Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/24 25.11.2024 13:16:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan. U busu sam pa imam 5 min da kucam 😂 Dan je suncan, bas je prijatno. Cela ova nedelja ce biti na juris, u ujutru u popodne, tamo vamo svi redom. Nista od porodicnog rucka. Svako da uzme tanjir, podgreje za sebe i jede 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/24 26.11.2024 10:23:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav svima. Nisam pisala ne pamtim od kada, možda su i godine u pitanju 😀 Ali sam ovde redovno tražila savete za sve što me morilo 😀 Baš ste mi nedostajale
|
|
RE: Razgovori mama 11/24 26.11.2024 10:33:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Pozdrav svima. Nisam pisala ne pamtim od kada, možda su i godine u pitanju 😀 Ali sam ovde redovno tražila savete za sve što me morilo 😀 Baš ste mi nedostajale Pa gde si nam ti?Tako mi je drago što si se javila.I ti meni nedostaješ.Grlim te puno.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/24 26.11.2024 18:58:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala flamingos, takodje sećaš se kako smo nekada pisale, bukvalno mon stop, baš mi je to prelep period stvarno Nikako da nešto napišem mada sam često ulazila, ali uvek u nekoj frci. Biću redovnija sada. Nadam se da ste svi dobro?
|
|
RE: Razgovori mama 11/24 26.11.2024 19:04:43
|
|
|
|
flamingos
|
Da,mama Jo,bili su to prelepi dani kojih se rado sećam.❤️.Tu sam i dalje,raapoloženja za druženje.Nadam se da ćeš uspeti češće da svraćaš.Kako ste?Želim vam svako dobro.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/24 28.11.2024 13:56:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan 😊🍀 Mama Jo ❤️ Mi dodjosmo sa kampovanja kod očnog 😂 Samo levo staklo se menja. I to da se ne bi levo oko previše naprezalo. Dr zadovoljan, kaže bitno da su oči zdrave. Umorna sam samo tako a tek treba da idem dalje 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/24 30.11.2024 15:11:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Prelazimo u decembar
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.