|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: Tiziana
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
27.7.2025 19:20:55   
Ivanka 75
Sanjice, ako mislis na nas, mi tek od 18.avgusta idemo negde, ne znamo gde 😂 Iva na pripremama do 17.8. Malp nam sluceno sa vremenom ali valjda cmeo nesto naci za taj period, Italija otpada, na zalost 😢

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 326
28.7.2025 12:23:03   
Ana RR
Mi putujemo u nedelju. Ja opet imam neki gastritis, stegao me išijas. Mislim da je ciklus pokrenuo gastritis pošto me inače pred ciklus boli želudac, samo je ovo sada dosta gore od običnog bola u želucu.
Marku se po treći put vratio konjuktivitis ili šta je već, odveo ga mm privatno na pregled. Valjda ćemo se oporaviti do puta user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 327
28.7.2025 17:06:17   
Ivanka 75
Ana, da sve prođe što pre 🍀🍀🍀

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 328
28.7.2025 23:08:52   
Sanjica26 RR
Hvala Flam.
Da, Ivanka na tebe sam mislila. I mi smo trebalo ove godine da letujemo u Italiji, ali smo odlozili za sledecu.

Anci, pa jel moralo to sad. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 329
29.7.2025 0:16:49   
flamingos
Ana,hajd da se oporavite do polaska na put,pa da se odmorite i uživate!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 330
29.7.2025 13:55:58   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Hvala Flam.
Da, Ivanka na tebe sam mislila. I mi smo trebalo ove godine da letujemo u Italiji, ali smo odlozili za sledecu.

Anci, pa jel moralo to sad. user posted image

Svi odlažemo nešto. Meni baš krivo. Ja zbog promene posla nisam znala kad cu na odmor, ispade od sredine avgusta, isli bi ranije nego Iva ide na pripreme pa ce bukvalno biti ona jedan dan dolazi sa priprema, sutradan putujemo 😂

Direktna veza do poruke: 331
4.8.2025 10:11:07   
IvanaSK RR
Dobar dan. Sta se radi? Mi se vratismo pre par dana. Al mi se nije vraćalo, bas mi bilo lepo 😁

Direktna veza do poruke: 332
5.8.2025 23:14:07   
flamingos
Dobro veče.Ivana,proleti vreme brzo,pa tako i odmor.Bitno je da ste uživali.Išla sam danas kod kardiologa na redovnu kontrolu.Ostale mame?Kako ste?Šta radite?Laku noć želim svima.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 333
6.8.2025 19:57:39   
IvanaSK RR
Sta se radi? Ja evo spremam americke palačinke i razmišljam koliko će biti vrućine sledeće nedelje 😂

Direktna veza do poruke: 334
6.8.2025 23:38:42   
Ivanka 75
Ja upravo procitah da ce biti do 37. Nije ni to tako lose. Posle ce 6 meseci da bude zima.
A i mi na letovanje idemo sredinom avgusta pa mi malo i drago 😁

Direktna veza do poruke: 335
8.8.2025 19:07:25   
Sanjica26 RR
Ola, devojke. Ja sam napokon kod kuce. Sa mora sam otisla na Plitvicka jezera sa mamom, mojom sestrom i Sofi. I sad se razmisljam gde bih opetuser posted image Salim se. Dosta. Istrosila sam se.

Kako ste vi?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 336
9.8.2025 13:55:09   
flamingos
Dobar dan.Super Sanjice kad ste se odmorili.Nama je danas godišnjica.Poručili smo hranu i dan nam je za uživanje i druženje.Juče sam napravila Trileće,svi volimo.Pretoplo je,klima radi,mada je ne volim,ali se ne može bez nje.Raspust polako prolazi.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 337
14.8.2025 12:44:10   
IvanaSK RR
Hello, sta se radi? Flam, srećna godišnjica. Mi smo mislili danas na bazen ili Adu ali izgleda da nećemo nigde. Mada, meni i odgovara. Stvarno me mrzi sve po vrućini. Obavljam samo neophodno.Sanjice, lutanja nikad dosta 😁

Direktna veza do poruke: 338
14.8.2025 13:43:21   
Sanjica26 RR
Gde ste devojke? Ja sam juce tako pala sa bicikle, da me sve zivo boli. Bas sam se izglupirala. Ali naravno da cu opet da sednem na biciklu.user posted image

Ivana, ni mi nigde ne idemo. Ja moju decu teram da izadju predvece da prosetaju. Nece ni da cuju. Kazu da im ne pada na pamet kad je ovako toplo. Ja sledece nedelje startujem sa poslom, a i krecu mi treninzi. Jedva cekam treninge, ne posaouser posted image

Direktna veza do poruke: 339
14.8.2025 13:44:32   
flamingos
Hvala Ivana.❤️

Direktna veza do poruke: 340
16.8.2025 22:40:25   
Tiziana
Dobro vece mame. Kako ste?
Mi smo se posle 3 nedelje danas vratili kuci. Potpuno smo se iskljucili bili iz realnosti. Stvarno je bio potpuni reset_ sto nam je i trebalo. Tinejdzeri su bili super,ali su na kraju jedva cekali da idu kuci zbog drustva.

Realnost u koju smo se vratili uopste nije lepa. A mislim da ce samo biti gore.
Jos 2 nedelje i back2school. Nikad mi brze nije proslo. Valjda sto je ovaj gimnazijalac isao u skolu do jula. Sta znam.
Ponedeljak nazad na posao.🫣 za cas cu zaboraviti da sam uopste bila na odmoru.

Direktna veza do poruke: 341
17.8.2025 14:09:28   
flamingos
Dobar dan.Tizi,proletelo je brzo vreme i uskoro kreće škola.Nama je prijem 28.avgusta (opet smo đaci prvaci).Tad možemo i udžbenike da nabavimo koje nam nedostaju (fale nam samo 4 udžbenika).Organizuje se bazar toga dana i rekoše nam da ne žurimo sa kupovinom.Ako baš ne nabavimo sve tad,onda da poručimo.Ostaje nam da kupimo sveske i ostali pribor.Danas smo išle u šoping u Stop shop i kupilo je dete farmerice,majice itd.Uzela je patike,starke i u toj sportskoj radnji kupih i ja sebi donji deo trenerke.Htedooh i patike,Nike,ali,one koje mi se sviđaju nema broj.Videću negde u gradu da kupim.Ovde je padala kiša i prijatno je.Mame,kako ste?Pozdrav svima.❤️

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 342
20.8.2025 20:54:17   
IvanaSK RR
Dobro vece. Kako ste mi? Mene glavobolja zeza bas.Maca krenula u boravak, malo da se navikne na obavezu 😁

Direktna veza do poruke: 343
21.8.2025 10:15:34   
Tiziana
Cao devojke, sta radite?Mi se vratili vec svim obavezama. Deca jos malkice uzivaju pa i oni nazad u masinu. Nadam se da ce ici sve regularno...Flam i moja cerka ide unsoping za skolu. Ima neki svoj fazon pa juri okolo da nadje to sto je zamislila. Ne voli da bude ista kao svi drugi🙂 dok je sin u fazonu nosicu sta mi kupite 😂Okreni obrni udar je na budzet pogotovu nakon odmora.Sva sreca ona ce koristiti njegove knjige za 8.razred,treba samo da dokupimo jednu knjigu, a za njegove tek treba da krenemo u prikupljanje.😒

Direktna veza do poruke: 344
21.8.2025 10:38:48   
flamingos
Ćao svima.Ivana,kako si?Nadam se da je prestala glavobolja.Tizi,da,i moje dete ima neki svoj fazon,ali,što bi rekao njen tata-sad si kupila normalnu garderobu🤣Išla sam u nabavku i sedoh da popijem hladan nes i da vam se javim,pa odoh da spremam ručak i pravim čizkejk (volimo u čašama).Ostale mame?Pozdrav svima.❤️

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 345
21.8.2025 13:39:46   
Ana RR
Dobar dan user posted image ja nikako da se vratim u rutinu posle odmora, još uvek mi je mozak svuda samo ne na poslu.

Vrućina danas, ja sedim u bašti i radim, mm prčka oko bašte (sadili smo paradajz ove godine user posted image ), Marley se premešta po hladovini i nije mu jasno što nismo unutra pod klimom user posted image

Bliži se škola, uh nisam spremna nikako... treba mi još jedan odmor sada user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 346
27.8.2025 22:02:40   
IvanaSK RR
Cao, drage moje! Meni treba odmor pred početak školske godine, a posle svakih mesec dana 😂

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 347
27.8.2025 22:25:01   
flamingos
Ćao svima.Ivana,to bi bilo super-jednom mesečno odmor.Nama je prijem đaka prvaka gimnazijalaca u petak,u 12 h.Mi bili malo u selu,sad smo u gradu.Pripremamo se za školu.Išla sam do frizerke da me ofarba i ošiša.Pre toga juri u bolnicu.Moja zaova je imala zapaljenje mozga i odavde je prebaciše za Beograd.Da je ispitaju,pa da vide za dalje.Inače,ima multipla sklerozu.Samo brige...

Direktna veza do poruke: 348
28.8.2025 12:18:24   
Ivanka 75
Pozdrav iz Soluna 😘
Obilazimo radnje, tj ja sedim oni obilaze. Čuvam kese. Do ponoći ćemo valjda stići kući. 😂
Odmor prođe, od ppnedelljla nastavak. Bitno da smo se obukli za prvi, drugi i treći dan škole. 
Prozivka u ponedeljak pre prvog časa pre podne. Imamo razrednog starešinu. 

Direktna veza do poruke: 349
28.8.2025 20:37:39   
Tiziana
Dobro vece zenske. Nesto ove reklame smetaju kad se otvori aplikacija. Iskacu odsvuda.Nisam znala kako da se resim jedne kad sam otvorila sad da kucam poruku 😀
Znaci djaci prvaci se spremaju za prozivku.Kod nas prosle god nije bila. Okaceni su spiskovi u skoli, deca isla da vide koje su odeljenje. Onda nas je razredna i pre nego sto smo znali ko je dodala u viber grupu. Sve. I tate i mame. 😀 Na veliku radost mog muza koji nikada nije bio ni u jednoj vrtickoj/skolskoj grupi. Sad mu glupo zbog razredne da izadje iz grupe. A i ne pise se toliko. Valjda sto su stariji to manje ima potrebe da se pise. Mi vec u ponedeljak roditeljski u gimnaziji. A razredna iz osnovne se ne javlja. Verovatno ce tradicionalno da.pise vazne info u nedelju uvece.
Ja sam vec zaboravila da sam bila na odmoru. Sad razmisljam kada da uzmem par slobodnih dana da presecem malo.😀
Kako ste inace?

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Филмови за одрасле.
пеперутка16

Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?

Click Here