|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
28.8.2025 20:44:32   
flamingos
Dobro veče.Tizi,kod nas se odlaže svečani prijem.Danas su deca obaveštena.Videćemo za dalje,javiće.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 351
28.8.2025 21:21:31   
lesica
Dobro veče, devojke.
Mah, mah od nas potpuno nespremnih za školu.

Malac će krenuti pa kako bude, videćemo već koliko dugo i kako će ići u školicu.
A L... E tu je posebna priča. Njena gimnazija još uvek nema plan bilo čega, kako stoje stvari neće imati ni naatavno osoblje, ali je važno da nametnuta v.d. direktorka gostuje na opskurnim kanalima.
Sve u svemu, vesela jesen nas čeka.

Treba mi odmor user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 352
28.8.2025 22:28:49   
Ivanka 75
Lesi, Peta?
A ima li neka informacija u dnevniku? 
Ja tako otkrila razred i razrednog. 
Ivina gimnazija prva stupila u štrajk još u decembru, ostale je sledile.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 353
29.8.2025 8:56:29   
lesica
Iv, Peta user posted image
A što se dnevnika tiče, ni tu nema bilo čega vezano za L, samo osnovna škola, D već uredno avw učiteljica postavila.

Videćemo danas, nadam se da će biti ikakvog obaveštenja u suprotnom gospođica produžava raspust.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 354
29.8.2025 12:29:04   
Tiziana
Stvarno strasno sta se desava.
Kod nas se u gimnaziji formalno krece, dobili su i raspored casova, a dokle ce se ici u skolu,videcemo. Vidim juce u novinama da prognoziraju da ce se ici dve nedelje i da ce se krenuti u neki vid strajka, prvo skracenje casova pa u zavisnosti od toga sta se bude desavalo sa zahtevima dalje redukovanje nastave.
Ovo nase skolstvo vise ni na sta ne lici, majke mi. Za Petu mozda mogu ja da ti javim neke konkretnije info.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 355
29.8.2025 13:52:40   
Ivanka 75
Ja ne znam kako da se ponasamo sad od prvog, mi kao roditelji, deci lako, ili idu il ne idu... Nije svejedno.
Nadam se da ce Peta izdrzati do kraja, nije im lako. Bolje oni iznutra vide  sav mulj skolstva nego mi ispred kapije. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 356
29.8.2025 15:58:20   
Tiziana
Ne znam sta bih ti rekla. Ja sam proslo polugodiste pred kraj vec bila poludela. Naravno da podrzavamo, ali ja nisam za to da sve prosvetari nose na svojim ledjima, a posredno i deca. Jasno je da je njihova borba u prvom redu vezana za konkretno njihove zahteve,a onda i kao podrska studentima, ali bojim se da ce se sve to samo eci obiti o glavu. Videli smo na kraju skolske godine kako je to izgledalo kad su se vratili u skolu i kada je trebalo da podobijaju sve te ocene. Pakao.
Ja zagovaram da SVE treba da stane i svi mi, gde god i sta god da radili. Ma za 7 dana bi sve bilo gotovo. A ne ja kroz viber grupu dajem podrsku profesorima,a onda odem na posao gde zaradjujem lovu za moju porodicu...Jaka mi podrska.

Sto se Pete tice,njima ni ona predhodna direktorka nije bila cvece. O ovoj necu ni da pricam. Imam drugaricu koja tamo predaje pa znam nesto malo vise od onoga sto se pise..

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 357
29.8.2025 20:46:44   
Ivanka 75
To bi bilo najbolje ali nas narod nema petlju. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 358
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Филмови за одрасле.
пеперутка16

Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?

Click Here