|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

HOROSKOP: Kako se slaže tvoj znak, sa znakom tvog deteta?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.10.2022
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu jedna sa drugom.

image
Kako se majke prema horoskopu slažu sa decom? Foto: Freepik.com
/11


Kompatibilnost horoskopskih znakova utiče na različite oblasti života, uključujući odnos majke sa decom. Ako poznajemo različite karakteristike znakova, moći ćemo lakše da komuniciramo, bolje razumemo svoje dete i prilagodimo odgoj, tako da svima bude lakše.


Ovan

Kada je majka rođena u znaku Ovna, ima jake liderske sposobnosti, voli da se organizuje i izuzetno je autoritativna.

Kompatibilnost: najlakše se slaže sa decom rođenom u znaku Blizanaca, Vage, Vodolije ili Strelca. Najteži odnos ima sa detetom rođenim u znaku Ovna, pošto oboje insistiraju na svome, a teže se slaže i sa Rakovima, Škorpijama i Ribama.


Bik

Bikovi posvećuju sve svoje vreme deci i pružaju im bezuslovnu podršku, ali su u isto vreme izuzetno strogi i zahtevni.

Kompatibilnost: Najlakše funkcionišu sa Ribama, Rakovima i Škorpijama, dok ih je teško upariti sa vatrenim znacima: Ovan, Lav, Strelac i vazdušnim znacima: nemirni Blizanac i sanjiva Vodolija.


PROČITAJ JOŠ: Znate li da trogodišnjake doslovno boli briga za vas?


Blizanci

Majke rođene u znaku Blizanaca su pre svega prijatelji sa svojom decom. Vrlo retko su stroge.

Kompatibilnost: Lako uspostavlja dobre kontakte sa svim znakovima, posebno sa Blizancima, Vagom, Vodolijom, Lavom, Ovnom i Strelcem, ali malo labavije sa Ribama, Škorpijom i Devicom.


Rak

Rakovi su potpuno posvećeni porodici, tako da veza sa decom traje ceo život.

Kompatibilnost: Lako uspostavlja privržen odnos sa bilo kojim detetom, biće joj malo teže samo sa Ovnom, Blizancima i Strelcem.


Lav

Lavice su odlučne i posvećene, pa to isto zahtevaju i od svoje dece, ali pre svega da zablistaju u svim oblastima.

Kompatibilnost: Blizanci, Vodolija, Devica i Ovan su najlakši za saradnju, ali ih je teže upariti sa Ribama, Škorpijom i Jarcem. Najteže se slažu sa malim Lavom: kao što znamo, dva lava na istoj teritoriji...


PROČITAJ JOŠ: Zašto su srednja deca spremnija za život


Devica

Majke rođene u znaku Device su odgovorne i pedantne, ali ne preterano emotivne. Njihove vrednosti su rad i disciplina.

Kompatibilnost: najteže se slažu sa jako emotivnim znacima: Blizancima, Vagama, Vodolijom i Ribama, ali se lakše razumeju sa zemljanim znakovima: Devica, Bik i Jarac.


Vaga

Vage su nežne i brižne majke koje su i prijateljice, savetnici i psiholozi.

Kompatibilnost: I pored toga što se lako slažu sa drugim znacima, najviše problema će joj praviti Bik, Jarac i Rak, dok će najlakši odnos imati sa Vagom, Vodolijom, Blizancima, Škorpijom i Devicom.


Škorpija

Majke rođene u znaku Škorpije su zahtevne, stroge u vaspitanju i autoritativne.

Kompatibilnost: pošto nisu toliko strpljive, teže se slažu sa Lavovima, Strelcem i Ovnovima i naravno Škorpijama. Odnos je harmoničan sa Ribama, Rakom, Devicom, Bikom i Jarcem.


Strelac

Žene Strelci su izuzetno razumne majke, daju korisne savete i uvek su spremne za zabavu i zanimljive avanture.

Kompatibilnost: Ovnovi, Lavovi, Strelci, Blizanci, Vaga i Vodolija su znaci sa kojima se najlakše slažu, dok sa malim Škorpijama, Rakovima i Ribama moraju više da se potrude.


PROČITAJ JOŠ: Oktobarske bebe - zašto su tako posebne?


Jarac

Majke rođene u znaku Jarca vole da imaju jasnu rutinu, pridržavaju se strogih pravila, ali su malo spore u izražavanju emocija.

Kompatibilnost: Odlično se slažu sa Bikom, Devicom, Jarcem, Škorpijom i Rakom, dok njeno strpljenje stalno ispituju Lav, Strelac i Ovan.


Vodolija

Žene Vodolije posvećuju veliku pažnju individualnosti svoje dece, mirno razgovaraju o sukobima i protive se kaznama.

Kompatibilnost: savršeno se slažu sa decom rođenom u znacima Vodolije, Ribe, Blizanaca, Vage, Škorpije i Raka, ali nešto lošije sa malim Jarčevima, Devicama, Lavovima i Bikom.


Riba

Ribe su osobe od poverenja i prijatelji su svoje dece. Imaju izuzetnu emotivnu vezu i sve vreme se posvećuju razvoju deteta.

Kompatibilnost: teže su kompatibilne sa predstavnicima vatrenih znakova, koji ne razumeju njihovu "vodenu" energiju: Ovnom, Lavom i Strelcem. Uspostavljaju harmonične odnose sa drugim znakovima, ali najviše sa Ribama, Rakovima, Škorpijama, kao sa i Vodolijom, Vagom i Bikom.


Izvor: Ringaraja.net


PROČITAJ JOŠ: Nemojte biti najbolji roditelj, budite ono što jeste

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

“Uzmi knjigu malo, jesi li učio danas?”
Domaći zadatak „u zadnji čas“, učenje nekoliko lekcija za dan i „borba sa gradivom“ za sutrašnji test? Ako ste prepoznal...
14
Roditeljstvo je teško ako ga dobro radiš
“Generacija infantilnih majki koje sebi dopuste izlazak u klub u degutantnoj odeći i ne vide da je majčinstvo predivna s...
11
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
10
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
8





“Poremećaj pametnog deteta” za koji nikada...
Hiperleksija je kompleksna, ali uopšteno govoreći, to je preuranjena sposobnost čitanja i fascinacija slovima i brojevim...
"Kad će drugo" i šta to koga ima d...
Zašto se većina roditelja jedinaca susreće sa ovim pitanjem? Uz obavezno "SAMO JEDNO dete?"



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here