|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MUMIE
26.7.2011 21:24:05   
nina26
Jao Jelo bas si me obradovala sto si ostala trudna, a za spontani mi je jako zao jer sam i sama prosla kroz to.

Bila sam i ja kod Majre, i meni je isto rekla disbalans hormona, a isto su mi rez. u granicama, i dace mi terapiju, stim sto je meni rekla da ne pokusavamo bar do dec. jer cu opet imati spontaniuser posted image a mene inace cekaju eksimcici.

(odgovor članu jela ns)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: MUMIE
16.5.2012 22:19:51   
Cecana
Jel ima neko ko je jos bio kod Majre?
Ja sam danas bila i rekla mi je da sam sterilna,da ne moze ni da mi pomogne,kao bukvalno nema mi pomoci sto se tice hormona.Mislim svi su mi hormoni u disbalansu,posle porodjaja 2002 je krenulo pogorsanje,prvo je stitna usporila rad,pa pankreas,tako da mi ni jedan hormon ne valja,samo mi je testosteron i kortizol u redu.
Mislila sam da ce mi dati da pijem tu mumiu al kaze da nema potrebe da je pijem da mi ne moze pomoci.
Sta reci,rekla mi je i da su mi sanse za vto i iui nikakve,a i ako uspe nemam dovoljno progesterona da se trudnoca odrzi i da se stvori dobra placenta.
Rekla mi je i da moj sin ima alergije zato sto mi je u prvoj trudnoci nivo progesterona bio nizak.
Pogodila mi je da sam imala ranicu na grlicu materice i da mi je materica zavaljena.Rekla mi je da imam levi jajnik policistican a na desnom se ponekad desi ovulacija ali nista od toga.
Ja sam se bas ubila u pojam,pitala sam je i da li vredi da idem na vto i da mi hormonima odrzavaju trudnocu na sta je rekla samo kratko da ne vredi.
Mada je u jednom momentu rekla da ona ne moze da mi pomogne,da treba da odem kod ginekologa,kad sam je pitala zasto,mislim da je rekla da mora ginekolog da prati moje hormone.Ma i ona prica sa ruskim naglaskom,totalno nejasno tako da sam je par puta pitala da mi ponavlja sto joj se nije bas svidelo.Mislim 20 godina je u Srbiji i ne zna srpski.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: MUMIE
17.5.2012 9:13:29   
hanka
A ko je Majra user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: MUMIE
17.5.2012 9:31:49   
Modessty
Cecana ako je štitna žlezda u pitanju onda nije ni čudno što su ti i svi ostali hormoni poludeli. Uradi hormone štitne žlezde TSH, T3 i T4. Onda pravac kod endokrinologa. Ako je smanjen rad žlezde onda je to hipotireoza. Daće ti lekove koje ćeš da piješ i tako održavaš hormone žlezde na željenom nivou. Imaš temu o tome ovde na RR. Štitna žlezda i Poremećaj štitaste žlezde i trudnoća
Postoje stanja koje alt_ernativna, narodna medicina može da reši, ali postoje i stanja za koja ti ipak treba nauka i malo hemije. NE očajavaj! Obrati se lekarima

< Poruku je uredio Modessty -- 17.5.2012 9:36:31 >

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: MUMIE
17.5.2012 21:44:14   
Cecana
Modesti ja sam na terapiji za stitnu od 2008g,a za insulinsku rezistenciju od septembra prosle godine.Bas sam se zbog toga iznenadila da su mi hormoni u takvom haosu,mislim,zasto onda pijem lekove?Stitna mi je po endokrinologu u redu,sad i insulin,cak sam smrsala 10kg,taman krenem uzlazno i neko me obori.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: MUMIE
25.5.2012 20:34:29   
tecrtica
Drage moje, imam jednu dilemu. Pre dva dana sam počela da pijem mumio, po preporuci dr Majre, a onda sam danas, na moju veliku sreću, ugledala dve crtice na testu i radila beta hcg koji je pozitivan. Interesuje me da li smem da nastavim sa uzimanjem mumio u trudnoći? Inače, radimo na bebi već neko vreme, pa sam htela da čujem još neko mišljenje izuzev mog ginekologa i tako otišla kod Majre. Ona mi je rekla da imam hormonalni disbalans i da treba da pijem mumio. Ako neko zna odgovor, unapred hvala! :)

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: MUMIE
25.5.2012 22:15:04   
Cecana
tecrtice cestitamuser posted image .
Najbolje da nazoves Majru i da je pitas da li da nastavis da pijes mumio.
Jel mozes da mi kazes sta je tebi konkretno rekla koji ti hormoni nisu u redu,koji su poviseni a koji u manjku?
Pozdrav

(odgovor članu tecrtica)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: MUMIE
25.5.2012 23:20:44   
tecrtica
Cecana,
ja sam se prepala kad sam izasla od nje. Rekla mi je da mi je progesteron nizak, sto mi je i ginekolog utvrdio ranije, ali mi se poboljsao s vremenom, zatim da imam problem s ovulacijom, sto je takodje istina, rezerve jajnih celija tanke, slaba cirkulacija, levi jajnik neupotrebljiv, na desnom po jedan-dva folikula, neredovne menstruacije, glavobolje, ciste na jajnicima (nisam imala pojma da ih imam!), da zbog progesterona ne bih iznela trudnocu dok ne sredim hormone mumijom itd. itd. Zbog odlaska kod nje i sasipanja istine u lice, sada sam prilicno uznemirena, a doktoru ne zelim da kazem da sam bila kod nje, jer je on malo staromodan, pa me ne bi razumeo. Zbog toga sam u nedoumici da li da je pijem. Ako ce poboljsati moj hormonski status i ako ce doprineti mom odrzavanju trudnoce, pila bih, ali ako steti, radije bih je zaobisla. :)))
Majra prica prilicno nerazgovetno i brzo, na iskrivljenom srpskom jeziku, tako da je nisam bas najbolje razumela, a prilicno je neprijatna, pa nisam puno zapitkivala. Mislim da je dobar dijagnosticar jer je meni mnogo toga rekla, naravno, ima i stvari koje nije bas pogodila. :)))
Inace, ja pila nekoliko ciklusa klomifen i primala pregnil, konkretno, poslednji put dva klomifena dnevno i jednu dozu pregnila. Bez stimulacije je islo tesko. Pozdrav!

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: MUMIE
26.5.2012 23:52:51   
Cecana
crtice pitaj doktora da ti da da pijes ili vaginalete progesterona ako ti je nizi progesteron,to ne moze da skodi,moze samo da pomogne.Nazovi slobodno Majru i pitaj da li da pijes mumiu.
Zelim ti sve naj bolje.Pozdrav

(odgovor članu tecrtica)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: MUMIE
8.2.2013 14:01:00   
moremore
drage moje, da li mi neko moze dati tacnu adresu i telefon dr Majre?
hitno je, a na stari broj +381112448399 je nemoguce dobiti, kao da vise nije u upotrebi...
hvala unapred!!

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: MUMIE
3.5.2013 19:44:58   
Verolina
Isti taj broj , samo mobilni 069. Pokusaj. Ja skupljam hrabrost da pozovem i odem.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu moremore)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: MUMIE
17.6.2013 21:46:11   
nina26
Ja sam i zaboravila da postoji ova tema, i sad vidim svoje stare postove, i samo se slatko smeskamuser posted image

Sve je kako su devojke i rekle, neprijatna je, nerazumljivo prica, svi manje,vise imaju problem sa sterilitetom, ali da je dobar dijagnosticar to ne moze niko da ospori.

I tako sam ja pila isto tu njenu famoznu smolu do dec, u feb isla na fet, i rodila se moja srecauser posted image

Ko god se dugo muci sa stetilitetom, neka ode kod nje, mislim sta smo sve probale u zivotu, ne kosta nas nista da probamo i ovo, pa ko zna, mozda se i vama sreca osmehneuser posted image

A ti Verka, ima da te jurim onim Majrinim cakljama/rasljama ako ne odes uskoro user posted image

_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: MUMIE
5.7.2013 17:30:16   
Ivana.
Nina, secam se da si isla kod nje. I mi smo svasta pokusavali. Posle dva spontana pobacaja, godinu dana nisam vise cak ni mogla da ostanem trudna. Posle njene terapije, nakon mesec i po dana sam ugledala dve crtice, i evo moje prde velike, vec ima dve godine. Sad planiram posle godisnjih odmora opet kod nje, jer planiramo drugo, pa cu malo da se konsultujem.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: MUMIE
5.7.2013 17:59:11   
Jole84
Da li Mumie mogu da se piju na svoju ruku,van dr Majre? Ako nađem ovde,pila bih makar jedan mesec,čisto da probam.

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: MUMIE
5.7.2013 18:06:21   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nina26
]

A ti Verka, ima da te jurim onim Majrinim cakljama/rasljama ako ne odes uskoro user posted image

user posted image
Jole, mozes da pijes na svoju ruku bez problema, sem ako imas visok pritisak, posto one dizu pritisak.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: MUMIE
5.7.2013 18:45:21   
Jole84
Imam ga nizak,nije strašno ako mi ga digne user posted image
Baš ću da potražim po apotekama.

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: MUMIE
5.7.2013 19:26:14   
Ivana.
U apotekama imaju samo tablete, a kod Majre sam kupovala smolu. Kazu da je u njoj veca koncentracija i da bolje deluje.

Verolina, jesi li bila kod Majre?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: MUMIE
5.7.2013 22:36:53   
Verolina
Nisam. Zvala sam u maju, prebukirani. Nisam zvala u junu jer sam u izdacima do guse. A i nekako se plasim da odem kod nje.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: MUMIE
27.8.2013 14:40:27   
deluc
Ja sam bila kod Majre. Lečim se već 9 meseci,i rezultati su mi sve bolji. Čaj ne uzimam kod nje jer je dva puta skuplji od mesta gde ga ja uzimam.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: MUMIE
28.8.2013 22:53:17   
Glista
Drage moje citajuci vase postove, i jos neke forime na netu, odlucila sam i ja da pozovem dr Majru. Recite mi da li se dugo ceka na termin kod nje? Je li prebukirana ? I da li je potrebno otici sa nekim nalazima ili samo banuti?

(odgovor članu deluc)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: MUMIE
8.9.2013 3:12:57   
llaki78
pozdrav drage moje!vas sam novi clan.za Ruskinju Majru sam cula pre par dana,vidim da ima dosta onih kojima je pomogla.Zainteresovana sam da idem kod nje,pa bih vas zamolila da mi posaljete adresu i broj tel ordinacije i kolika je cena jednog pregleda?hvala puno

(odgovor članu Glista)
Direktna veza do poruke: 71
   RE: MUMIE
8.9.2013 10:17:38   
Glista
Draga adresa je Mlatišumina 19, br tel 011.244.83.99, a cijena pregleda je 3500 dinara. Ja sam bila u srijedu kod nje i od tada ne mogu, psihicki , da se oporavim. Nije bila neprijatna, i imala je strpljenja da mi objasni sve sto mi nije bilo jasno, ali je surovo iskrena, a meni nije prijalo ono sto mi je rekla. Ovo ti govorim, da bi se, ako je moguce sto bolje pripremila na nju .

(odgovor članu llaki78)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: MUMIE
9.9.2013 21:57:11   
Verolina

IZVORNA PORUKA: tecrtica

Drage moje, imam jednu dilemu. Pre dva dana sam počela da pijem mumio, po preporuci dr Majre, a onda sam danas, na moju veliku sreću, ugledala dve crtice na testu i radila beta hcg koji je pozitivan. Interesuje me da li smem da nastavim sa uzimanjem mumio u trudnoći? Inače, radimo na bebi već neko vreme, pa sam htela da čujem još neko mišljenje izuzev mog ginekologa i tako otišla kod Majre. Ona mi je rekla da imam hormonalni disbalans i da treba da pijem mumio. Ako neko zna odgovor, unapred hvala! :)

Pa ako si pre dva dana pocela da pijes, onda nisi zatrudnela zbog njene terapije, sto znaci da nije bila u pravu.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu tecrtica)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: MUMIE
9.9.2013 21:58:46   
Verolina
Glisto, draga, sta ti je rekla?user posted image

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Glista)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: MUMIE
9.9.2013 22:52:43   
Glista
Rekla mi je da mi lijevi jajnik ne funkcionise uopste, a desni jedva, ali nedovoljno da iznesem trudnocu. Da ne ovuliram. Imam disbalans svih hormona. Da mi prijeti secer...svasta. Ja ne znam da li ona ima neku carobnu lampu ispod stola i na koji nacin dijagnostikuje pomocu onog, krivog, stapa, ali pogodila je i da mi je papa II stepen, a VS III. Dala mi je one mumije da podizem imunitet i rekla da dodjem u novembru, pa da onda vidimo sta cemouser posted image Ali ja sam tolikooooo tuzna nakon svega sto mi je rekla, da sam izgubila volju da radim bilo stauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here