Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2015 22:23:10
|
|
|
|
mimahana
|
Moram se pohvaliti da sam se poodavno upoznala sa Minicom,tj znale smo se i ranije,al dok se nismo skarale. Uvek se fino iscavljamo,za tren oka mi vreme proleti.Minica je jedna superpozitivna osoba,imamo milion tema za razgovor,a decica nam se lepo izigraju.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2015 22:31:54
|
|
|
|
Rosita
|
Uživo- milicicak, dunju, wivern, milkicu, branki, moju ciklamu, snelle. Sve su sjajne devojke. Nikad nisam bila na forumima niti nekog tako upoznala, nikad do trudnoće i majčinstva . Malo sam bila stegnuta oko toga. Ali ove žene su divnoće i uvek mi je lepo i pozitivno sa njima. A tek koliko podrške i saveta na forumu ima, naročito od "alergičarskih mama". Ljubim ih,
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2015 23:56:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Rr plus fb i eto finog virtuelnog druzenja!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 0:52:48
|
|
|
|
wivern
|
Uh upoznala gomilu divnih zena. Uzivo-Trcosava, Dunja, Les, Branki,Milicicak, Rosita, Moja ciklama, Placljiva (upoznale smo se maaalo ranije ali da ozvanicimo i ovde), Adulence, Cvecka, Dijana I Mala elena Nadam se da nisam nikoga omasila
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 9:20:33
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Uh upoznala gomilu divnih zena. Uzivo-Trcosava, Dunja, Les, Branki,Milicicak, Rosita, Moja ciklama, Placljiva (upoznale smo se maaalo ranije ali da ozvanicimo i ovde), Adulence, Cvecka, Dijana I Mala elena Nadam se da nisam nikoga omasila A jaaaa???? Mene si zaboravila!!!! Ja sam upoznala - Dunja RR, Milicicak, Rosita, Wivern, Branki, Moja ciklama do sada i nadam se da će se spisak proširiti!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 12:57:36
|
|
|
|
wivern
|
Kakav propust I diiivnu Milkicu ... E nije sad da se vadim ali Dunja moze da potvrdi da sam te hvalila kod nje kako si diiivna osoba
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 13:30:26
|
|
|
|
branki*
|
Sve zenice koje sam upoznala su me odusevile,to odmah da kazem! Dunja,lesica,wivern,ciklama,mama krava,rosita,milicicak. Ima jos njih koje bih zelela da upoznam
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 16.10.2015 23:25:21
|
|
|
|
plačljiva
|
jA SAM UPOZNALA moju ciklamu,dunju,lesicu i još ranije wivern... Hvala Vam na svakoj podršci u toku steriliteta.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2016 12:28:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja jos nikoga nisam upoznala, valjda nisam dovoljno aktivna, s vremena na vreme napisem nesto... kako ste se upoznavale mame drage :D
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.4.2017 14:37:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Skoro sam upoznala Lesicu i ako se nas dve znamo kad smo bile male. Igrale smo se kod moje bake u dvoristu.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.9.2017 9:58:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Izgleda samo ja ovde upoznajem devojke sa RR Prosle nedelje sam upoznala Ivanu. Juce smo se opet videle. Sledece nedelje cemo opet.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.9.2017 11:50:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi Ja sam upoznala Dunju, Les, Wiv, Anu, Dijanu, Sanjicu :) A sa nekoliko devojaka sam u svakodnevnom kontaktu, ali se nismo upoznale. Mada, imam osećaj kao da jesmo.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.9.2017 11:52:30 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.9.2017 12:04:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja uopste nisam pisala da sam odavno upoznala Dunju i Anu. Divne zene.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 3.12.2017 18:59:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc sam upoznala Didu. Jedna divna i smirena zena sto se retko nadje.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 3.12.2017 23:01:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Sinoc sam upoznala Didu. Jedna divna i smirena zena sto se retko nadje. O, Sanjice. . Mnogo mi je drago što si uspela da dođeš i da se makar na kratko vidimo. Sofija je danas nekoliko puta pominjala tvoje devojčice. Između ostalog je pitala zašto niste došle da gledate njen nastup. Za dve nedelje malko duži popravni.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 3.12.2017 23:16:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da nije bio ovaj seminarski gledale bi nastup. Ovako.. vazno je da smo se videle. Popravni ce da bude najverovatnije. Skoro si me ubedila da vodim i T.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 21:47:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Vika Prvo sam upoznala Ivaj, dok sam ležala u bolnici a ona čekala da se porodi. Obe smo bile van sebe i samo desetak minuta razgovarale, isključivo o bolničkim temama, ali je prijalo naći nekog "svog". A nedavno sam srela Sanjicu26 i njenu Teodoru i mogu javno da izjavim da sam prestala da mučim muža zbog preseljenja u grad u kome smo. Proveli smo nekoliko dana družeći se, i konačno imam nekog sa kime mogu da provodim slobodno vreme i uživam u svakom trenutku, kao i moj sin Ovo namerno citiram, jer nasa stara forumasica a moja dugogodisnja drugarica (znaci poznanstvo sa foruma) me je pre neki dan zvala i pitala me da li zelim da njenom sinu budem kuma na krstenju. Prvo sam zanemela jer nisam ocekivala, a onda sam rekla da, da naravno da zelim. A onda je usledilo pitanje zasto bas ja pored toliko prijatelja kojih ima? . Rekla mi je da upravo zeli da ja njeno dete krstim. Njen sin je odusevljen. Inace T i on se obozavaju. Eto. Ova RR je zaista divna! Bas sam happy. Danas smo se cule da se dogovorimo oko datuma.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 21:56:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
divno bas divno.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 22:07:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stvarno divno
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 22:33:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjice, to je baš lepo
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 22:49:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Divno zaista, bas, bas divno 😍
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 7:30:45
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je to lepo Sanjice!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 7:48:28
|
|
|
|
Maraj
|
Divno Sanjice
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 20:14:14
|
|
|
|
AnaTamara
|
Jaooo... Bas divno 😘
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 21:14:58
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice neka ti je srecno i blagosloveno kumstvo, pa nista lepse nema!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana Zašto mi je holistički pristup bio važan t...Nije lako u moru klinika, preporuka, prijatelja, žena koje su imale iskustvo IVF, medija, društvenih mreža, ma milion gl...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Ako imate školarca, ovo je tekst kojim zap...Polazak u školu je uzbudljiv, ali i stresan period kako za decu tako i za roditelje. Da bi se mališani što bolje priprem...
Anketa
Симптоми порођаја.
пеперутка16
Који су били ваши последњи симптоми пре порођаја тог дана или дан или два? Ако сте имали неке симптоме?