|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 [10] 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
18.6.2025 8:29:44   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Volim kad deca imaju obaveze, ali volim i raspust. Stvarno znaci da se mozak malo opusti i od tih obaveza. Maca će ići do kraja juna u boravak, lepo im je tamo, svaki dan imaju neke akcije 😁

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 226
18.6.2025 17:16:19   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Iv, mislim da su roditelji vise pod stresom nego deca. Pokusavam da se ne stresiram. Pomislim dobar je djak i bude mi lakse.
T je imala zavrsnu priredbu u muzickoj. Vukovac je i tamo. Zao mi je sto ne nastavlja tamo kad je vec talentovana, ali sto je tu je. Barem svira u orkestru, pa nece biti bacen talenat.
S uziva. Ona ima razne planove. user posted image Ja cu sad na posao.

Trudimo se da vudemo cool narednih dana. Dobro je sto ja radim kad je prijemni jer znam da ce samo moje prisustvo u kuci da je nervira ma koliko se ja sklanjala 🤣

Direktna veza do poruke: 227
18.6.2025 22:15:28   
Tiziana
Dobro vece devojke.Iv ma imam ja jos da cekam do mora, odprilike isto koliko i ti,ali volim da brojim dane :-)
Priblizio se zavrsni? Jos par dana i gotovo.Deca su vam super,nema razloga za nervozu.Oni ce vec posle svakog dana znati odprilke sta su uradili i koliko imaju poena, preracunace sami. Resenja ce neko podeliti cim se zavrsi ispit.Secam se da mi prosle god nismo ni cekali zvanicne rezultate, sam je izracunao koliko ima poena.Drzim im svima fige da nema nervoze vec da idu hladne glave, a vi mame po Persencic da se smirite:-)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 228
18.6.2025 22:25:34   
Sanjica26 RR
Tizi ili sto bi rekla jedna drugarica sa pilatesa popijes jedan pelinkovac i sve bude posle superuser posted image

I ja brojim dane do mora. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 229
19.6.2025 10:12:30   
Ivanka 75
Zato i ne menjam smene za, te dane 😂 Ona na prijemni, ja na posao i svi zauzeti i zadovoljni 😂

Direktna veza do poruke: 230
21.6.2025 11:22:16   
Sanjica26 RR
Gde ste zene. Ja sad sedoh malo. Isla sam dva puta na pijacu bajsom. T ode na poslednji cas matematike privatno. Sutra nema ucenja. Rucak san vec spremila. Kasnije idem na masazu. Bas mi je potrebna.
Lep je dan, pa ga iskoristite pametno. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 231
21.6.2025 11:46:31   
flamingos
Dobar dan.Evo nas kod frizerke.Pri povratku idemo u šoping.Pozdrav svima.Uživajte u lepom vremenu.

Direktna veza do poruke: 232
21.6.2025 12:14:20   
Ivanka 75
Dobar dan, evo i ja poslala mm 2x u nabavku jutros. Zavrsavam rucak pa na posao. Posle sam slobodna 2 dana.
Lep dan, pirka neki vetrić, ko na moru. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 233
21.6.2025 22:53:07   
Tiziana
Flam jel se to shopinguje za maturu? :-)Jesu deca spemna za ponedeljak?Taman da zavrse obaveze pre najavljeng tropskog talasa.
Ja sinoc imala neku obavezu sa poslom, danas sam  samo napravila rucak i pustila ves na pranje.Ostatak vremena sam bindzovala neku seriju i izlezavala se.Jedno dete ceo dan bilo napolju,drugo dete ucilo pa otislo kod drugara i potencijalno ce i da prespava jer se skuplja neko vece drustvo pa ako ga bude mrzelo da se vraca kasno.Sutra me ceka akcija, ciscenje,pranje kuvanje...Standardno.Dosadno.

Direktna veza do poruke: 234
22.6.2025 12:24:21   
flamingos
Da Tizi,šopingovale smo za maturu i konačno je kompletirana.Moje dete je spremno za završni,ali,ima da se pogubi kao što i obično biva kad radi kontrolni.Više joj odgovara usmeno,ali,izguraćemo i to.Samo bez stresa,pa kako bude.Što se tiče proseka za tri razreda koja se računaju tu smo super,sad samo i ovo da prođe...Matematika nam je bolna tačka.Uživajte u lepom vremenu.Pozdrav svima.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 235
22.6.2025 15:25:39   
Tiziana
Samo hladne glave, neka vode racuna da sve predju hemijskom, svaku tacku, zarez, i to je bitno. Ostalo mi sveze od prosle god..:-)Moj kumic polaze sutra,kaze mi drugarica otisao je na basket, nece vise da se stresira:-)
Hajde drzim svima fige pa cete vi Aninom i mom detetu sl god. ;-)

Direktna veza do poruke: 236
22.6.2025 15:41:52   
flamingos
Hvala Tizi.Da,moraju da vode računa da sve pređu hemijskom.Samo da se opuste i biće sve kako treba.Sledeće godine bodrimo vas.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 237
22.6.2025 16:38:15   
Sanjica26 RR
Dobar dan svima. Mi smo danas ostavili knjige. Isli smo do Bg da se malo opusti.
Srecno sutra svima, a mamama zelim da zaposle mozak nekim poslom. user posted image

Direktna veza do poruke: 238
22.6.2025 21:25:52   
Ivanka 75
Dobro veče, i mi idosmo u relax šetnju popodne.Već od sutra će biti lakše. 
🍀🍀🍀🍀🍀

Direktna veza do poruke: 239
23.6.2025 9:20:46   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Srećno polaganje velikoj deci ❤️

Direktna veza do poruke: 240
23.6.2025 9:28:20   
flamingos
Dobro jutro.Hvala Ivana.I ja želim svoj deci puno sreće.Deca će i nekako,nego mame...Držite se.Sad sam bila kod doktorke po uput za očno.Menja se dioptrija mom detetu i ima zakazano za 30.juni i baš komentarišem sa doktorkom čije dete isto polaže završni,koliko je stresno.Samo deca da budu opuštena.Ja sređujem stam spremam ručak i razmišljam...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 241
23.6.2025 10:19:07   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sam svasta odradila. Sedim na terasi i citam. Jos malkice i gotov je prvi dan. user posted image

Direktna veza do poruke: 242
23.6.2025 10:36:23   
Ivanka 75
Dobar dan, hvala Ivana 🍀🍀🍀🍀🍀
Kuća blista 😂

Direktna veza do poruke: 243
23.6.2025 10:37:10   
Ivanka 75
Pu pu pu neću ništa da govorim ostalim malim maturantima pu pu pu 🍀🍀🍀🍀🍀

Direktna veza do poruke: 244
24.6.2025 12:20:54   
IvanaSK RR
Kako su prošla deca? Šta kažu? 

Direktna veza do poruke: 245
24.6.2025 18:15:25   
Tiziana
Devojke prodjose dva dana, ostao jos jedan i deca zavrsavaju obaveze.Kakvi su utisci?Moj sin sad gleda matematiku kaze da mu se cini da je laksa nego prosle godine. Geometrija svakako.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 246
24.6.2025 19:36:59   
Ivanka 75
Mi smo imali krizu danas, ne zbog prijemnog nego zbog prepisivanja i pomaganja 🙄
Toliko je bila besna kad je došla. Pušila se! Pa se rasplaka, zašto neko prepisuje i pomažu mu a ja učim i radim 😭
Inače, i iz matematike je ostvarila svoj cilj 🌟

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 247
24.6.2025 19:49:06   
lesica
Ahoj, ahoj!

Kako ste? Spremne za toplotni talas?

Završni - laganica oba dana, ništa stres, ništa nervoza, lagano joj je bilo sve očekuje 20/20 iz oba. Ostaje još sutra hemija, ali to joj je tek igrarija.

Što se prepisivanja i pomaganja tiče, i L kaže da je danas bilo toga koliko hoćeš, dok juče već nije moglo, druga im je ekipa dežurala danas.
Iv, reci I da se ne nervira, verujem da je poludela ali ništa joj to nerviranje ne znači a ja verujem da ni na koji način sve to nju ne može da ugrozi.

Odoh da spremam neku večerinku.
A sutra i taj raspust da konačno počne onako kako treba.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 248
24.6.2025 20:14:04   
Ivanka 75
Sutra biologija, laganica 😊
Lesi, takva je ona, pogađa je nepravda. Baba odma dala comfort food pa je brzo prošlo 😂
A što se tiče vrelog talasa ja spremna, klime postavljene na ključnim mestima 🥵

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 249
24.6.2025 22:06:29   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Mi smo i danas dobro odradili. Naravno, bolje je odradila srpski, ali to je ocekivati. Jos sutra i da predahnemo svi.
Iv, bilo je i kod T prepisivanja. Videla je sta rade drugi. Pa svakog nervira nepravda. I nas odrasle. Ali takav je zivot. Uvek ce biti nepravde.

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 9 [10] 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 [10] 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here