|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 9:12:49
|
|
|
|
minavb
|
O tome kako dete sve preokrene. Vukla sam sa sobom svoju kolekciju casopisa (ELLE, VOGUE, NIN, VREME), selila ih po stanovima bar 10 godina i sad sam resila da pobacam sve osim par brojeva. Treba mi mesta za Vanjine stvarii knjizice koje cu da pocnem da skupljam. Opasno sam se posvadjala sa mm-om zbog tih casopisa kad smo se selili u ovaj stan, i sad cu da ih bacim.
|
|
|
[Obrisana poruka] 29.8.2011 9:17:15
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 10:58:03
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: minavb O tome kako dete sve preokrene. Vukla sam sa sobom svoju kolekciju casopisa (ELLE, VOGUE, NIN, VREME), selila ih po stanovima bar 10 godina i sad sam resila da pobacam sve osim par brojeva. Treba mi mesta za Vanjine stvarii knjizice koje cu da pocnem da skupljam. Opasno sam se posvadjala sa mm-om zbog tih casopisa kad smo se selili u ovaj stan, i sad cu da ih bacim. isto mi se desilo, identilno, na kraju sam dala m da to razvuče po tim svojim kafanama, da gosti čitaju, da eto ne završe baš u kontejneru nisam imala mjesta više u stanu. ko zna koje čitao moje misli u datom trenutku u nekom od tih časopisa što sam znala švrljnit dok sam čitala
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 11:02:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam li ja toliko omatorila??? Nisam nikad bila ovoliko senilna, brbljam bezveze, sve ne mogu misao i izjavu da povežem Ili bih samo mogla malo više da spavam....................................... Mozak mi se uključi 4 sata nakon što fizički ustanem
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 11:43:27
|
|
|
|
IVA 11
|
O operaciji, anesteziji, i o tome sto nas sve ceka. Uh...
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 11:44:43
|
|
|
|
Olga75
|
Iva , bice sve ok
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 11:45:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Priblizilo se Iva. Svi mi navijamo za malisana i sve ce da bude ok Razmisljam o tome koliko me mrzi da idem do grada
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 11:51:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala...nadam se. Uhhhh...
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:00:11
|
|
|
|
limunada
|
o **benom zivotu
< Poruku je uredio Olga RR -- 29.8.2011 16:03:17 >
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:02:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj tako limunche Koliko god da nam go*nasto izgledao, zivot je ipak lep...I jedan je...Sta god da je preboleces
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:02:03
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: verolino Priblizilo se Iva. Svi mi navijamo za malisana i sve ce da bude ok Razmisljam o tome koliko me mrzi da idem do grada Ja bila.. jedva se naterala..
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:02:56
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: limunada o **benom zivotu zivot je takav svima , uglavnom *eben
< Poruku je uredio Olga RR -- 29.8.2011 16:03:44 >
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:05:02
|
|
|
|
Vika
|
Da li bih bila srećnija kao samohrana majka... p.s. šta je sa Ivom?
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:07:30
|
|
|
|
Olga75
|
Vikaaaa , danas sam te spominjala rehoh : sta je sa Vikom , nedostaje miii
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:08:24
|
|
|
|
Vika
|
Ma u vikendici smo dok ne zaveje, a nemam tamo net. Nedostajete mi Volim i ja vas
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:09:03
|
|
|
|
vonavoj
|
trenutno o je parama!! odakle da ih stvorim!
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:20:46
|
|
|
|
limunada
|
ma pare su djavo ja sam rekla jescu samog leba i rintati al oticicu iz proklete kuce pune para jer nemogu visee jebale ih pare nek crkne u njima
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:25:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne razmišljam o parama, razmišljam šta bih da ih imam. Otišla bih u obilazak hrvatskog primorja... Od Dubrovnika do Istre... Ramišljam i o tome da mi je dete doguralo do 9.meseca i da mi je tako proletelo tih 9 meseci...
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:27:34
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,limunada,verujem ti..ne mozes nekada ni sa parama,a ne moze se ni bez njih mmmmm...hrvatsko primorje...ceka na mene,ali sledece godine ,sa sve bebicom!
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:31:28
|
|
|
|
Olga75
|
kako je sve stvar ugla posmatranja
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:32:25
|
|
|
|
meyo
|
Uf o svemu i svacemu kako nakon 5 godina od kad imam diplomu u ruke ne mogu sastavit kraj sa krajem a svi mi govorili kako ce to biti super kad diplomiras kako moram da dam barem jos 1500 evrica za skolovanje da bih bila neko i nesto :( moja prija je od jednog poslica zaradila 20 hiljadarki i castila si dzipcic i uskoro ce kucicu na moru a ja svom djetetu ne mogu obezbijediti 50 kvadrata stana i da ima svoj kutak pa se onda pitam dal je to puka sreca ili sam ja nesposobna za zivot ... a cekanje druge trudnoce me sve vise i vise svakim danom psihicki unistava ono kao sam jaka a kad ostanem sama samo ridam i pitam se kad ce konacno i meni krenuti ...
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 16:33:37
|
|
|
|
New Mom
|
...kako mi je dete ipak maleno, a mislila sam da će do vrtića biti nekako samostalnija... I kako će se navići, snaći, uklopiti...
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 17:40:33
|
|
|
|
Verus
|
Kad koji racun moram da platim
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 17:41:01
|
|
|
|
Anoniman
|
....o tome kako nije bilo dovoljno to sto sam Miska u'vatila za miska, vec moram nekako Gada zeznuti da mi poslje jedno kmekalo
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 29.8.2011 21:44:12
|
|
|
|
vonavoj
|
"gada"
|
|
|
|
Anketa
Mleko lanajelenaDa li dajete deci mleko?Da (
76%)

Ne (
19%)

Kako kad (
5%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!