😊👏💐
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.4.2023 17:57:50
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo ya Sofiju. Sigurna sam i da ce Stefan proci prijemni
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.4.2023 20:43:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo za odvaznost! 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 29.4.2023 1:04:38
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Didi,jel i kod vas deca dobijaju novcane nagrade za osvojenu neku od tri nagrade na okruznom? Tizi, ne. Blago vama ako je tako! To je stvarno lepo! Hvala svima. Javljam rezultate prijemnog. 😀
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 29.4.2023 8:36:19
|
|
|
|
flamingos
|
Didy,bravo za Sofiju,čestitam.Držim fige da Stefan ostvari svoje želje.Sva najbolje vam želim.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.6.2023 15:54:56
|
|
|
|
flamingos
|
Ponosni smo na naše dete,ne samo zbog njenog odličnog uspeha,već zato što je izrasla u dobru i poslušnu devojčicu koju svi nastavnici hvale.To vredi više od svih njenih petica.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.6.2023 16:20:41
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bravo Mi smo danas ispisali dete iz vrtica,predskolsko je zavrseno uz divan opis -kao lazna knjizica. Bas mi je milo.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.6.2023 16:41:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Flam! Samo tako nek nastavi!😊 Bravo iza buduće prvače! Veliki put oni prevale do velike škole 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.6.2023 16:48:53
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala vam.Bravo za budućeg prvaka.❤Ivanka,bravo i za tvoju Ivku.Samo tako neka nastavi.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom 28.6.2023 19:59:15
|
|
|
|
gagane
|
Bravo za decicu..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Nastavnici pitaju zašto nije pomeren počet...Zbog visokih temperatura u Hrvatskoj je početak školske godine odložen za sedam dana, ali ne i u Srbiji.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
KrstenjeDajanaVanjaDa li je obavezno krstiti bebuDa (
41%)
Ne (
59%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!