Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 16:46:33
|
|
|
|
jovana13
|
Skoro,kad je imala 2,5god jednog dana u autu celim putem je pricala samo - Pavle, Pavle, Pavle... I mm je pita - dobro Janja,pa ko je taj Pavle? A ona- To mi je decko. Ja njega volim! i jos uvek po ceo dan prica o njemu narocito kad me ide u vrtic.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 16:52:17
|
|
|
|
magnetic
|
Ah,pa to je onda prva ljubav
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 17:18:07
|
|
|
|
cockic
|
malo pre Petar se probydio i pitam me mama sta ima da se jede
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 17:29:32
|
|
|
|
cockic
|
ali poenta recenice je sto lezi na krevety tek otvorenih ocijy myskarci od malih nogy odmah diktirajy zenama prvo majkama pa pose i zenama. sto se neseti tate da ga pita i on je ty na to sam mislila
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 20:45:04
|
|
|
|
Mishica 77
|
Saseci to u korenu da za 30-ak godina ne dodje ovde njegova zena pa oplete po svekrvi koja nije umela da vaspita svog sina. :))
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2013 22:42:48
|
|
|
|
sneza24
|
Prošlu nedelju ujutro se spremamo svo četvoro da idemo kod dr jer je David bio bolestan.I sad on neće da ide jer se zaigrao.Ubeđujem ga ja da krene ali neće i nisam više znala šta ću pa mu kažem : Nemoraš ti da ideš ako nećeš,Lana će ići sa nama i voziće kola. David : Nemože ona da vozi,ona je mala.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 18.1.2013 0:06:58
|
|
|
|
Mishica 77
|
Kaže I malo pre tati: - Ja ne volim dečake! - Pa zašto? - Zato što su prljavi! A imaju i pišu!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 3.2.2013 22:44:40
|
|
|
|
Mishica 77
|
Isidora podučava moju mamu večeras: - Bajo, potejto iz krompir. Na šta je ova samo konstatovala(kao neko ko nema blage veze sa engleskim jezikom): - Ja uskoro tebe neću moći da čuvam jer te i sada već jedva razumem.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 3.2.2013 22:53:13
|
|
|
|
jovicaa
|
bajo
|
|
RE: Raspričala se deca :) 3.2.2013 22:58:16
|
|
|
|
jovicaa
|
ova tema je sjajna! aleksandar je do skoro govorio umesto tik- tak ki-ta :D
|
|
RE: Raspričala se deca :) 3.2.2013 22:59:24
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa bajo Bajo ili bajsone.... To je sama smislila. Deda je dejson.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 4.2.2013 12:32:58
|
|
|
|
Modessty
|
"tata jel znaš gde živi salata?" "Gde sine?" "U blatu kod bake u bašti! Tamo i tjava živi i neki cv (crv). A jeka (reka) živi na mostu. U vodi žive jibice koje jedu mehujiće. A tu žive i patke ali sam zabojavio šta one jedu!"
< Poruku je uredio Modessty -- 4.2.2013 12:33:50 >
|
|
RE: Raspričala se deca :) 4.2.2013 16:34:57
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Kaže I malo pre tati: - Ja ne volim dečake! - Pa zašto? - Zato što su prljavi! A imaju i pišu! I Andrea je jednom slicno zakljucila,jos je dodala da ce da se uda za seku Modessty
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.2.2013 15:21:06
|
|
|
|
Figaro88
|
Setamo mi i Andrea me pita -A zasto govorimo? -A zasto imamo jezik? -A zasto nam noge idu napred? Onda pocne da trci,ja jok kazem da nemoze tako,saplesce se o kisobran,a ona meni -Ja sam kapetan,a kapetani ne slusaju mame!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.2.2013 21:51:59
|
|
|
|
New Mom
|
-"Kaća, dovedi batu ovamo." KL(2,5): "Ne mogu, nisam ja tu." -"Ko je izbušio taj zid?" -"Bata je. Vidiš, ovako p'stom (pa pokazuje; u visini iznad njene glave je inače)" -"Mama nosi pelene jer se ukakila kao bata. A Jaja (ona) kaki nošu" (oko nošenja uložaka) -"Ne mogu sad da se ig'am. Jako me boli kičma, glava i stomak. Mojam ići dotoja." (babe i dede se stalno nešto žale pa sad i ona).
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.2.2013 21:59:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Hihihi, kako dobra tema, a retko zalazim u nju, moraću to da promenim. Genijalni klinci!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.2.2013 23:52:36
|
|
|
|
sneza24
|
Ja: Davide hajde da spavaš! D: Neću ja pavam. Ja cam pavao inoć. (ja sam spavao sinoć)
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 11:01:42
|
|
|
|
NadaR
|
M. sinoc uskace u krevet u patofnama i carapama. Ja zinula : izuvaj se ,ne mozes tako u krevet. on: Jesi li normalna pa da se ujutru opet moram sam obuvati .
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 11:02:44
|
|
|
|
lesica
|
Pa i ti mama,pojma nemaš! Kako da gubi vreme na obuvanje.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 11:07:35
|
|
|
|
pandina
|
Moj Vule nikad nije rekao vise od jedne reci, Uglavnom baba, ajde, tata, idi, dede... Juce mi dosla svekrva i zasela....Drzim ja Vukana u kuhinji i kuvam trecu kafu i sapucem mu : "Sto je dosadna ova baba, nikako da ode". Donosim kafu i on poce da vice: "Ajde idi, ajde idi" i nije ucutao dok nije otisla!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 11:12:04
|
|
|
|
cockic
|
pandina Vukan poranio .moja prica ali bas neveze dve reci. za Vukana mi pricamo svasta ali kao sto rekoh nevezuje reci.najvise zove mene i tatu i dok joj se neodazovemo neoduztaje a pored toga zna i baba,deda,nene,dada,i najnovija je kaka i nesto na njonjo tako nekako sta god bilo.za sad ne znam sta joj to znaci
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 11:18:22
|
|
|
|
pandina
|
Veruj mi, sve nas je iznenadio.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 11:22:11
|
|
|
|
MajaMV
|
Mama ajde da ucimo VATEMATIKU
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 16:10:15
|
|
|
|
pandina
|
Nece jos dugo to pricati
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 16:15:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Izlazimo Iva i ja juče ujutru napolje da prostremo veš, mm pere sudove u kuhinji a Iva onako komplet obučena utrčava u kuhinju i dere se "Tata, mama i ja plooooootemo ves a ti splemaj kolace"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrva pomoć kod težih ozledaTeško spoljašnje krvarenje, gušenje, davljenje, trovanje ...
Anketa
Филмови за одрасле.
пеперутка16
Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?